Προς το περιεχόμενο

Well, it's kinda funny

Core2Extreme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κάτι κύριοι του Insomnia ?

Κλειδώνοντας ένα θέμα, δεν γλυτώνετε εκ της καταστάσεως έτσι.

Πέραν του ότι δεν αναρωτήθηκε κανείς "ο Πέππας είναι από το 2004 στο Insomnia, δεν έχει κάνει τίποτα το κατακριτέο ( άντε, ας εξαιρέσουμε δύο τρείς φορές που τα "έχωσε" σε κάποιους [ που το γουστάρουνε και το ζητούσανε διακαώς ] { βλέπε π.χ. τον κύριο Cyberstorm που του φέρεστε με το γάντι, γιατί ξέχασα...τα περισσότερα post και τα μεγαλύτερα νούμερα στους post counters, και thread counters φέρνουν λεφτουδάκια από τις διαφημισούλες της forthnet, και των λοιπών που έχουν περάσει από πάνω δεξιά }, δεν αναρωτηθήκατε μήπως δεν ήταν ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος ή δεν ξέρω και γω τι ?"

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι εγω μια ωραία πρωίας ( όπως υποστηρίζετε ) ξύπνησα και είπα να spammάρω ( κατά τινά τρόπο ? ) στο insomnia ε ?

Very funny! :D

Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν γουστάρετε ? Στα αρχίδια μου, κάντε ότι γουστάρετε.

I don't give a flying fuck about it.

Το ότι δεν θέλετε να διαγράψετε τους οδηγούς που εγω ο ίδιος έγραψα, και εγω ο ίδιος ζήτησα να διαγράψετε, μόνο τιμητικό δεν είναι.

Αλλά τι ψάχνω και εγω ο μαλάκας, τόσα χρόνια δεν κατάλαβα τι τρέχει εδώ ? Αμ δε! Απλά είμαι βλάκας που καθόμουνα και συμμετείχα, και προσπαθούσα καθημερινά να λύσω τα προβλήματα διάφορων χρηστών.

Και ακόμα το κάνω, μέσω e-mail που έχω λάβει από αρκετούς.

Αλλά έφυγα εκτός θέματος στο ίδιο μου το topic...ξέχασα...δεν σας νοιάζει...τα statistics όμως σας νοιάζουν.

Καλή συνέχεια, και have fun

p.s. Εφόσον έφαγα ban λέει ως "spammer" που spammάρισε στο forum, μήπως να το κάνω τώρα ώστε να λέτε σίγουρα ότι έκανα κάτι ?

Α ρε Spooker που σας χρειάζεται........

Δημοσ.

ρε φίλε σε πόσα φόρουμς σε έχουν μπανάρει? θυμάμαι κ στο lab την πολύτιμη βοήθειά σου... δεν ξέρω αν έχεις τώρα δίκιο ή όχι αλλά sorry δε μπορώ να σε δω κ συμπαθητικά όταν σε έχω δει στην πράξη...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξέρετε κάτι κύριοι του Insomnia ?

Κλειδώνοντας ένα θέμα, δεν γλυτώνετε εκ της καταστάσεως έτσι.

[...]

Καλή συνέχεια, και have fun

p.s. Εφόσον έφαγα ban λέει ως "spammer" που spammάρισε στο forum, μήπως να το κάνω τώρα ώστε να λέτε σίγουρα ότι έκανα κάτι ?

Α ρε Spooker που σας χρειάζεται........

Δυστυχώς φαίνεται ότι η πρόσκλησή μου να στείλεις pm (είτε σε εμένα είτε σε οποιονδήποτε άλλο) για να αντικρούσεις τις εναντίον σου κατηγορίες περί spamming δεν έφτασε σε ευήκοα ώτα.

Λυπάμαι πολύ για τον κατήφορο που διάλεξες για να κλείσεις το κεφάλαιο "billpeppas".

Ειλικρινά δεν σε είχα για τέτοιο μέλος.

Αντίο και καλή συνέχεια. :-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...