Προς το περιεχόμενο

EVGA 680i SLI vs EVGA 680i SLI A1

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χμμμ, δύσκολο μου φένεται αυτό.

Λογικά αλλο Chipset και άλλο slot για τις DDR3

Για το chipset ίσως έχεις δίκιο, δεν ξέρω. Για το slot, είναι τι ίδιο (ψαχμένο-σίγουρο). Κάτι ακόμα που αξίζει να σημιωθεί, είναι ότι οι καινούριες μητρικές υποστηρίζοθν τους καινούριους Ιntel Penryn των 45nm. Γαμάτο από μόνο του, πιο γαμάτο που σημαίνει ότι έχουν το ίδιο socket με τους core duo:wink:

Δημοσ.
Νομίζω ότι την έχουν τα Multirama Extreme αλλά δεν συνιστώ για την A1..

Αυτή είναι η δικιά μου, γνώμη....

Κατ' αρχην δεν λέει αν είναι η Α1, αλλά δε πιστεύω γιατί έχει αυτές τις προσφορές καιρό, πριν ακόμα βγουν στη κυκλοφορία οι Α1. Όσον αφορά το που θα τις βρούμε, πήγα στο eshop και τους είπα το ότι η evga τις αλλάζει δωρεάν και ότι θα ήταν προτιμότερο να κάνουν αυτήν την αλλαγή αυτοί σαν εταιρία παρά εμείς σαν ιδιώτες. Μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν σε 2-3 μέρες.

Γιατί δεν τη συνηστείς όμως prigipa??

Δημοσ.
Aλλά δεν συνιστώ την A1.. Αυτή είναι η δικιά μου γνώμη....

H ekdosi A1 vgike me skopo na diorthosi kapia pedika sxediastika-litourgika provlimata pou eixe arxika i proti ekdosi tis EVGA i680 SLI, i opia einai eksoloklirou sxediasmeni apo tin NVIDIA. (provlimata me tous s-ata k.t.l.)

Giati den tin protinis? Diladi ti na pari tin proti ekdosi tis NVIDIA? :confused:

Δημοσ.

Για την ακρίβεια η RevA1 είναι πιο QuadCore Friendly στο Overclocking και χωρίς τα προβλήματα συμβατότητας με μνήμες SLI.

Το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ακόμα.

Tzimmys, όταν σου απαντήσει το e-shop, κάνε ενα post please.

Δημοσ.

Πέρασα από εκεί και τον ρώτησα τι έγινε, και μου είπε πως δεν είχε νέα, αλλά από τον τρόπο του φίλε μου φάνηκε πως έλεγε ψέματα. Μάλον δε μπήκε καθόλου στον κόπο να ρωτήσει. Μάλον πρέπει να πάρεις στα κεντρικά. Εγώ προσωπικά το αφήνω γιατί μετά την ανακοίνωση για νέα πτώση τιμών των core 2 duo, θα περιμένω κανα 2μηνο ακόμα και μέχρι τότε μπορεί να παίζει καμία καλήτερη μητρική.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω αυτή την motherboard με 2*1GB Lifetime 667MHz και θέλω να πάρω άλλη μία του 1GB!!!Καμμιά ιδέα ποια απο όλες τις μαρκες που κυκλοφορούν..?

Δημοσ.
Εφοσων εχεις ηδη 2στικ που τρεχουν στα 667 οτι και να παρεις θα σου τρεξει και αυτη στα 667...

Δηλ. αν πάρω 800MHz θα υπάρχει πρόβλημα..? :(

Δημοσ.
afou thelete na ta xosete kai psaxnete 680i giati na parete mia mob 1 xronou kai na min parete mia pio kainourgia san auti pou exei feri to plaisio?

Την έχω ήδη αυτήν εδώ και κάτι μήνες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...