Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά εγώ έχω πρόβλημα Τ_Τ!!!!!

Μπορείς να με βοηθήσεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:15 ----------

ρε παιδιά ξέρει κανείς τηλεφωνικός τον gabrielconnor???? :P

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Βασικά εγώ έχω πρόβλημα Τ_Τ!!!!!

Μπορείς να με βοηθήσεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:15 ----------

ρε παιδιά ξέρει κανείς τηλεφωνικός τον gabrielconnor???? :P

Δεν έχω τηλέφωνο, χρησιμοποιώ σήματα καπνού για επικοινωνία :P

Δημοσ.

sry κιόλας που γίνομαι μαλ**** αλλα μήπως έχεις κάποιον γνωστό σου εδώ πάτρα που μπορεί να με βοηθήσει??? θα σου ήμουν υπόχρεος

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω μια βοιθια σχετικα με το Αιον .Εχω κατεβασι ολλο το παιχνιδι απο το σιτε του φαιλ πλανετ αλλα δεν μπορω να το εγκαταστισω μιπως καπιος μπορι να με βοιθισι σχετικα με τιν εγκαταστασι του???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:14 ----------

Οτι θες φιλε μου κανενα προβλημα! Χαρα μας να βοηθησουμε οπως μπορουμε.

Για ιμε νεος στο φορουμ .. θελω βοιθια για τιν εγκαταστασι του Αιον το εχω κατεβασι αλλα δεν μπορω να το εγκαταστισω >< εχω μπερδεφτι :-( αν μποριτε βοιθιστε τιν καταστασι :devil: τΥ

Δημοσ.
Ρε παιδια θελω μια βοιθια σχετικα με το Αιον .Εχω κατεβασι ολλο το παιχνιδι απο το σιτε του φαιλ πλανετ αλλα δεν μπορω να το εγκαταστισω μιπως καπιος μπορι να με βοιθισι σχετικα με τιν εγκαταστασι του???

Για ιμε νεος στο φορουμ .. θελω βοιθια για τιν εγκαταστασι του Αιον το εχω κατεβασι αλλα δεν μπορω να το εγκαταστισω >< εχω μπερδεφτι :-( αν μποριτε βοιθιστε τιν καταστασι :devil: τΥ

Λιγο τα ορθογραφικα σου προσεχε ...ζαλιστικα:shock:

Κανε εγγραφη εδω http://www.elitepvpers.de/forum/aion-guides-strategies/230364-how-aion-faqs-guides-links.html και ακολουθησε αναλυτικα τις οδηγιες.

Δημοσ.

Mpika σε αφτο το site αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη >< και το game to εχω κατεβασει απο το fileplanet ... μημως λει σε αφτο το site και τον τροπο εγκαταστασης πουθενα και δεν το εχω δει plz help (και για τιν ορθογραφια δεν πολλι ασχολουμαι >< )=ο

Δημοσ.

Αναλυτικές οδηγίες έχουν ήδη δοθεί (2+ φορές) από τους aposperitis & GabrielConnor. Δες εδώ:

>http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2701477&postcount=142

Δημοσ.

Kaταφερα να το εγκαταστισω αλλα σημερα το πρωι ενο το ειχα αφισει να κανι υpdate apo xtes to apogevma kai ixe gemisi prws to telos mia mikri grammoula ixe mini m ixe vgali ena parathiro sta kinezika kai m elege kati mlkies kai patisa pano kai arxise apo tin arxi to update pali .... ti kanw? an to ksanavgali

Δημοσ.

Είπα να το περάσω και εγώ να το δω...

...ωραίο παιχνίδι φαίνεται με όντως πολύ καλά γραφικά για MMO!

Το quest system μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να το συνηθίσω αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι άσχημο, ίσα - ίσα αρκετά κατατοπιστικό.

Το leveling πάει λίγο αργά μετά το 10 ή είναι ιδέα μου?

Δημοσ.

Πολοι το κρινουν για το level 50 οτι ειναι μικρο (αν και θα το αλλαξουν ειπαν συντομα) παρολα αυτα η απαντηση σε αυτους που το βρισκουν "μικρο" ειναι η τελευταια απορία σου!!!! Κα που να δεις στα 40......

Δημοσ.

Εδώ οι φίλοι μας οι Κινέζοι έχουν αρχίσει και πουλάνε τα gold με το τσουβάλι και φυσικά γι' αυτούς το level 50 είναι μικρό...

Τραβάει πολύ λιώσιμο πάντως το παιχνίδι και δεν θα έλεγα ότι είναι και πανεύκολο το lvling του...κυρίως πρόβλημα η τοποθέτηση των mobs που είναι επιθετικοί...ειδικά αν έχεις παίχτη που πρέπει να κάνει kitte τους mobs όπως επέλεξα εγώ (hunter).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...