GabrielConnor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ειδικά αν έχεις παίχτη που πρέπει να κάνει kitte τους mobs όπως επέλεξα εγώ (hunter). Για πες μας και εμάς που το είδες το class hunter στο Aion να ξεστραβωθούμε...
Don.Matis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Για πες μας και εμάς που το είδες το class hunter στο Aion να ξεστραβωθούμε... Καλά ρε φίλε, Ranger ήθελα να πω...μην μας δείρεις κιόλας!
GabrielConnor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Καλά ρε φίλε, Ranger ήθελα να πω...μην μας δείρεις κιόλας! Η πρόθεση μου ήταν χιουμοριστική, αλλά έχεις δίκιο "ακούστηκε" κάπως Οι δυστροπίες του γραπτού λόγου
aposperittis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 εχει παει κανεισ πανω απο 20 λβλ να μας πει τι λεει? 25 level τους εχω σταματισει ολους. Αυτο που μπορω να πω πως για νορμαλ ανθρωπους και οχι για καμενους κινεζους που μονο αυτο κανουν δεν προχωραει ευκολα! Θες πολλα quest ή μπόλικο pvp ή τα boss-ακια που ειναι διασπαρτα στις περιοχες, με ενα παρτακι τα ριχνεις ολα και προχωρας καλα.
Versusgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 παιδια θελω μια help γιατι μπικα στο αιον κανονικα αλλα ινε ολλα κινεζικα .... και εβαλα το Enu pak .. ακριβως οπως το λεει το link τον elite pvpers me ton idio tropo αλλα και παλι ινε κινεζικα μιπως μπορι να με help καπιος plz (mipws ftei to Enu pak ..Που εχω βαλι μεσα στο λιον folder και πρεπι να βρω κανα αλλο Εnu pak .. ?? ) .. >< tnx
Versusgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 τελικα το βρικα το Enu pak .. τωρα θελω μια help σχετικα με τιν ανανεωσι του χρονου γιατι ελικσε και εκανα paypall 50 ωρες game kai enw mou ιρθαν τα mails kai ελεγαν οτι εγινε το payment kai Εχω 50 ωρες δεν μπορω να μπω in game μου λει οταν βαζω το pass οτι δεν εχω ωρες .. τωρα τι κανω απλος περιμενω να μου activate tis ωρες λιγο ακομα ? Ι πρεπι να μπω καπου να τις activate ??? καποιος που να κσερι ας post kati plz ...
aposperittis Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μοιραζουμε 100 ευρωπαικα κλειδια για το AION beta weekend σε αποκλειστικοτητα για ολη την Ελλαδα, η Ncsoft μονο σε εμας τα εδωσε. Οποιος ενδιαφερετε πληροφοριες θα βρειτε στην κεντρικη σελιδα του site μου. Προσοχη ληγει 31/5 και το ΒΕΤΑ week ειναι 5-7 Ιουνιου http://www.aion-el.com
Versusgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 kalo ολλο αφτο.. αλλα ρε παιδια help ligo ενας να μπορεσω να μπω εκανα ανανεωσι με paypall kai τιποτα plz enas που να κσερι τι μπορω να κανω ας γραπσι κατι ///
aposperittis Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Απο τι καταλαβαινω το paypal σου λεει οτι πηρες τις 50 ωρες αλλα λογικα δε θα πρεπει να βαλεις τον κωδικο που σου εστειλαν ωστε να το ανανεωσεις? Οπως κανουμε και εμεις εδω με τις prepaid card? Αυτο θα ειναι το προβλημα σου, δεν εχεις βαλει τον κωδικο που σου ανανεωνει τον χρονο παιξηματος. Πρακτικα πως γινετε αυτο δε ξερω μιας και δεν εχω κανει ποτε ανανεωση μεσο pall αφου στον κορεατικο απλα αγοραζα με 30 ευρω 2μηνο account και ξεμπερδευα. Δοκιμασε να τους στειλεις ενα mail απο εκει που τα αγορασες και ρωτα τους που βαζεις τις 50 ωρες? Αν ειναι αυτοματα τοτε γιατι δε σε αφηνει? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2009 από aposperittis
Versusgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ναι αφτο λεω και αμα ινε να μιν ινε αφτοματο πρεπι να βρω καπιο link oste na help διωτι ινε ολλα κινεζικα και δεν 8α καταλαβω μια ... ιδι εχουν περασι 20 ωρες απο το paypall kai to pass mail alla τιποτα απλα ρωτισα hear γιατι μερικα παιδια πεζουν τον κινεζικο server kai logika θα κσερουν .. Makari na vrw akri... :/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:01 ---------- και το pass παλι τιποτα*** το σκοτωσα λιγο χD
Toufas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 http://www.cn-usa.com/?cmd=buy&loc=170404&lan=EN απο εδω ο χρονος μπαινει σε 5 λεπτα αφοτου τον αγορασεις μαλλον εχεις κανει βλακεια. και γραφε σαν ανθρωπος μας βγαινει το ματι να διαβασουμε τι λες :/
GabrielConnor Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Όταν ψωνίζεις χρόνο πιστώνεται κατευθείαν στον λογαριασμό σου. Βεβαιώσου πως έχεις διαλέξει το σωστό region / server και πως έχεις γράψει σωστά το username σου.
Versusgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το region /server p mporw na το do? oστε να επιλεκσω το σωστο (μιλαω με Greeklish toso kairo γιαφτο τα κανω θαλασσα....)
personGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παιδάκια έχω invite για αυτό το Σ/Κ (πρεμιέρα της ευρωπαϊκής Beta). Αν έχει και κάποιος άλλος να πει, να λεβελάρουμε μαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα