Προς το περιεχόμενο

ασυρματο δικτυο σε τριοροφο κτηριο

Korf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! θέλω να φτιάξω ενα δικτυάκι σε ενα τριοροφο σπίτι. Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε αν υπάρχει καποιο ασύρματο router που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω?

και κατι ακομα , οταν στις προδιαγραφές των router γραφουν indoor range 100m εννοουν και ακτίνα ή μονο μήκος?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλυτερα να περασεις καλωδιο παρα ασυρματο...

Θα σου λειτουργησει το ασυρματο αλλα θα χασεις αρκετη ταχυτητα.

το ξερω εχεις δικιο, αλλα οι ιδιοκτήτες ειναι λιγο περιεργοι με τα καλωδια και τις τρυπες στους τοιχους.Γι'αυτο το λογο ρωτάω αν υπάρχει καποιο το οποιο προτεινετε.

Δημοσ.
Γειά σας! θέλω να φτιάξω ενα δικτυάκι σε ενα τριοροφο σπίτι. Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε αν υπάρχει καποιο ασύρματο router που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω?

και κατι ακομα , οταν στις προδιαγραφές των router γραφουν indoor range 100m εννοουν και ακτίνα ή μονο μήκος?

Ευχαριστώ

Εννοείται ότι ειναι ακτίνα...

τι θα ήταν? Με κατευθυντικές κεραίες?

Δημοσ.

proteino cisco. ta exo topothetisei kai h embeleia tous einai peripoy 50 metra se eytheia pros oles tis kateythinseis. an to topothetiseis sto kentro toy deyteroy orofoy kai ef oson milame gia mikro sxetika ktirio den tha exeis problima. se opoiadhpote alli periptosi tha xreiasteis duo kai parapano keraies. pantos se kathe periptosi prin topothetithoun an theleis na eisai bebaios tha prepei na kaneis dokimi. einai o monos sigouros tropos eyresis ths megistis embeleias.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...