happy_girl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Γειααα! Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει για SMTP server!Έχω μια εφαρμογή web based σε iis,mysql,php και ενώ ο κώδικας μου είναι σωστός(χρησιμοποιώ την συνάρτηση mail()), δεν στέλνει το eimail!Πρέπει να εγκαταστήσω SMTP server?Εγκατέστησα ένα freeware αλλα λέει το εξής καθώς πάω να το ανοίξω "internet or DNS server is inaccessible".Τι να φταίει άραγε?Ευχαριστώ! Επίσης, μου εμφανίζει το εξής μήνυμα:Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response:554: Relay access denied in....ονομα αρχείου μέσα στο server
merianos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Η Web Application σου τρέχει στο Συστημά σου ? ? ? Αν τρέχει στο συστημά σου θα πρέπει να κάνεις ενα ολοκληρωμένο Intranet/Internet συστημα στον Υπολογιστή σου. Δηλαδί Να εγγαταστίσεις και να τρέχεις τον δικό σου DNS Server, να έχεισ τον δικό σου SMTP/POP3 Server και τα αναλογα προγράμματα και προτόκολα ώστε να δουλέψει. Αυτό συμβένει επιδή για να δουλέψει η συνάρτηση Mail θα πρέπει να υπάρχει προεγκατεστίμένος SMTP Server. Αν πάλι έχεις ενοικιάσει κάποιο χώρο τότε ρώτα τον Administrator του Server που σε φιλοξενεί. Sorry για τα ορθογραφικά . . . ¨(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.