Προς το περιεχόμενο

Γυναικες που αγαπαμε!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλαράκο στην φάγανε την Τσέχα. Είναι πλέον παντρεμένη με επιχειρηματία.

Δεν αναρωτήθηκες γιατί τελευταία έχει κόψει τα σκληρά και παίζει μόνο με φίλες της?

παντρευτηκε η Sylvia Saint ???

ΦΑΚ ΦΑΚ ΦΑΚ!

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μου θυμίζει κάτι το όνομα, οπότε μάλλον όχι. Τι παίζει?

Τσεχικο εστιατοριο ,κοντα στη ΓΑΔΑ ειναι. Νοστιμα φαγητα,καλη μπυρα , λογικες τιμες.

Δημοσ.

Α ωραία, γκούλας.

Ας μείνουμε οντόπικ όμως, παλικάρια από πάνω, αν θέλετε να σφαχτείτε για φουστάνια κάν'τε το με προσωπικά μηνύματα.

Δημοσ.

οκ lucifer...ελπιζω να ειδες παντως ποιος φταιει για ο,τι εγινε...anyway,το κλεινουμε εδω...

Σημερα πετυχα καπου στο ιντερνετ την καναδεζα Erica Durance...Ειναι αυτη που επαιζε στο smallville..Παιδια δεν ξερω αλλα αυτη η γυναικα εχει μια φυσικη ομορφια...Ακομα και αβαφτη να την δω μου αρεσει..Δν ειναι η γυναικα που θα μπορουσα να ερωτευτω,αλλα η γυναικα που με γοητευει..Τι γνωμη εχετε?

Δημοσ.
Ούτε εμένα μου αρέσει η Kreuk. Κάτι είναι λάθος κολλημένο πάνω της, αλλά δε μπορώ να το προσδιορίσω.

Από Ελληνίδες, Λίνα Σακκά και Ιωάννα Παππά.

Οντως η Λινα Σακκα ειναι πολυ πολυ καλη...

Ρε παιδια και η Παπαριζου ειναι γαματη αλλα μου φαινεται οτι τωρα τελευταια εχει παχυνει λιγακι..Η ειναι ιδεα μου?

ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ. Όπως έχω ξαναπεί, είμασταν συμμαθητές.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γέλασα πολύ με αυτό. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μια που σε έκανα και γέλασες, δικαιούμαι να μου τη γνωρίσεις πρώτο! Χάθηκε να το ήξερα νωρίτερα, τότε που γύριζε μια σειρά εδώ στη Λάρισα κοντά. Εννοείτε ότι λέω χαζομάρες να περνάει η ώρα, είμαι πολύ ντροπαλός, θα γινόμουν πολύ ρόμπα αν την έβλεπα τετ-α-τετ. Έχετε δει τον Οβελίξ; Έτσι ακριβώς!

Δημοσ.
πλακα κανεις!

Κοντή, στέκα.

Στην πενθήμερη πάντως φασωθήκαμε μια φορά. :razz:

Μετά βέβαια με έφτυσε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τρελαινόμουν. Αλήθεια!

Manuel: Την είδα πριν 1 χρόνο στη Τράπεζα και γύρισε από την άλλη, και καλά δε με ξέρει η σταρ... :-P

Επισκέπτης
Δημοσ.
Κοντή, στέκα.

Στην πενθήμερη πάντως φασωθήκαμε μια φορά. :razz:

Μετά βέβαια με έφτυσε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τρελαινόμουν. Αλήθεια!

Manuel: Την είδα πριν 1 χρόνο στη Τράπεζα και γύρισε από την άλλη, και καλά δε με ξέρει η σταρ... :-P

1) Θετικό για μένα. Μ' αρέσουν οι κοντές

2) Μη μας λες τέτοια

3) Ναι, οκ, μπράβο.

4) Φτου της. Την ξεπέρασα κιόλας (ο χαρακτήρας κάποιας με κάνει από εύκολα έως αυτόματα να την αντιπαθήσω).

Δημοσ.

Κάτσε ρε η Παπαρίζου είναι κατω από 25 εσύ είσαι πάνω από 30:confused:

Δημοσ.
Κάτσε ρε η Παπαρίζου είναι κατω από 25 εσύ είσαι πάνω από 30:confused:

Δεν είμαι πάνω από 30, είμαι 30. Και δεν μιλάω για την Παπαρίζου, αλλά για την Σακκά που κλείνει τα 31 σύντομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...