Προς το περιεχόμενο

Γυναικες που αγαπαμε!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χαχαχα ποια ειναι η beckinsale??

πλάκα κάνεις..

δες το Serendipity οπου είναι σκέτη γλύκα και ξαναμιλάμε..

Δημοσ.

Βασικά η Beckinsale είναι:

Η απάντηση στις επίδοξες πορνοστάρ-μοντέλα-ηθοποιούς που δν ξέρουν να μιλήσουν -η Kate μιλάει 3 γλώσσες πέρα από τη μητρική της και έχει σπουδάσει Γαλλική και Ρωσσική φιλολογία.

Είναι Αγγλίδα και όμορφη, πράγμα που πέρα από την προφανή εξαίρεση του κανόνα, την κάνει να έχει ΓΑΜΑΤΗ προφορά σε αντίθεση με τις ψευδές αποίκους των ΗΠΑ. Τα υποειδή από χώρες Λατινικής Αμερικής δν χρειάζεται καν να τα πιάσω ε.

Δεν είναι ξανθιά ή πρασινομάτα ή γενικά κάτι εξωτικό όπως Theron, Jolie, ή Johannson, αλλά παραμένει θεά -που σημαίνει πως είναι όμορφη και όχι "εντυπωσιακή" ή "ξεχωριστή".

Φυσικά δεν είναι πλαστική και φουσκωμένη με αγελαδίσιες βυζάρες κτλ.

Είναι φανατική καπνίστρια παρά το κράξιμο που τρως από τον χώρο για προβολή κακών προτύπων και κακού μάρκετινγκ, άρα είναι ΚΑΙ σταφρύδια της.

Τέλος έχει καταπληκτικά δάχτυλα και χέρια γενικότερα, και τέλεια πόδια, από προβολή αστράγαλου μέχρι την κλείδωση του γονάτου της και την διαγραφή των ανώνυμων οστών στη λεκάνη της.

Δημοσ.

επιτελους την εμαθα κι αυτην..ολα τα λεφτα ειναι η κοπελα...

ποια εχει σειρα παιδια??

εγω ψιλογουσταρω Θελξη..Αχ εχεις τα ματια που λατρευω κοριτσι μου...

Δημοσ.

Προτεινα πιο πανω την Kristen Bell.. Την Στικουδη επισης.. Νο Αλεξανδρατου for me.. Η Schiffer καλη αλλα γερασε. Παλια μου αρεσε η Χερτζικοβα (δε ξερω πως γραφεται λολ) αλλα πως στο καλο, κατεντησε ετσι;

Δημοσ.
Ε ρε φρηκστερ εσύ δε θες γυναίκα, ακτινογραφία θες ;p

Για πολυ παλια λεω, α ρε νευρικη ανορεξια, τις καλυτερες μας παιρνεις! Τεσπα.

Σε ποιους αρεσει η Kreuk, αυτη που παιζει τη Λανα, στο "σουπερμαν, τα χρονια της χαζομαρας";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...