HellasVagabond Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Η πρωτη Revision της γνωστης πλεον μητρικης της EVGA με το 680i τσιπακι της Nvidia ειναι εδω.. Διαβαστε τις διαφορες στους φιλους μας στο Vr-Zone. http://www.vr-zone.com/?i=4756
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Eχουν τουλαχιστον 3 χτυπητες διαφορες. Μπορεις ευκολα να δεις.
HellasVagabond Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Αφου τα παιδια εκει δοκιμαζουν πρωτα τα νεα gadgets ειναι μαλλον αυτονοητο πως ο φιλος μας εχει την 1 εκδοση και οχι την Α1.
Tzimmys Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Θέτω το ίδιο ερώτημα με τον Iliaspap και θέλω να ρωτήσω τον prigipa πως είναι από θόρυβο η μητρική.¨Έμαθα πως έχει ένα coolerάκι μέσα που σε κάποια reviews διαβάζω ότι κάνει θόρυβο, σε άλλα ότι δεν κάνει και σε ένα άλλο ότι ούτε καν χρειάζεται αν δεν κάνεις oc. Τι ισχύει? Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την p5n32 sli και δεν μπορώ να αποφασήσω. Πες μου σε παρακαλώ τη γνώμη σου.
prigipa_m Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Πράγματι έχει ένα Cooleraki που κάνει πολύ θόρυβο (δηλ. ενοχλητικό) Εαν δεν κάνεις overclocking τότε το αποσυνδέεις και είσαι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα να καεί το οτιδήποτε!!!Εάν κάνεις όμως τότε τον ανέχεσαι δυστυχώς!!!Είναι πάρα πολύ καλή μητρική και δεν έχω κανένα παράπονο εκτός απο ένα αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στην μητρική....
Tzimmys Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εαν δεν κάνεις overclocking τότε το αποσυνδέεις και είσαι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα να καεί το οτιδήποτε!!! Συγνώμη που επιμένω αλλά είσαι σίγουρος για αυτό? Εσύ πώς τη δουλεύεις? Μπορείς να πεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις? ΠΣ: Για να καταλάβεις, σπίτι μου δεν παίζει άλλο μέσο ψυχαγωγίας εκτός από το pc, και ακόμα και το βράδυ δηλ μένει ανοιχτό για να βλέπω καμιά ταινία. Πρέπει δηλ να είναι αθόρυβο.
prigipa_m Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εγώ δεν κάνω overclocking!!!Έχω αποσυνδέσει το ανεμηστηράκι!!!Και εγώ αθόρυβο το έχω!!!Έχω βάλει μία ψύκτρα της ----> http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=922625 η οποία μπορεί να ενσωματώσει 4 ανεμηστηράκια 12αρια!!!Εγώ έχω ένα 12αρι στο κουτί και δύο 12άρια στην ψύκτρα!!!Το ένα πίσω και το άλλο μπροστά για να γίνεται σωστη κυκλοφορία του αέρα!!!Αλλά μιλάμε για αθόρυβο μηχάνημα!!!Αυτή είναι η δική μου γνώμη... ΥΓ Αν πας σε αυτήν την λύση πάντως κοίτα να πάρεις 12αρια με χαμηλά db.. (Είναι για το θόρυβο απο το κάθε ανεηστηράκι)
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Να είσαι καλά φίλε. Μπορείς να ξαναανεβάσεις πια ανεμιστήρια έχεις γιατί δεν ανοίγει η σελίδα που έβαλες? Σε ευχαριστώ...
Iliaspap Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εγώ πάντος έχω πάρει αμπάριζα ολα τα μαγαζιά της Στουρνάρη και κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα έρθει η Revision A1 της EVGA 680i. Αφήστε που το Πλαίσιο έφερε mobo DDR3!!! Hθελα να ήξερα κυκλοφορούν μνήμες DDR3? Μήπως αντί να ψάχνουμε για το EVGA 680i A1 na περιμένουμε λιγάκι? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=962112 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=962120
george_o/c Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Πράγματι πολύ καλές οι μητρικές. Αν και τη προκειμένη στιγμή το Crossfire δεν ενδύκνειται....... Οι DDR3 πότε κυκλοφορούν? Ξέρει κανείς?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 (μην παθετε τιποτα εαν σε 3-4 βδομαδες σκασουν μυτη πολυ καλες ddr3 μνημες...) -χωρις να θυμαμαι την πηγη γμτ...-
Tzimmys Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Θα συμφωνήσω ότι φαίνονται πολύ καλές (και φθηνές θα συμπληρώσω-για το τι παίρνεις-), όμως θα συμφωνήσω επίσης ότι δεν λέει το crossfire. Θα προτιμούσα να είναι sli, για να παραμείνω στο σκεπτικό μου, να βάλω δηλ τώρα μια 8800 στα 320 και μετά από κανένα χρόνο να βάλω ακόμα μία σε sli. Και κάτι ακόμα. Πιστεύω πως οι καινούριες μητρικές με ένα bios update θα υποστηρ'ιξουν ddr3. Απλά υπόθεση δική μου. Ούτε το είδα, ούτε το διαβασα πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.