Προς το περιεχόμενο

telika apofasisa se 2! Plextor 12x10x32 i 16x10x40 ?

iSpO_fAcTo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Paidia ego exo balei to kainourio firmware apo tote pou bghke kai se kanena cd den exo dei megaluterh taxhtyta apo 12x. Den ksero ti ginetai alla mono me thn allagh tou firware den ginetai na allaksei h taxhtyta eggrafhs.<P><<GrOOvyRider>><BR> <A HREF="http://www.GrOOvyZone.net" TARGET=_blank>www.GrOOvyZone.net</A>

Δημοσ.

Εμενα το χε βαλει ενας γνωστος μου και δεν του εγραφε καθολου frown.gif" border="0 .Απο οτι εμαθα ηταν εντος εγγυησης και του το εφτιαξαν.Εγω παντως προτινω το 12χ.....

Δημοσ.

Διαβάστε ΣΩΣΤΑ αυτά που γράφει η Plextor και μην παρασύρεστε από μια βλακεία που θα γράψει ο άλλος. Η Plextor έγραφε λοιπόν βελτιωμένη ταχύτητα σε 16χ-cdr media κάποιων κατασκευαστών που πιθανώς δεν υποστηρίζονταν καλά (Improved write performance OF 16X media from Taiyo Yuden, Mitsubishi Chemical, Mitsui and Maxell) και όχι Improved write performance ΑΤ 16X. Δε σημαίνει δηλαδή ότι επειδή τα δισκάκια αυτά υποστηρίζουν 16χ max θα γράφονται και με αυτή την τααχύτητα από το 12αρι Plextor με το νέο firmware! <BR>Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε αναξιόπιστο με το ζόρι το Plextor σας βάλτε του το firmware του 16χ, ή καλύτερα το firmaware από κανένα Philips 2x!<BR>Μα είναι δυνατόν...<P>Όσο για την τιμή να πω στον iSpO_fAcTo ότι το Plextor 12x είναι υπό απόσυρση (αν δεν έχει ήδη αποσυρθεί) μετά την εμφάνιση του 16χ και η μειωμένη τιμή του 16χ προφανώς οφείλεται στη μεγαλύτερη ζήτηση για το 16χ. Είμαι όπως όταν ένας πιο αργός επεξεργαστής καταντά να έχει ακριβότερα από έναν πιο γρήγορο που η τιμή του έπεσε και πλέον δε συμφέρει να αγοράσεις τον αργό που αποσύρεται. Πάρε λοιπόν το 16χ αν και εγώ προτιμώ για on the fly εγγραφές τα SCSI CD-recorders (σε συνδυασμό με scsi Plextor cd-rom) και όχι τα χαζό-ATAPI.

Δημοσ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΗΝ PLEXTOR ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΧΘΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...