apathya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 παιδια σκεφτομαι να αγοραστω τωρα το aion: tower of eternity. 24/09 ομως βγαινει το assault on baluera. Αν αγορασω το τορινο, θα χρειαστει μετα να ΞΑΝΑαγορασω το expansion;
pappous_soulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το expansion θα είναι δωρεάν για όλους.
GabrielConnor Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 παιδια σκεφτομαι να αγοραστω τωρα το aion: tower of eternity. 24/09 ομως βγαινει το assault on baluera. Αν αγορασω το τορινο, θα χρειαστει μετα να ΞΑΝΑαγορασω το expansion; Περίμενε να αγοράσεις το retail box του expansion που θα έχει και in game pet δώρο Το box περιλαμβάνει και το original game φυσικά.
apathya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το expansion θα είναι δωρεάν για όλους. Μάλιστα. Λόγο του οτι μπήκα στο πλέι.κομ κ είδα ξεχωριστή κατηγορία το εξπανσιον σ τιμή τσίμπημενη. ---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:35 ---------- Περίμενε να αγοράσεις το retail box του expansion που θα έχει και in game pet δώρο Το box περιλαμβάνει και το original game φυσικά. Μάλιστα. Πότε θα κυκλοφορήσει; με το που βγει το εξπανσιον; γνωρίζεις τι τιμή θα έχει στην ελληνική αγορά;
pj2501 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μάλιστα. Λόγο του οτι μπήκα στο πλέι.κομ κ είδα ξεχωριστή κατηγορία το εξπανσιον σ τιμή τσίμπημενη. ---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:35 ---------- Μάλιστα. Πότε θα κυκλοφορήσει; με το που βγει το εξπανσιον; γνωρίζεις τι τιμή θα έχει στην ελληνική αγορά; το expansion ειναι free!
d3m1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει κανενας οδηγος που να δειχνει τα πιο συμαντικα quest που πρεπει να ακολουθησεις? ειμαι 44lvl ranger asmo και εχω πολλα quest που ειναι πολυ βαρετα και χρονοβορα, και σου δινουν και χαλια rewards! ΥΓ. ψάχνω για κατι που οταν πας 44 πχ να σου λεει θα κανεις αυτο,αυτο και αυτο το quest....
Twisted_Wicked Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Kozen Aion Guide αλλα καλυτερα να το ψαξεις μονος σου το παιχνιδι.Η μασημενη τροφη σου χαλαει την διασκεδαση.Εγω το κραταω μονο για mat gathering locations.
d3m1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σ' ευχαριστω για την απαντηση.Εχεις δικιο σε αυτο που λες απλα πολλα quest πιστευω οτι ειναι αχρηστα.Υπαρχει κανενα καλο <<μαγαζακι>> να κατεβασω τον guide που μου ειπες? αν ξερεις η τον εχεις και μπορεις να μου τον στειλεις pm....
ultralisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει κανενας οδηγος που να δειχνει τα πιο συμαντικα quest που πρεπει να ακολουθησεις? ειμαι 44lvl ranger asmo και εχω πολλα quest που ειναι πολυ βαρετα και χρονοβορα, και σου δινουν και χαλια rewards!ΥΓ. ψάχνω για κατι που οταν πας 44 πχ να σου λεει θα κανεις αυτο,αυτο και αυτο το quest.... http://www.aionarmory.com/ κάνε scroll πάνω στα quests και ψάξε να τα βρεις αναλόγως το location και το level που θες
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά το expansion θα είναι free τελικά; Γιατί σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο game. Βλέπω σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα preorder Aion: Assault on Balaurea στα 30€ και κάτι άκυρα όπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02231 και έχω μπερδευτεί.
Spyrus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Το 30 ευρώ είναι αν δεν έχεις καθόλου το παιχνίδι εγκατεστημένο. Αν το έχεις με τα 2 ευρώ που βλέπεις είναι για να μην περιμένεις το update να γίνει. Άρα είναι free αν έχεις ήδη λογαριασμό.
d3m1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας του Assault on Balaurea στην Ευρωπη? ξερει κανεις πληροφοριες για τα νεα Instance ?
d3m1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας του Assault on Balaurea στην Ευρωπη? ξερει κανεις πληροφοριες για τα νεα Instance ?
Spyrus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αύριο. Να ένα ωραίο λινκ: http://aiongreek.blogspot.com/ Υπάρχουν solo instances και group. Υπάρχουν ακόμα και για μικρότερα level 25+ instances (solo μόνο αν θυμάμαι καλά). Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι από το 'φαράγγι' μπορείς να πας στην αντίπαλη περιοχή, άρα δε χρειάζεται να περιμένεις τα rift σώνει και καλά. Βέβαια πόσο εύκολο είναι αυτό θα το δούμε. Και ειδικά αν ο server είναι unbalanced πως θα δουλέψει. Να κρατάς όμως και 2 fortresses και abyss fortresses θα είναι δύσκολο οπότε θα δούμε μάχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα