1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 εγω να πω την ταπεινη μου εμπειρια οι γυναικες τα λενε ολα χυμα , εγω τα θεωρω ολα προσωπικα. με φιλες μου περιγραφουν σκηνιικα που κοιταω σαν χαζος και εχουν την απαιτηση να τους περιγραψω τα δικα μου. εκει καπου μπερδευομαι γιατι περιγραφοντας τα δικα μου με πιανει μια περιεργη ορμη απεναντι σε αυτη που μιλαω που ειναι φιλη μου και γενικα δεν τα μπορω αυτα ξενερωνω γιατι καμια φορα αρχιζουν και τα φωναζουν δυνατα ακομα και μεσα σε μαγαζι μπραβο ετσι και τετοια σαν να ειμαστε στο γηπεδο.
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 επειδη αρρεβωνιαζομαι ισως να μαλακεψα Ρε μαλάκα γαμώ το στανιό σου δεν τα λένε έτσι αυτά... Τρέχω να αγγαρέψω τον ΒΒ να βάλει πένθος στον takataka στο offtopic.
Fidelio Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ένας πολύ καλός φίλος όταν γνώρισε την γκομενά του , μου έδειχνε συνέχεια τα μηνύματα που του έστελνε στο κινητό. Ήμασταν διακοπές , αυτός δηλαδή με επισκέφτηκε , εγώ σάπιζα στην δουλειά, τέλος πάντων του στέλνει " μου λείπεις και σε θέλω πολύ , ναι άντρα μου , να χύ.. μέσα μου , στο στόμα μου,στο στήθος μου, φτάνω φτάνω.. " δεν σας λέω μαλακίες. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και συνηθισμένο, μετά από καιρό κανα 4μηνο όταν γύρισα και Αθήνα δεν μπορώ να του βγάλω κουβέντα , που λέει ο λόγος , για την τύπισσα. Όλο αποφεύγει να μιλάει για την σχέση τους,συν οτι είναι στο κόσμο του και δεν λέει να εκδηλώνεται, Ντάξι δικαιολογημένα , αφού το πράμα προχώρησε , αλλά στην ουσία επιβεβαιώνει ανασφάλεια , ε; Τι παθαίνουν οι φίλοι ρε όταν το σοβαρεύουν με τις γκόμενες; :|
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 συγχαρητήρια παρεμπιπτόντως. κωλόγερε. ;p Ρε μαλάκα γαμώ το στανιό σου δεν τα λένε έτσι αυτά... Τρέχω να αγγαρέψω τον ΒΒ να βάλει πένθος στον takataka στο offtopic. Μ'αρεσει ρε μαλακες που ειδικα εσεις οι 2 ειστε "με τον καλο λογο στο στομα", μονο ο σκυλος και ο γριγας λειπει... Thx anyway, και στα δικα σας
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τι παθαίνουν οι φίλοι ρε όταν το σοβαρεύουν με τις γκόμενες; :| τους βαραει η ηλιθιοτητα στο κεφαλι.στο λεει παθων (με φιλους αλλα και φιλες που πηραν ποδι) και μαθων (νταξει το εχω κανει κι εγω μια φορα στα 16-17 μου με μια σχεση που τη θεωρουσα σοβαρη:shock::-P:-P)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μ'αρεσει ρε μαλακες που ειδικα εσεις οι 2 ειστε "με τον καλο λογο στο στομα", μονο ο σκυλος και ο γριγας λειπει... Σου έστειλα pm με το δικό μου βρισίδι... Thx anyway, και στα δικα σας Βρε άει στο... :-|
LL_NEO Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μήτσο περίμενες κάτι καλύτερο; Άντε βρε η ώρα η καλή και περιμένουμε dedicated τραπέζι στην P.S.OL.H. team
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Kαλα η συγκεκριμενη ομαδα θα καταληξει πιθανοτατα σε μαγαζι που θα δουλευουν τα κοριτσια του Προεδρου.Να δω τον σκυλο να γαυγιζει σε Μολδαβη και τον Γριγα να προσπαθει να ανακρινει Ιρανη σαν τον Τζακ και μετα παντρευομαι...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Βρε τον Kaizer... Μεγαλώνουν, ωριμάζουν οι προσωπικότητες του φόρουμ... (σαν το lost ένα πράγμα) Άντε, καλά κουράγια και υπομονή (δεν πιστεύω να παίρνεις γαύρα; ). Ότι επιθυμείτε man!
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Η Τσεχα θα σουχει και αψεντι Μανου θενξ μαν,(βεβαια για αρρεβωνιασματα μιλησα ετσι?Οχι γαμους και ιστοριες)
antreaslam Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ξερω γω, επειδη αρρεβωνιαζομαι ισως να μαλακεψα εεεε,όχι!!!! τι έγινε ρε παιδιά? γιατί σοβαρεύει έτσι το φόρουμ?ο πάνκις με παιδί,ο σνουμπ, ο κάιζερ αρραβωνιάζεται...ρε κοίτα να δεις,που ή τσουνάμι στην ύδρα θα γίνει,ή ο ταρίφας θα κάνει πετυχημένες κινήσεις το καλοκαίρι!!!! ΥΓ:Να ζήσετε φίλε!!!! ΥΓ2:τώρα που προλαβαίνεις,καπάρωσε κ καμιά καλή ξαδερφη ρε(!!!!),μετά δε θα περνάνε τα ψωμιά σου (joking) ΥΓ3:Σύμφωνα με μαρτυρίες παντρεμένων,είναι πολύ σημαντικό την 1η νύχτα γάμου,να ΜΗΝ κατεβάσεις εσύ τα σκουπίδια(joking) ΥΓ4:Μετά από το δέσιμο αρκετών εκ των αξιόλογων χρηστών εδώ μέσα, μένουν κάποιοι αδέσποτοι...κορίτσια,σπεύσατε....ο όμνι είναι ακόμα ελεύθερος,και υπόσχεται ότι δε θα σας χαστουκίζει πολύ συχνά!(not joking)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 βεβαια για αρρεβωνιασματα μιλησα ετσι?Οχι γαμους και ιστοριες) Λεπτομέρειες... (τον αγχώσαμε! "όχι ρε παιδιά, δεν παντρεύομαι ακόμα", ηρέμησε Chandler!)
omnislash Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ο όμνι είναι ακόμα ελεύθερος,και υπόσχεται ότι δε θα σας χαστουκίζει πολύ συχνά!(not joking) lol δυστυχώς όχι αυτόν τον καιρό καθώς έχω σχέση από το Δεκέμβριο και ενώ θέλω να πετάξω σε άλλη φωλιά (με την κλασσική ατάκα σορρυ αλλά με κούρασες που ακολουθείται στην καλύτερη περίπτωση από μια παγωμάρα και στη χειρότερη από βρισίδια κλπ) δεν ξέρω με έχει πιασει το συναισθηματικό μου.Κοίτα μια φορά έχω χαστουκίσει γυναίκα στα νεύρα μου δεν είναι άθλημα να περηφανεύομαι
revil Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 kaizer συγχαρητήρια ρε μαγκα. και σορρυ μαλακια που τσαντιστηκα για τις μαλακοομαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.