aposperittis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Στα Fnac μοιραζουν κλειδια αλλα δε ξερω μεχρι ποτε....Μπορει και να τα εδωσαν (αν και χτες το εμαθα οτι το ξεκινησαν) τελος παντων τρεχατε! Οσοι προλαβετε.........
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εκανα το preorder online και τωρα περιμενω τις 2 Ιουλιου για να μπω στην 3η φαση του beta μαζι με αλλους 5 φιλους μου. Παμε full για Asmodians. Για να δουμε τι θα δουμε Εξηγηστε καποιος τι παιζει με τις beta. Λεει οτι θα ανοιξει 2-6 Ιουλιου. Δηλαδη τωρα δεν παιζει κανεις? Μετα τις 6 τι θα γινει? Θα περιμενουμε την 4η φαση της beta για να ξαναπαιξουμε? Επισης υπαρχει καποιο forum για οσους συμετεχουν στην beta? Αν υπαρχει μπορω να μπω απο τωρα που εχω ενεργοποιησει το account μου ή πρεπει να περιμενω?
Geothan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν έχει κάποιος κλειδί ή αν πάει στα fnac μπορεί να πάρει και για 'μένα; Δεν υπάρχει κατάστημα στη περιοχή που μένω. Ευχαριστώ
Acid_raiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εκανα το preorder online και τωρα περιμενω τις 2 Ιουλιου για να μπω στην 3η φαση του beta μαζι με αλλους 5 φιλους μου.Παμε full για Asmodians. Για να δουμε τι θα δουμε Εξηγηστε καποιος τι παιζει με τις beta. Λεει οτι θα ανοιξει 2-6 Ιουλιου. Δηλαδη τωρα δεν παιζει κανεις? Μετα τις 6 τι θα γινει? Θα περιμενουμε την 4η φαση της beta για να ξαναπαιξουμε? Επισης υπαρχει καποιο forum για οσους συμετεχουν στην beta? Αν υπαρχει μπορω να μπω απο τωρα που εχω ενεργοποιησει το account μου ή πρεπει να περιμενω? Η beta δεν είναι συνεχόμενη. Ανοίγει ανά 15 μέρες για 3-4 μέρες περίπου. Σε κάθε φάση υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί πχ. στην πρώτη φάση μπορούσες να κάνεις μόνο Elyos μέχρι 20 level, ενώ στη δεύτερη μόνο Asmo. Το forum για όσους είναι γραμμένοι στην beta είναι αυτο http://betaboards.aiononline.com/ αλλά είναι κλειστό τώρα, το ανοίγουν μερικές μέρες πριν από κάθε φάση. Καλή Διασκέδαση!!
aposperittis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το e-shop ξεκινησε προπαραγγελιες! Οποιος θελει το παραγγελνει και εκτος οτι θα μπορει να παιζει 2 μερες πριν την επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου και εξτρα ingame items θα παρει και κλειδι για ολες τις ΒΕΤΑ. Εγω παραγγειλα την collectors γιατι βλεπω να εξαφανιζονται, θα ερθουν παρα πολυ λιγες στην Ελλαδα, για την ακριβεια μου ειπε η Ncsoft 1 συλεκτικη ανα 50 απλες συσκευασιες........
Paralizer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το e-shop ξεκινησε προπαραγγελιες! Οποιος θελει το παραγγελνει και εκτος οτι θα μπορει να παιζει 2 μερες πριν την επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου και εξτρα ingame items θα παρει και κλειδι για ολες τις ΒΕΤΑ. Εγω παραγγειλα την collectors γιατι βλεπω να εξαφανιζονται, θα ερθουν παρα πολυ λιγες στην Ελλαδα, για την ακριβεια μου ειπε η Ncsoft 1 συλεκτικη ανα 50 απλες συσκευασιες........ Που το βρήκες γιατί εγώ μπήκα e-shop και δεν βλέπω κάτι για προπαραγγελία
Geothan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02037
Xorxhs! Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 το προπαραγγειλα απο fnac... 5 euro...πηρα και beta key
Nikosgiann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 # Προσοχή: Παραγγέλνοντας αυτό το προϊόν σας καταχωρούμε και παραγγελία για την retail έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφορεί αυτόν τον Σεπτέμβριο στην Ευρώπη. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας φροντίστε να μας ενημερώσετε στο πεδίο σημειώσεις για το αν επιθυμείτε την Standard έκδοση ή την Collector. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Μετά την παραλαβή του κωδικού beta στο email σας μπορείτε να πάτε εδώ για να δημιουργήσετε λογαριασμό. Για απορίες σχετικά με την δημιουργία του λογαριασμού πατήστε εδώ. αυτο το μηνυμα εχει το e-shop..δηλαδη παιρνουμε τωρα μονο beta key με 5 ευρω,αλλα το σεπτεμβριο ειμαστε υποχρεωμενοι να το αγορασουμε?
Merdock Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Επειδή καταλάθος έβαλα να πληρώσω το pre-order με αντικαταβολή τώρα μου γράφει στην εξέλιξη της παραγγελίας : Η παραγγελία σας βρίσκεται σε αναμονή προεξόφλησής της Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να το πληρώσω με κάρτα;Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους;
kounabi22 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Επειδή καταλάθος έβαλα να πληρώσω το pre-order με αντικαταβολή τώρα μου γράφει στην εξέλιξη της παραγγελίας : Η παραγγελία σας βρίσκεται σε αναμονή προεξόφλησής της Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να το πληρώσω με κάρτα;Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους; Κανε μια καταθεση σε μια τραπεζα απο αυτες που αναφερει στο site τους και πηγεναι σε ενα καταστημα eshop να τους ενημερωσεις με το χαρτι της τραπεζας και στειλε ενα mail σε αυτους. εγω αυτα εκανα και 1 μερα πηρα το beta key.
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Που γράψατε για προπαραγγελία της κολέκτορ? Δλδ παίρνεις το beta key αλλά που τους λές για να σου κρατήσουν τον κολέκτορα και να τον στείλουν όταν βγει με αντικαταβολή?
kounabi22 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Που γράψατε για προπαραγγελία της κολέκτορ? Δλδ παίρνεις το beta key αλλά που τους λές για να σου κρατήσουν τον κολέκτορα και να τον στείλουν όταν βγει με αντικαταβολή? στα σχολια πριν ολοκληρωσεις την παραγγελια στο eshop. το αναφερει πριν κανεις την παραγγελια να τους γραψεις αν θες την απλη η την collector.αν δεν γραψεις κατι σε βαζουν στην λιστα για την απλη.
A7X. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 2 ερωτήσεις με τί pc παίζουν το game όσοι το παίζουν ήδη; ας πεί κανείς καμία σύνθεση κάποιου, όχι ολοκαίνουριου PC. επίσης, αν πάρω το KEY για την beta ξέρουμε πότε ξεκινάει αυτή;
the_valliant Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 2 ερωτήσεις με τί pc παίζουν το game όσοι το παίζουν ήδη; ας πεί κανείς καμία σύνθεση κάποιου, όχι ολοκαίνουριου PC. επίσης, αν πάρω το KEY για την beta ξέρουμε πότε ξεκινάει αυτή; Intel Core2 Quad Q6600, 3.5 GB RAM, Asus (nVidia) 8800GT 512 MB Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία... Υπάρχουν άλλες 4 beta μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η αμέσως επόμενη αρχίζει... αύριο! Θα κρατήσει 3 μέρες. Μετά από αυτήν έχει στις 16 ή 17 Ιουλίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα