Προς το περιεχόμενο

provlima me drivers

-}--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia hara.enas filos mou harise mia albatron agp geforce 6600.to provlima mou ine oti opious drivers kai an ehw vali,den mporo na dw mpeg,dvd,divx, ke genika otidipote video,ektow apo avi.to periergo ine oti otan vgalo tous drivers teleios,

mporei na anaparagei ta parapanw,otan eggatastiso drivers,ola mia hara apo pehnidia,alla apo anaparagogi video papala....ehw dokimasei tous exseis drivers

.61,21..66,93..71,90..77,72..77,76..93,71.to pc mou ine amd 2400+.2 skliroi 200 kai 40 giga.gigabite motherboard ga-7n400,trofodotiko codegen 300w,1giga mnimi,1 karta soundblaster audigy,kai 2 dvd rom.xserei kaneis kati gia to provlima?efharistw poli

Δημοσ.

se efharisto poli file lafas1987 an kai ixsera oti afto pou les den ehei kamia shesei,mias ke opos egrapsa afou horis drivers i kapta anaparagei mpg,divx,dvd,ara ine kathara thema simvatotitas metaxsi sistimatos mou kai drivers nvidia,parolafta eggatestisa to codec pou mou egrapses,kai se efharistw poli gia afto file mou.to apotelesma einai mia apo ta idia.dil.pezei mono .avi ke tipota allo.meta apo afto tha valo prosorina tin palia mou 5700le pou den iha pote provlima,ke tha agoraso to pasha mia kainourgia.lew gia ati afou me nvidia eho stravosei ligo.ehete na mou protinete kamia gia amd 2400+,1 giga mnimi,550w trofodotiko.??

Δημοσ.

kai egw eixa probl ima me drivers alla me thn 8800gts giati den mpainei kanenas driver!!!!!diladei molis tous ebaza molis ton epanekinousa mou edixne mia sunexomeni mayri eikona!!!!!etsi kateliksa oti den kanei auti i karta se xp 2001 kai auto giati molis ebala ta vista ola mia xara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...