UpToDate_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Βρήκα τον πρώτο private server. Όλοι λένε οτι λειτουργεί. Χθες άνοιξε. Δείτε εδώ. Ελπίζω να δουλεύει. Θα δοκιμάσω να δω πως είναι το παιχνίδι. Θα το δοκιμασω και εγω το βραδακι.
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Θα το δοκιμασω και εγω το βραδακι. To "θα το δοκιμάσω" είναι σχετικό Έχει μέγεθος 6gb. Το έβαλα να κατεβαίνει και μένα θέλει 12 ωρες(2mbps). Δες ένα post εδώ το οποίο είναι απο μένα, και αναφέρεται σε ένα πρόβλημα. Κατεβάζω από αλλου τον client εγώ. Ελπίζω να παίζει.
UpToDate_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 To "θα το δοκιμάσω" είναι σχετικό Έχει μέγεθος 6gb. Το έβαλα να κατεβαίνει και μένα θέλει 12 ωρες(2mbps). Δες ένα post εδώ το οποίο είναι απο μένα, και αναφέρεται σε ένα πρόβλημα. Κατεβάζω από αλλου τον client εγώ. Ελπίζω να παίζει. George best επρεπε να βαλεις στο τελος!:p :lol: Τεσπα αμα τρεξει καλα σ'εσενα,θα το βαλω μαλλον αυριο τοτε να κατεβει.
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 George best επρεπε να βαλεις στο τελος!:p:lol: Τεσπα αμα τρεξει καλα σ'εσενα,θα το βαλω μαλλον αυριο τοτε να κατεβει. Ελπίζω να τρέξει
aposperittis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Φιλε xorxhs τωρα ειδα το μηνυμα σου! Στην επομενη ΒΕΤΑ θα σε βαλω γιατι σημερα ειμαι στην δουλεια και δε θα προλαβουμε.
Xorxhs! Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Φιλε xorxhs τωρα ειδα το μηνυμα σου! Στην επομενη ΒΕΤΑ θα σε βαλω γιατι σημερα ειμαι στην δουλεια και δε θα προλαβουμε. ok thanks!!
Sadman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ελπίζω να τρέξει Τον δοκίμασα,αλλά δεν έχει τέρατα και npcs....:mad:
UpToDate_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τον δοκίμασα,αλλά δεν έχει τέρατα και npcs....:mad: muaaahhahαhhahahah
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τον δοκίμασα,αλλά δεν έχει τέρατα και npcs....:mad: Ναι. Μίλησα με τον developer και είπε κατά το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστουν τα πρώτα τέρατα.
the_valliant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ναι.Μίλησα με τον developer και είπε κατά το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστουν τα πρώτα τέρατα. Εισαγωγή από την Αφρική τα κάνουν;
Cyngus X-1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Παιδια υπαρχει κανενας αλλος τροπος να κατεβασουμε το παινχιδι επειδη με τον downloader της nc soft κατεβαζει με 1kbs/sec
Cyngus X-1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 http://www.aionsource.com/forum/general-guides/17107-how-download-install-aion-without-problems.html Πολυ αναλυτικες οδηγιες για την εγκατασταση σε αυτους που αντιμετοπιζουν προβλημα :shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα