Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το κάνεις pre-order από Παπασωτηρίου πως διαλέγεις αν θα πάρεις την συλλεκτική ή την απλή;Επίσης ξέρετε τι θα κάνει το Πλαίσιο σχετικά με τα pre-order;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αν το κάνεις pre-order από Παπασωτηρίου πως διαλέγεις αν θα πάρεις την συλλεκτική ή την απλή;Επίσης ξέρετε τι θα κάνει το Πλαίσιο σχετικά με τα pre-order;

Αφού έχει και τις δύο εκδόσεις για προπαραγγελία. Εδώ είναι η collector

http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1874516&prid=1128748

Δεν νομίζω να υπάρχει η δυνατότητα απο παραγγελία στον Παπασωτηρίου για να σου δωθεί κλειδί για την open beta αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει.

edit: Λάθος κάνω

http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1874517&prid=1128749

Δημοσ.

Τα έχετε μπερδεψει! Αλλο τι κατεβαζετε και αλλο τι δηλωνετε. Ολοι κατεβασαμε την Us, αλλα στα option του client Πριν πατησετε το κουμπι Play πρεπει να γραφει EU και οχι Us.

Δημοσ.

παντως το game ειναι μια μειξη απο lineage & wow αλλα φερνει πιο κοντα στο wow.

Αρκετα καλο φαινεται, ελπιζω να παει καλα..

Δημοσ.

Θα πάει, θα πάει! Οπως εχω πει και παλιοτερα ειναι σα να παιζεις wow με χαρακτηρες lineage. Απλα κατα πολυ ανανεωμενο σε ολους τους τομείς του.

Δημοσ.
Θα πάει, θα πάει! Οπως εχω πει και παλιοτερα ειναι σα να παιζεις wow με χαρακτηρες lineage. Απλα κατα πολυ ανανεωμενο σε ολους τους τομείς του.

φιλε aposperitis...μπορεις να με κανεις invite στο guild σου? ετσι για να δω καποια guild feats και για καλη παρεα.Παιζω με το ονομα xorxhs..

Δημοσ.

Ως κάποιος που τώρα γνωρίζει το game (δεν ήξερα και πολλά γι'αυτό μέχρι χθες) πρέπει να πω ότι μου αρέσει... Δεν ήμουν σίγουρος τι να περιμένω αλλά με εξέπληξε ευχάριστα μέχρι τώρα. Μακάρι να είναι έτσι και στη συνέχεια.

Δεν μου θυμίζει και πολύ beta πάντως, ουτε ένα πρόβλημα δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Το μόνο που δε μου αρέσει (καθόλου όμως...) είναι η μουσική και ο ήχος του γενικά.

Δημοσ.

Μια ερώτηση.

Αν πάρω το beta key απο eshop, όταν κυκλοφορήσει κανονικά το παιχνίδι, θα πρέπει ντε και καλά να πάρω την κανονική έκδοση; Αν δε μου αρέσει; Μήπως ρε παιδιά υπάρχει κάποιος για να το δοκιμάσω λίγο με τον δικό του κωδικό;

Δημοσ.
Μια ερώτηση.

Αν πάρω το beta key απο eshop, όταν κυκλοφορήσει κανονικά το παιχνίδι, θα πρέπει ντε και καλά να πάρω την κανονική έκδοση; Αν δε μου αρέσει; ;

Θα πρεπει ντε και καλα ναι:P

:-(

Μήπως ρε παιδιά υπάρχει κάποιος για να το δοκιμάσω λίγο με τον δικό του κωδικό

Η αν εχει περισεψει κανα key...που δεν το βλεπω...αλλα λεμε τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...