Προς το περιεχόμενο

Γυναικες που αγαπαμε!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ούτε εμένα μου αρέσει η Kreuk. Κάτι είναι λάθος κολλημένο πάνω της, αλλά δε μπορώ να το προσδιορίσω.

Από Ελληνίδες, Λίνα Σακκά και Ιωάννα Παππά.

Δημοσ.

Οντως η Λινα Σακκα ειναι πολυ πολυ καλη...

Ρε παιδια και η Παπαριζου ειναι γαματη αλλα μου φαινεται οτι τωρα τελευταια εχει παχυνει λιγακι..Η ειναι ιδεα μου?

Δημοσ.

βασικα ο τιτλος επρεπε να ειναι γυναικες που γουσταρουμε οχι αγαπαμε για την ακριβεια. δυο ονοματα που μου ερχονται γρηγορα.

kate beckinsale και η χρηστιδη .

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ρε παιδια και η Παπαριζου ειναι γαματη αλλα μου φαινεται οτι τωρα τελευταια εχει παχυνει λιγακι..Η ειναι ιδεα μου?

Δεν ξέρω για πάχος, αλλά εμένα αυτό το βλέμμα της ενώ αρχικά μου φαινόταν sexy, τώρα μου φαίνεται κοιμισμένο. Συνεπώς δε με ενθουσιάζει πλέον (έχει όμως φοβερά πόδια)

Επισκέπτης
Δημοσ.
back by popular demand:

get a life please :D

Ξέχασα να το γράψω στις "φράσεις που σας εκνευρίζουν". Άκου "get a life"...

Το να κοιτάς και να σχολιάζεις ωραίες γυναίκες είναι μέρος της ζωής by the way...

Επισκέπτης
Δημοσ.
και μετα εχουμε παραπονο οταν θελουνε παραλογα πραγματα ε?

Ποιος έχει παράπονο; Ας θέλει ο καθένας ότι θέλει. Κακό είναι δηλαδή να ονειρεύεσαι ότι πετάς; Παράλογο μεν, όμορφο δε.

Δημοσ.

τi εννοεις poscaman? Σε πειραξε κατι?

Και τωρα κρατηθειτε γιατι θα ριξω τη βομβα μου...Το πουλεν μου...Danielle Lloyd μαγκες...Κατι ξερει ο γερο-Σεριγχαμ...Απο τα πιο καυτα θηλυκα της show-biz...

Δημοσ.

λοιπόν εγώ αυτό τον καιρό έχω φάει τρελό κόλλημα με μια πιτσιρίκα ονόματι Holly Valance. την γνώρισα μόλις προχθές που είδα μια ταινία που παίζει το DOA (συνιστάται ανεπυφίλακτα). η εν λόγω δεσπινίς είναι μόλις 23 ετών και δεν παίζεται με τίποτα. απολαύστε την και περιμένω γνώμες.

p.s. πάρτε και μια φώτο από την ταινία doaxb0.th.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.
για μενα λοιπον αυτον τον καιρο evangeline lilly.

και το αφιερωμα που της εχω κανει σαν PATRINOS06

Πρέπει να ομόρφυνε αυτό το κορίτσι κι άλλο τελικά. Αλλιώς γιατί να τραβάμε όλοι κόλλημα αυτή την εποχή; Ίσως επειδή μπαίνει και η άνοιξη και έχει κάτι ανοιξιάτικο πάνω της...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...