Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σε private server παιζει κανεις?

Ψαχνω καιρο τωρα και δεν βρισκω καποιον καλο,αλλα με μπολικο κοσμο μεσα.Αν υπηρχε και ελληνικος καλα θα ταν...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια σε private server παιζει κανεις?

Ψαχνω καιρο τωρα και δεν βρισκω καποιον καλο,αλλα με μπολικο κοσμο μεσα.Αν υπηρχε και ελληνικος καλα θα ταν...

δοκίμασα infinite aion αλλά είχε μπόλικα προβλήματα και ελλείψεις, και καθότι είχα καλομάθει στον official, τον παράτησα γρήγορα. Για μένα οι unofficial είναι μόνο για try, αν σου αρέσει το game πας official, εντ οφ στορυ.

Δημοσ.

Δεν θα το λεγα end of story.Δεν δινω ποτε λεφτα για το ιδιο παιχνιδι καθε λιγο και λιγακι.Αν ειναι να το πληρωσω μια φορα ,δεν θα τους κανω πλουσιους.Αυτο το χω σαν πολιτικη μου και εχω παιξει απειρα free mmo,εκ των οποιων 2-3 για να τα φτασουν κατι wow-l2-aion θελουν πολυ δρομο μπροστα τους.

Anyway τον infinite τον ειχα παιξει,αλλα μετα απο καποιον καιρο οταν βγηκε νεο patch δεν με εβαζε,εβγαζε ολο errors κτλπ...

Δημοσ.
Δεν θα το λεγα end of story.Δεν δινω ποτε λεφτα για το ιδιο παιχνιδι καθε λιγο και λιγακι.Αν ειναι να το πληρωσω μια φορα ,δεν θα τους κανω πλουσιους.Αυτο το χω σαν πολιτικη μου και εχω παιξει απειρα free mmo,εκ των οποιων 2-3 για να τα φτασουν κατι wow-l2-aion θελουν πολυ δρομο μπροστα τους.

Anyway τον infinite τον ειχα παιξει,αλλα μετα απο καποιον καιρο οταν βγηκε νεο patch δεν με εβαζε,εβγαζε ολο errors κτλπ...

ποια ακριβως free games ειναι αυτα που θελουν πολυ για να φτασουν τα p2p που προανεφερες?

Δημοσ.

Shaiya (epic pvp μαχες,δεν υπαρχουν σε αλλο παιχνιδι με την καμια).

Eternal Lands (αν θες να δεις ποσο pro εισαι απλα παιζεις EL,τα γραφικα δεν ειναι καλα ναι δεκτο,αλλα ειναι παααρα πολυ δυσκολο παιχνιδι.Για να ξοδεψεις μια μερα του Σαββατου πχ στο pvpv κομματι μονο,θα πρεπει να χεις "δουλεψει" ισως και μισο μηνα ή αμα εισαι πιο Low lvl μηνα+ για να μαζεψεις τα υλικα,να κανεις τα συστατικα για να κανεις τα αλλα συστατικα που θελει τελικα το ενα συστατικο για να βγαλεις το spell mana drain.Τρομερα ζορικο παιχνιδι.)

κανενα αλλο,μονο αυτα τα 2.Και εχω παιξει και Aion και WoW και L2 και 5 ντουζινες free.

Δημοσ.

Εγώ έχω το πρόβλημα που κατέβηκε όλο μια φορά 3.2+200ΜΒ και τώρα ξανακατεβαίνει...αύριο με βλέπω για να παίζω.

Δημοσ.
Shaiya (epic pvp μαχες,δεν υπαρχουν σε αλλο παιχνιδι με την καμια).

Eternal Lands (αν θες να δεις ποσο pro εισαι απλα παιζεις EL,τα γραφικα δεν ειναι καλα ναι δεκτο,αλλα ειναι παααρα πολυ δυσκολο παιχνιδι.Για να ξοδεψεις μια μερα του Σαββατου πχ στο pvpv κομματι μονο,θα πρεπει να χεις "δουλεψει" ισως και μισο μηνα ή αμα εισαι πιο Low lvl μηνα+ για να μαζεψεις τα υλικα,να κανεις τα συστατικα για να κανεις τα αλλα συστατικα που θελει τελικα το ενα συστατικο για να βγαλεις το spell mana drain.Τρομερα ζορικο παιχνιδι.)

κανενα αλλο,μονο αυτα τα 2.Και εχω παιξει και Aion και WoW και L2 και 5 ντουζινες free.

μιλάς για το bot-shayia; αυτό που η εταιρεία του ζητά 4$ για ΕΝΑ enchant για lvl 1 :shock: item? έχεις δει τις τιμές των items στο mall? άσε την φανταστική ιδέα του lapis και των τιμών του. Τεσπα για να μην μακρυγορώ

λινκ 1

λινκ 2

free to play mmo επί της ουσίας ΔΕΝ υπάρχει. ΟΛΑ τα f2p στηρίζονται στην αγορά με πραγματικό χρήμα overpowered items-enchants κλπ που κάνουν την διαφορά, και πολλές φορές είναι αναγκαία και στο pvp, και στο pve. Ακόμη και "πρώτης ανάγκης" items σε αναγκάζουν να αγοράσεις όπως πχ στο runes of magic (που θεωρείται τοπ pve f2p) το mount, που το νοικιάζεις για μερικά λεπτά εως μερικές ώρες, εξτρα bag slots πέρα από τα πρώτα 50 αν θυμάμαι καλά, xp bonus και πολλά άλλα.

Στην τελική τι νόημα έχει να παίζεις ανταγωνιστικά games, όταν οι κανόνες τους ουσιαστικά αλλάζουν ανάλογα με τα λεφτα που πληρώνεις? Είναι σαν να παίζεις κόντρα με φίλο σου στο πχ fifa και αυτός να χρησιμοποιεί (και μάλιστα ακριβοπληρωμένα ;)) cheats για να τρέχουν οι παίχτες του πιο γρήγορα, να μην χανουν την μπάλα κλπ. Θα δεχόσουν κάτι τέτοιο? Δύο τινά, ή θα τα έσκαγες και εσύ για να μην χάνεις συνέχεια, ή θα τον διαολόστελνες :lol: - τουλ εγώ αυτό θα έκανα, γι΄αυτό και ξέκοψα από την κοροϊδία των f2p :-)

Δημοσ.

δεν αξίζει να επιστρέψει κανείς περίμενα άλλα απο την ncsoft και δυστυχώς απογοητευτικα βαρέθηκα την ζωή μ στους 5 μήνες

Δημοσ.

Οκ με το patch.

Δεν έχουν γίνει merge οι server ακόμα.

Διαβάζετε τα release notes και βλέπετε τι έχουν φτιαχτεί.

Εμένα μου άρεσαι π.χ. που γίνεται η ζωή μας πιο εύκολα που έβαλαν να πηγαίνουμε σε χάρτες σε πολλά σημεία πετώντας =>

λιγότερο περπάτημα.

Επίσης βελτιώσεις στο search + ui visual improvements (εικονίδια κλπ)

Επομένως θα το έλεγα σαν improvement patch παρά new content. Αυτό θα γίνει στο 2.0.

Άρα όσοι είστε σε end content level ίσως κάτι πιο ισχυρά αντικείμενα + skills να μην είναι και τόσο αναγκαία να ασχοληθείτε.

Όσοι είναι level 30+ θα έχουν ευκολίες και σε level up και σε gathering κλπ.

Δημοσ.

δηλαδή εγώ που έχω max lvl χαρακτήρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ και καλύτερα να περιμένω την v2,0 που μάλλον θα είναι και η ποιο ουσιώδες version.

Δημοσ.
δηλαδή εγώ που έχω max lvl χαρακτήρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ και καλύτερα να περιμένω την v2,0 που μάλλον θα είναι και η ποιο ουσιώδες version.

αν δεν έχεις κανά τουμπανο-gear, αξίζει να κάνεις κανά instance run αφού όπως λένε αυξήθηκε το drop rate...ουσιαστικά όμως νέο content θα μπει με το 2.0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...