Προς το περιεχόμενο

BenQ DW1650

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ το αντιγραφικό benq 1650 ή 1655??Κυρίως για Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι αλλά από οτι έψαξα και σε eshops δεν βρήκα τίποτα...

Δημοσ.

Δυστυχώς το τμήμα οπτικών μέσων της BenQ εξαγοράστηκε από την LiteOn οπότε μόνο αν το έχει κάποιο κατάστημα σε stock θα το βρεις δηλαδή χλωμό το βλέπω... αν σου κάνει το 1670 κυκλοφορεί ακόμα αλλά με την επωνυμία της liteon http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.346628 και έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα ελέγχου ποιότητας δηλαδή το Quality Scan του Nero CD Speed. To δικό μου BenQ 1650 το είχα πάρει από το πλαίσιο το φθινόπωρο αλλά δεν το έχει πια, κρίμα γιατί ειναι φοβερό drive ειδικά τα +R DVD τα γράφει καλύτερα και από το Plextor που έχουμε στη δουλειά που κοστίζει τα τριπλά λεφτά.

Πάντως κάποια στιγμή το e-shop έφερε το Liteon 488-1650 που στην ουσία είναι to BenQ 1650 αλλά με firmware του Philips DVD8801 (γράφει το ίδιο καλά έχει το Solidburn αλλά δεν κάνει scan και overspeed) και είχε μόλις 30,30?. Ήθελα να το πάρω αλλά εξαντλήθηκε πριν προλάβω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ για το scan το θέλω...Για scanning κανά καλο αντιγραφικό να προτίνετε έχετε?

Δημοσ.

Τα original LiteOn έχουν παραδοσιακά καλή υποστήριξη σε θέματα scanning με το KProbe αρχικά και με το DVDScan εν συνεχεία. Επίσης, ένα σωρό πειραγμένα firmwares, flash/recovery tools κλπ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που υπάρχει στην αγορά?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή ΟΛΑ τα Liteon είναι τέλεια στο scanning και την δουλειά που τα θέλω?

Δημοσ.

Όχι, αλλά αν δε βαριέσαι, μπορείς να κοιτάξεις από τη λίστα που βγάζει το skroutz.gr και να ψάξεις στο google και στο club.cdfreaks.com για reviews/εντυπώσεις χρηστών κλπ...

Δημοσ.

To 1670 den einai gnisio benq, opote akoma kai an toy perasis f/w apo benq pali den 8a kanei scan, kai pleon einai dyseyreta ta benq.

Ta liteon einai poli kala gia scan se dvd, eno einai xali mayro se oti exei na kanei me scan cd, apo to 160p6s/165p6s kai ta kainoyrgia 18x/20x einai mia xara (ektos toy problimatos meta cd) kai mporoyn na metrisoun Jitter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...