the_valliant Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ξερετε τι ωρα Ελλαδος ξεκινα η beta? Εκτός απροόπτου, στις 10 το βράδυ όπως και οι προηγούμενες δύο
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ξενερωσα. Ειχα καταλαβει λαθος οτι ξεκιναγε 10 το πρωι.
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ρε σεις αυτοί στο eshop μου ζητάνε φωτοτυπίες απο ταυτότητα και πιστωτική για να μπορεσω να κάνω την αγορά. Φυσικά και την ακύρωσα..Να δω μήπως το φέρουν σε κανα παπασωτηρίου η σε κανα πλαίσιο.
kounabi22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ρε σεις αυτοί στο eshop μου ζητάνε φωτοτυπίες απο ταυτότητα και πιστωτική για να μπορεσω να κάνω την αγορά. Φυσικά και την ακύρωσα..Να δω μήπως το φέρουν σε κανα παπασωτηρίου η σε κανα πλαίσιο. βαλε να κανεις καταθεση σε τραπεζα δυχτηχως αντικαταβολη δεν γινεται γιατι δεν εχει να λαβεις κατι απο eshop.
aposperittis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγω τους τα εβγαλα φωτοτυπιες και τα εστειλα, δεν εχεις να φοβηθεις κατι σου λενε να ειναι σβησμενα τα 4 πρωτα γραμματα της πιστωτικης. Για προστασια δικια σου το κανουν οχι για να σε κλεψουν, και αν φοβασαι τοσο στην τελικη βγαλε μια prepaid card βαζε εσυ οποτε θες λεφτα μεσα και εισαι αρχοντας! Ειναι και τσαμπα, δεν εχει συνδρομη! Το μονο που κανουν ειναι να σου κρατανε 1-2 ευρο αναλογα την αγορα που θα κανεις. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2009 από aposperittis
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν είναι ότι φοβάμαι αλλά καιρός είναι να συμπεριφέρονται όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη. Δλδ γιατί πρέπει να τους στείλω όλα αυτά τα στοιχεία? Δεν μπορώ να καταλάβω. edit: Τελικά σήμερα άνοιξαν και οι προπαραγγελίες απο παπασωτηρίου. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2009 από chek2fire
pj2501 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση:επειδη τωρα εκανα ακαουντ και παω να μπω μου λεει λαθος πας ή γιουσερ νειμ!αυτο συμβαινει επειδη η σερβερ ειναι κατω?
FocusX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εγώ έχω κάνει κατάθεση στο eshop απο προχθές αλλά κωδικός δεν ήρθε ακόμα Αρχίζω να μετανιώνω που ασχολήθηκα @check2fire έτσι κάνουν όλοι πλέον και έξω. Παραγγελίες που έκανα από overclockers.co.uk και expansys τους τελευταίους μήνες, μου ζήτησαν και αυτοί αυτά τα στοιχεία... Αρχίστε να το συνηθίζετε
EvilEyes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εγώ επειδή ήξερα ότι ίσως αντιμετωπίσω πρόβλημα με τις προπαραγγελίες στην Ελλάδα, έκανα προπαραγγελία μία Collectors από την NCSoft και ας πλήρωσα λιγάκι παραπάνω. Τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν βλέπω την ώρα να ανοίξουν οι servers.
darkarax Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Οκ με τα σεριαλ και τα σχετικα το game απο που το κανουμε D/L ?
Myro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κατεβάζεις το installer από εδώ: http://aion.patcher.ncsoft.com/liteinstaller/Aion.exe Αφού το εγκαταστήσεις, ξεκινάει αυτόματα ο downloader. Ίσως χρειαστείς ώς και 15GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο για να εγκαταστήσεις το παιχνίδι.
personGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Υπόψη σήμερα 10 το βράδυ ανοίγουν οι servers για το τρίτο beta event, το οποίο τελειώνει Δευτέρα, επίσης 10 το βράδυ
the_valliant Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση:επειδη τωρα εκανα ακαουντ και παω να μπω μου λεει λαθος πας ή γιουσερ νειμ!αυτο συμβαινει επειδη η σερβερ ειναι κατω? Αν εννοείς ότι πας να μπεις στο παιχνίδι και σου βγάζει αυτό το μύνημα, ναι είναι γιατί είναι κάτω οι σέρβερ. Ωστόσο πρέπει να μπορείς να μπεις στον λογαριασμό σου, έτσι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ---------- Υπόψη σήμερα 10 το βράδυ ανοίγουν οι servers για το τρίτο beta event, το οποίο τελειώνει Δευτέρα, επίσης 10 το βράδυ Όχι, τελειώνει το πρωί της Δευτέρας στις 10 αν θυμάμαι καλά!
personGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αν εννοείς ότι πας να μπεις στο παιχνίδι και σου βγάζει αυτό το μύνημα, ναι είναι γιατί είναι κάτω οι σέρβερ. Ωστόσο πρέπει να μπορείς να μπεις στον λογαριασμό σου, έτσι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ---------- Όχι, τελειώνει το πρωί της Δευτέρας στις 10 αν θυμάμαι καλά! Στο aiononline.com λέει ends 9:00 pm CEST. Αν έκανα πάλι λάθος στη μετατροπή, crap, είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως Το μύνημα που πρέπει να βγάζει αυτή τη στιγμή το παιχνίδι σε αυτούς που έχουν account λέει πως ο παίκτης δεν έχει πρόσβαση στο παιχνίδι ή κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα