Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αρκετα ωραιο. παιζουμε με την παρεα μου μιας και δεν εχουμε κατι πιο καλο.

στον elarion (?) Νομιζω ειμαστε.

Δημοσ.
σε ποιον server ειστε οσοι ειστε στον κινεζικο τωρα?

Region 2 - Azariel Server - Name "Rhuobhe" - Asmodian Templar

Και μερικά Ελληνικά για να με αφήσει το insomnia να ποστάρω :P

Δημοσ.

Aion?

τι? πως? που?

θα σας πάω 1 lvl όλα!

GabrielConnor? σε έχω target..

Δημοσ.

Σήμερα τα ξημερώματα τελείωσε το update (Κορεάτικος client τελικά) και τώρα το άφησα να κατεβάζει το nProtect σύστημα αρχείων (81 * 360ΚΒ). Τελικά ο Κινέζικος δεν μου έκατσε πολύ καλά, αλλά μάλλον φταίω εγώ... Το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω να μπω και θα σας γράψω εντυπώσεις μετά!

Δημοσ.
Aion?

τι? πως? που?

θα σας πάω 1 lvl όλα!

GabrielConnor? σε έχω target..

"Ειρήνη" ημίν Jese!!! (Ξέρει αυτός τι λέω :P)

Αν θες δες πιο πάνω τις οδηγίες:)

Δημοσ.

Τελικά τί απο όλα ισχύει;

Απο το λίνκ του aposperiti κάνουμε δουλειά; Μετά μπαίνει και english patch και μπαίνεις με 6hour trials? Υπάρχουν αυτά ακόμα;

Επείδη είδα σε ένα σχετικό φόρουμ οτι οι κορεάτες δεν είναι και πολύ eu friendly αν μπορεί κάποιος να γράψει 4 valid steps για κατέβασμα/εγγραφή που να ισχύουν και σήμερα, μη τζάμπα πάει το band width.

Ευχαριστώ.. :D

Δημοσ.
Τελικά τί απο όλα ισχύει;

Απο το λίνκ του aposperiti κάνουμε δουλειά; Μετά μπαίνει και english patch και μπαίνεις με 6hour trials? Υπάρχουν αυτά ακόμα;

Επείδη είδα σε ένα σχετικό φόρουμ οτι οι κορεάτες δεν είναι και πολύ eu friendly αν μπορεί κάποιος να γράψει 4 valid steps για κατέβασμα/εγγραφή που να ισχύουν και σήμερα, μη τζάμπα πάει το band width.

Ευχαριστώ.. :D

Λοιπόν, νομίζω ότι είναι απαραίτητο ένα... ρεζουμέ για να ξαναβρούν τη μπάλα αυτοί που την ψάχνουν ακόμα :-(

Υπάρχουν δύο clients διαθέσιμοι: ο Κινέζικος και ο Κορεάτικος. Και οι δύο παίζουν, αποδεδειγμένα. Οδηγίες για την εγκατάσταση υπάρχουν και για τους δύο:

α) Κινέζικος: οδηγίες από τον GabrielConnor, στη διεύθυνση:

>http://www.elitepvpers.de/forum/aion/230364-how-aion-faqs-guides-links.html

β) Κορεάτικος: οδηγίες από τον aposperitis, στη διεύθυνση:

>http://www.aion-el.ucoz.com/forum/16-69-1

Διαφορές:

α) στον Κινέζικο υπάρχει διαθέσιμο και patch που μετατρέπει το UI σε Αγγλικά, κάνοντας το παιχνίδι πιο κατανοητό! Επιπλέον, σύμφωνα με λεγόμενα του GabrielConnor (δεν το έχω επιβεβαιώσει) κάθε account έχει 6 ώρες δωρεάν game στην αρχή

β) στον Κορεάτικο δεν υπάρχουν οι παραπάνω 'ευκολίες' και πρέπει κάποιος να αγοράσει game card για να παίξει έστω και ένα λεπτό. Ωστόσο τα παιδιά στο 'επίσημο' ελληνικό φόρουμ του Aion είναι εξαιρετικά φιλικά και εξυπηρετικά! Βρείτε τους εδώ:

>http://www.aion-el.ucoz.com

Κοινά σημεία:

και για τους δύο clients χρειάζεται μετά την εγκατάσταση να γίνει update του παιχνιδιού, το οποίο κρατάει -κατά μέσο όρο- γύρω στις... 4 μέρες! :fear:

Αυτό το τελευταίο το επιβεβαιώνω από προσωπική εμπειρία. Επιπλέον έχετε υπόψιν ότι και οι clients δεν κατεβαίνουν πολύ γρήγορα, μιας και οι σέρβερ που τους φιλοξενούν είναι πολύ μακριά μας. Νομίζω ότι ο Κινέζικος κατεβαίνει κάπως πιο γρήγορα πάντως (ναι, τους κατέβασα και τους δύο!!!).

Όσο για εντυπώσεις μου από το παιχνίδι... μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να δω μόνο το βίντεο της εισαγωγής! Μόλις καταφέρω να μπω και να παίξω θα σας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου :-)

Δημοσ.

παρακολουθω και εγω αφτο το παιχνιδι εδω και λιγο καιρο,φαινετε ενδιαφερων. 8α ιτηελα λιγεσ περισσοτερες λεπτομεριες για το ρνρ.Εχς διαβασει στα διαφορα σιτε οτι θα υπαρχει ρνρ μονο σε μια περιοχι και μου θυμισε και λιγο WAR αυτο( να παρεισ το καστρου του αλλου κλπ.) Απο ποιο λνλ 8α μπορεις να πας εκει? 8α υπαρχει τιποτα οπως τα battlegrounds του WoW η των Battles του War( δεν τηυμαμαι ακριβως πωσ λεγονταν, ιταν το κουμπακι πανω στο μινιμαπ με το σημα του warhammer :P). Kαι τελος σαν ορκισμενος PvPer θα εμδιεφερε να μαθω σχετικα με το lvling, ποσο γριγορα 'κυλαει' . Γινομαι δηλητιριο οταν παιρνω ενα καινουριο παιχνιδι και πρεπει να φαω μηνες στο lvling. -Gief to us hardore PvPers end game chars and throw us in the arena.!!- Ρ.Σ. Σορρυ για το γραψιμο μου-προσπαθισα αρκετη ωρα....

Δημοσ.

Aν έχεις firefox βάλε έναν ελληνικό αρθρογράφο. Τα κάνει όλα σχεδόν μόνος του... Σου το λεω γιατί και εγώ είμαι αρκετά χάλιας σε ορθογραφία αλλά δες πως γραφώ.. :D

Δημοσ.
Aν έχεις firefox βάλε έναν ελληνικό αρθρογράφο. Τα κάνει όλα σχεδόν μόνος του... Σου το λεω γιατί και εγώ είμαι αρκετά χάλιας σε ορθογραφία αλλά δες πως γραφώ.. :D

στην ορ8ογραφια ειμαι πολυ καλος απλα λογω του οτι γραφω πλεον αγγλικα-greeklish δυσκολευομαι να βρω τα γραμματα στο πληκτρολογιο :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...