Προς το περιεχόμενο

Γυναικες που αγαπαμε!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε έχετε κατα καιρούς κάνει τόσες συζητήσεις που καταλήγουν σε poll κσι ΠΑΝΤΑ τα poll καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα:

"Ο Σύνδεσμος δια του Προέδρου του έχει μακρύ χέρι και η Μόνικα είναι ότι ομορφότερο έχει πλάσει ο Θεός".-

Όσο για μερικούς που τόλμησαν να εκφράσουν ανοιχτά την κακογουστιά τους, μέσα στο πνεύμα των ημερών τους συγχωρώ και δεν αμολάω το σκύλο. Ο Πρόεδρος τους συγχωρεί... (αλλά να καούν στην κόλαση)

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ....

Μιλούσαμε σε μια παρέα αγόρια κορίτσια αρκετά γνωστοί μεταξύ μας για σεξ , ωραίους άνδρες-γυναίκες ανοιχτά και σε κάποια φάση το έφερε η κουβέντα για σεξουαλικά υγρά και μια τύπισσα πετάχτηκε πάνω στο μένος της για το θέμα λέγοντας . . . όχι, όχι τα κολπικά στην γεύση μπλα μπλα , . . σιωπή ακολούθησε και μετά από δευτερόλεπτα αιματοκύλισμα στο πάτωμα από τα γέλια. Μέχρι τότε δεν το ξέραμε αν και αμέσως μετά κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλό μας για ευνόητους λόγους, αλλά οκ όχι ότι τελικά της βγήκε κάτι περίεργο ίσα ισα . . . ειδικά για αυτήν !

Θα συμφωνέις μάλλον ότι έχει πιο ενδιαφέρον οταν μιλάνε οι ίδιες για μας και για το τι λένε, ε; :)

Δημοσ.

Θα συμφωνέις μάλλον ότι έχει πιο ενδιαφέρον οταν μιλάνε οι ίδιες για μας και για το τι λένε, ε; :)

σε γενικες γραμμες πεφτει πολυ κουτσομπολιο για πραγματα που δεν τα βαζει το μυαλο ενος αντρα,με ανατριχιαστικες λεπτομερειες,τσιριδες κλπ κλπ.αν δε μιλαμε για "πρωτη φορα γιορταζω-γενικα" τοτε το θεμα παιρνει επικες διαστασεις με το κοπαδι τη μαριδα μαζεμενο γυρω τριγυρω απ'την αφηγητρια και να ουρλιαζει,να ωρυεται,να παθαινει υστερια...και καλα οταν ειναι στα ζουμια μιας σχεσης (συνηθως) λενε καλα λογια.οταν ειναι στα μαχαιρια ανοιγουν το στομα τους και χυνουν δηλητηριο για τον πρων/υποψηφιο πρωην...)

(απο πολυ καλη φιλη και απο παλιες γκομενες-χαζογκομενες μαλλον...)

Δημοσ.

Οι γυναικες κυριοι (=γυναικες οχι κοριτσακια) ειναι ψυχρες. Μαλλον οχι ψυχρες, αλλα απιστευτα ωμες, οταν μιλανε για ανδρες/sex.

Εμεις μπορει σε παρομοια συζητηση να προσφωνησουμε καποια "καριολα" και ολοι - ανδρες γαρ - να καταλαβουν "το μωρο μου"

Οι γυναικες θα πουν ενα "μαλακας" και η υποβαθμισμενη σε αμοιβαδα υποσταση σου, θα σερνεται αιωνια στην κολαση...

Δημοσ.
Ενώ όταν οι άνδρες μιλάνε για σεξ, γεμίζει ο τόπος ροδοπέταλα και αγγέλους.

Περιπου

.

Δημοσ.

Παιδια εγω παλι πιστευω οτι εξαρταται απο την προσωπικοτητα και τον τροπο εκφρασης του καθ'ενος (ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα) και δε μπορουμε να χαρακτηρισουμε γενικοτερα το πως εκφραζονται ολοι οι αντρες η ολες οι γυναικες..

Πιστευω οτι ειναι στον ανθρωπο,ανεξαρτητως φυλλου..

Δυστυχως δεν εχει τυχει ακομα να ακουσω γυναικες να μιλανε για σεξ κλπ..

Και μιας και ξεφυγαμε λιγακι απο τον (πρωτ)αρχικο σκοπο του topic προτεινω ανεπιφυλακτα την "the most downloaded woman in the world" Cindy Margolis...

Δημοσ.
Ενώ όταν οι άνδρες μιλάνε για σεξ, γεμίζει ο τόπος ροδοπέταλα και αγγέλους.

Η διαφορα φιλε lucifer ειναι οτι οι ανδρες χρησιμοποιουν αισχρες λεξεις για ομορφες εννοιες.

Οι γυναικες χρησιμοποιουν ομορφες λεξεις ...

Δημοσ.

Ρε μαλακα Λουσι, ειλικρινα, βλεπουμε 30 μαντραχαλοι στην δουλεια (γαμω την σχολη που εβγαλα γαμω) μια ωραια να το πω, κουκλαρα να το πω, μουναρα...θα το πω και αρχιζουμε "Πωπω το ξεκωλακι, της εσκιζα τα ραμματα"

Βλεπουν οι 4 γυναικες ενα ωραιο αντρα "Αχ τι μαναρι, κουκλος"

Δηλαδη εμεις οχετος, αυτες κυριες

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ μιλαμε και μεταξυ μας για την κοπελα μας(εννοειται μετα τα 20-22 ετσι? ) ειμαστε "το μωρο μου, η κοπελα μου" κτλ και αμα πιασει ο αλλος κουβεντα "Ρε στο κρεβατι ειναι καλη? " θα αρχισουμε "Ναι,μια χαρα" κτλ φλωριες, διοτι με τους φιλους δεν μπορουμε να μιλησουμε για την γκομενα μας αισχρα, δεν θα τους δωσουμε αναφορα γιατι αμα μαθει ο αλλος ποσο μεγαλο ειναι πραγματικα το βυζι της γκομενας μας ειναι σαν να μας την πηδηξε

Εχεις πετυχει ποτε την κοπελα σου να μιλαει με καμια φιλη της για σενα? Θα παθεις πλακα!!Οχι για το πως το λενε, αλλα για το τι λενε.Εμαθα τις προαλλες οτι η κοπελα μου μιλαγε με την ξαδελφη της για το ποσο τον εχω!!Δηλαδη εγω με τι μουτρα να ξαναμιλησω στην ξαδελφη της?Προτιμας την χυδαιολογια αλλα στα καθ'ημας συζητηση κομμενη ή προτιμας τις γλυκες και τα "το καναρινι του, ο φιρφιρικος του" και αλλα γλυκαναλατα και να ξερει η καθε κολλητη και η καθε ξαδελφη ποση την εχεις και αν γαμας καλυτερα απο μπρος ή απο πισω?

Δημοσ.

Μπουαχαχα kaizer , πάντως όταν σοβαρεύει το πράγμα σε μια σχέση η αιτία που μερικά πράγματα κρατιούνται σε προσωπικό επίπεδο στο κύκλο της παρέας είναι ένας είδος ανασφάλειας. Πρέπει να αναγνωριστεί δηλαδή αυτή η σχέση ως ηθική σχέση με νόημα και μέλλον , σε μια τέτοια σχέση είναι αδιανόητο να μάθει ο περίγυρος της δουλειάς ή των φίλων πως το κάνει κάποιος με την γυναίκα του. Κατάλοιπα ανδροκρατίας ; Τι να σου πω; Στο δικό μου κύκλο φίλων και παρέας πάντως η υποκρισία πάει σύννεφο , όχι ότι τρέχει κάτι αλλά οκ.

Όταν τώρα μια σχέση θεωρείται του κώλου εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα, μάλιστα το τιμώμενο πρόσωπο , αυτός δηλαδή που κατάφερε να πηδήξει, οργανώνει ολόκληρη διάλεξη με όλες τις λεπτομέρειες του κατορθώματός του ! :)

Τώρα οι γυναίκες γιατί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ; στο πλειοψηφία τους έτσι;(Οργασμός , ποιος είναι αυτός ο κύρiος; :) ) Μάλλον γιατι δεν έχουν ΠΟΥΛΙ ! χαχα :P

Δημοσ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ μιλαμε και μεταξυ μας για την κοπελα μας(εννοειται μετα τα 20-22 ετσι? ) ειμαστε "το μωρο μου, η κοπελα μου" κτλ και αμα πιασει ο αλλος κουβεντα "Ρε στο κρεβατι ειναι καλη? " θα αρχισουμε "Ναι,μια χαρα" κτλ φλωριες, διοτι με τους φιλους δεν μπορουμε να μιλησουμε για την γκομενα μας αισχρα, δεν θα τους δωσουμε αναφορα γιατι αμα μαθει ο αλλος ποσο μεγαλο ειναι πραγματικα το βυζι της γκομενας μας ειναι σαν να μας την πηδηξε

Εχεις πετυχει ποτε την κοπελα σου να μιλαει με καμια φιλη της για σενα? Θα παθεις πλακα!!Οχι για το πως το λενε, αλλα για το τι λενε.Εμαθα τις προαλλες οτι η κοπελα μου μιλαγε με την ξαδελφη της για το ποσο τον εχω!!Δηλαδη εγω με τι μουτρα να ξαναμιλησω στην ξαδελφη της?Προτιμας την χυδαιολογια αλλα στα καθ'ημας συζητηση κομμενη ή προτιμας τις γλυκες και τα "το καναρινι του, ο φιρφιρικος του" και αλλα γλυκαναλατα και να ξερει η καθε κολλητη και η καθε ξαδελφη ποση την εχεις και αν γαμας καλυτερα απο μπρος ή απο πισω?

τα ειπες καλυτερα απο ολους...B)

Δημοσ.
Ρε μαλακα Λουσι, ειλικρινα, βλεπουμε 30 μαντραχαλοι στην δουλεια (γαμω την σχολη που εβγαλα γαμω) μια ωραια να το πω, κουκλαρα να το πω, μουναρα...θα το πω και αρχιζουμε "Πωπω το ξεκωλακι, της εσκιζα τα ραμματα"

Βλεπουν οι 4 γυναικες ενα ωραιο αντρα "Αχ τι μαναρι, κουκλος"

Δηλαδη εμεις οχετος, αυτες κυριες

Οκ, δν νομίζω ότι είναι έτσι, σε φάση ΚΑΙ αυτές χυδαιολογούν, αλλά οκ, όχι και όσο εμείς -ή καλύτερα, τόσο συχνά όσο εμείς.

Ε το λες κ μόνος σου ρε μλκ, εκεί είναι το ζουμί. Κ εγώ έτσι είμαι, το τσιφλίκι μου και αν ρωτάς σημαίνει πως την φαντάστηκες χωρίς ρούχα, μπουκάλι+κεφάλι=LFE. Αλλά γι' αυτές ή δν παίζει τόση ανταγωνιστικότητα ή παίζει περισσότερη και πάει με το στυλ "ο δικός μου γκόμενος τον έχει μεγαλύτερο απ'τον δικό σου".

Μια ρεαλιστική προσέγγιση θα ήταν το πως μιλάμε για τις κοπέλες μας στις κολλητές μας.

η κοπελα μου μιλαγε με την ξαδελφη της για το ποσο τον εχω!!Δηλαδη εγω με τι μουτρα να ξαναμιλησω στην ξαδελφη της?

Καρφώνεσαι ;p Πέρα απ'το πόσο σπαστικές είναι γενικά οι ξαδέρφες ως εφεύρεση (να δοκιμάσεις μια φορά να μην σε νοιάζει αν είναι στην παρέα γτ έχεις καιρό να δεις την δικιά σου, μάγκα μου, θα σε λατρέψουν, δν θα σε θάβουν ποτέ στην δικιά σου σου λέω) δν με ενοχλεί ιδιαίτερα να λένε ό,τι γουστάρουν. Εντάξει την επόμενη φορά που θα με δουν θα ξέρουν ότι μου αρέσει να μου (λογοκρισία). Και τι έγινε?

Δημοσ.

Μια ρεαλιστική προσέγγιση θα ήταν το πως μιλάμε για τις κοπέλες μας στις κολλητές μας.

Προσωπικα ακριβως οπως μιλαω στους κολλητους μου.Δηλαδη εσυ στις κολλητες σου επειδη δεν φαντασιωνονται την γκομενα σου τους λες "Εχει ενα μουνι, μα ένα μουνι..."

δν με ενοχλεί ιδιαίτερα να λένε ό,τι γουστάρουν. Εντάξει την επόμενη φορά που θα με δουν θα ξέρουν ότι μου αρέσει να μου (λογοκρισία). Και τι έγινε?

Οτι δεν γουσταρω να το ξέρουν, αλλιώς θα την έπεφτα στην ξαδελφη...

Δημοσ.
Μμμμ ναι, μέσες-άκρες. Μου δίνουν και ιδέες, γενικά οι κολλητές είναι φοβερή εφεύρεση. Γι' αυτό είναι και δύσκολα ελεγχόμενη.

Πασο, εγω ειμαι πιο old school, φιλες μπολικες αλλα αντροπαρεα-αντροπαρεα, κοινως οι φιλες ειναι μεχρι "εδω", κατι που δεν θα ελεγα σε κολλητο δεν θα ελεγα ποτε σε φιλη

Ναι, αλλά γιατί δεν γουστάρεις? Τι σου στερεί? Εκτός αν η δικιά σου λέει άσχημα πράγματα, αλλιώς μια χαρά διαφήμηση στο θηλυκό τάργκετ γκρουπ σου κάνει.

Ξερω γω, επειδη αρρεβωνιαζομαι ισως να μαλακεψα, παντως δεν την βλεπω αυτη ή καποια του περιγυρου ως target group και επομενως δεν γουσταρω καποια πραγματα που τα θεωρω "του ζευγαριου" να τα ξερει η ξαδελφη ή η περιπτερου. Εσυ δηλαδη γουσταρεις να λεει η γκομενα σου στην ψιλικατζου(που ας πουμε δεν την γουσταρεις γιατι ειναι ασχημη) οτι σου αρεσει να τραγουδας τον υμνο της Μπαγερν οταν τελειωνεις?

Δημοσ.

δν γουστάρω αλλά δν με ενοχλεί κ όλας. εντάξει, υπάρχει κ ένα όριο, δλδ αν το λέει σε όσες "φίλες" έχει, ε άραξε, δν είσαι και ο ντάβας μου να μου κάνεις προμόσιον. αλλά όσο το θεωρώ νορμάλ να μεθοκοπώ με φίλους κ να φωνάζουμε "πουτάααααανες, να πεθάνουν οι ξανθές να γεμίσει ο τόπος ξύδια" άλλο τόσο νορμάλ το βρίσκω να κουτσομπολεύουν τα καταπληκτικά μου προσόντα.

συγχαρητήρια παρεμπιπτόντως. κωλόγερε. ;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...