joef_gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ναι, έχουν ομορφύνει, όχι, τον κώλο αχλάδι δεν τον έχουν ξεπεράσει ακόμα. εδω πρεπει να συμφωνήσω και να πω οτι τα λες γ@ματα! ετσι ακριβως αχλαδιζουν και κρέμονται!! λενε οτι φταιει η μεσογειακή διατροφη αλλα ισπανια ιταλια πορτογαλια εστω και τουρκια Δεν ειναι ετσι! κατι αλλο φταιει!!! αλλα με λιγη προσοχη ο κωλος αχλαδι γινετε βερικοκο!!! και εκει ειναι που τα σπαει!! αλλα αντε να βρεις βερικοκωλα στις μερες μας!!:-P
chill Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μιας και βλέπω ότι προτιμάτε αργεντίνες να προσθέσω keyra. Aχ Keyra Agustina αχ!!!!!!!! Αυτά τα οπίσθια...............τι μου τη θύμισες, πάλι καλά που αύριο έχει κοκορέτσι και τζατζίκι το menu και θα ξεχαστούμε
Fidelio Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ...επίσης η σαμπρέλα σωσίβιο και οι πατσόλες στους άνδρες δεν έχει ξεπεραστεί ! λένε οτι είναι η μεσογειακή διατροφή . . ..
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ja, όμως υπάρχουν κοπέλες -και περιέργως όχι λίγες- που θεωρούν την κοιλίτσα σέξυ. Δεν το λέω ως φαλλοκρατική δικαιολογία ορ σάμθην, είναι αντίθετο με τη δική μου θεώρηση ομορφιάς, απλώς υφίσταται ως σχετικά διαδεδομένη άποψη.
SpY Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μπα Lucifer ασε τι λένε. H πλειοψηφία τους, μας θέλουν με κοιλιακούς αλλα "300" ασε που δεν το παραδέχονται πάντα
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 αυτη η φαση ειναι περιεργη.μεν θελουν τους κοιλιακους των 300 και οταν βλεπουν κατι τετοιος παθαινουν πλακα απ'την αλλη ομως σε προσωπικο επιπεδο δεν ζητανε κατι τετοιο.ισως (οι φιλες μου) ειναι συνειδητοποιημενες οτι δεν θα τον βρουν ποτε κατα πασα πιθανοτητα..
Fidelio Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ...μπορούν τα κορίτσια του φορουμ λοιπόν να μας πουν ; ή δεν μας παρακολουθούν σε αυτό το thread ???? Αυτό με την κοιλίτσα στέκει ,δηλαδή δεν στέκει αλλά ισχύει για κάποιες γυναίκες. Έχω μια φίλη αντικειμενικά πολύ πάταρος (=θεά) , από την οποία εκπλήσσομαι ουκ ολίγες φορές για τα σωμαδομαζοχιστικά της πρότυπα ! Πάμε πάλι , προσωπικότητα vs σωμασκία 1-0 . . .για τις γυναίκες έτσι; Μερικές φορές όμως και στις γυναίκες μια ανεπαίσθητη κοιλίτσα και όχι τελείως φλατ , είναι αρκετά διεγερτική και προκλητική μετά συνοδείας χαμηλοκάβαλου μπικίνι εσώρουχου κτλ , και ελαφρώς ανασηκωμένους γλουτούς και την μέση της στην οσφυϊκή να διαγράφει την γνωστή καμπύλη και . . .
Freakster Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Avril Lavigne! FTW! Ας μη τραγουδαγε και τις φλωριες.... ΗΟΤ ΗΟΤ ΗΟΤ!
xartial Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ...μπορούν τα κορίτσια του φορουμ λοιπόν να μας πουν ; ή δεν μας παρακολουθούν σε αυτό το thread ???? Αυτό με την κοιλίτσα στέκει ,δηλαδή δεν στέκει αλλά ισχύει για κάποιες γυναίκες. Έχω μια φίλη αντικειμενικά πολύ πάταρος (=θεά) , από την οποία εκπλήσσομαι ουκ ολίγες φορές για τα σωμαδομαζοχιστικά της πρότυπα ! Πάμε πάλι , προσωπικότητα vs σωμασκία 1-0 . . .για τις γυναίκες έτσι; Μερικές φορές όμως και στις γυναίκες μια ανεπαίσθητη κοιλίτσα και όχι τελείως φλατ , είναι αρκετά διεγερτική και προκλητική μετά συνοδείας χαμηλοκάβαλου μπικίνι εσώρουχου κτλ , και ελαφρώς ανασηκωμένους γλουτούς και την μέση της στην οσφυϊκή να διαγράφει την γνωστή καμπύλη και . . . εμενα παντως δεν με χαλαει πολυ να εχει ελαφρα κοιλιτσα ο αντρας... ενταξει δεν ειπαμε να παιζει μπαλα με την κοιλια, αλλα δεν ειναι και ασχημο αν την εχει, με την εννοια οτι δεν θα απερριπτα καποιον μονο γι αυτο αν σε ολα τα άλλα μου αρεσε. και αυτο με τις γυναικες που λες, ισχυει... μακαρι να το βλεπανε κι αλλοι αντρες ετσι!:razz:
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Κοινωνικό πείραμα άμεσης πρόκλησης αισθητικής παραδοχής & υποχώρησης, επιτυχές. Ευχαριστώ για την συμμετοχή και συγγνώμη που έπαιξα μαζί σας ;p
Fidelio Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Πάντα είχα περιέργεια πως το κορίτσια συζητάνε μεταξύ τους σε κλειστό κύκλο για κορμιά , για άνδρες για προσωπικότητα και ειδικά για σεξ κτλ με λεπτομέρειες πως, που, τι, ΟΛΑ , εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπου ισχυρίζονται οτι τα λένε όλα χύμα και ανοιχτά, κατα τα άλλα δεν είμαι σε θέση να πω οτι αντιπροσωπεύουν το σύνολο ή να γνωρίζω τι ψυχολογία επικρατεί στα κορίτσια όταν μιλάνε για καταστάσεις που τις . . ερεθίζουν ! Λοιπον συντοπίτισσες;
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Πάντα είχα περιέργεια πως το κορίτσια συζητάνε μεταξύ τους σε κλειστό κύκλο για κορμιά , για άνδρες για προσωπικότητα και ειδικά για σεξ κτλ με λεπτομέρειες πως, που, τι, ΟΛΑ , εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπου ισχυρίζονται οτι τα λένε όλα χύμα και ανοιχτά, κατα τα άλλα δεν είμαι σε θέση να πω οτι αντιπροσωπεύουν το σύνολο ή να γνωρίζω τι ψυχολογία επικρατεί στα κορίτσια όταν μιλάνε για καταστάσεις που τις . . ερεθίζουν ! Λοιπον συντοπίτισσες; ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ.... δεν ξερω τι συζητας με τους φιλους σου,οτι και να ειναι παντως αυτα που λετε υψωσε τα στη 99 και θα βρεις το τι λενε οι γυναικες μεταξυ τους...
revil Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 εγω παντως ξενερωνω αν μια γυναικα μιλαει σα νταλικερης. Προχωραγανε καποτε κατι κολλητοι και γυριζει μια και κανει στην φιλη της. "Κοιτα ενα μ..νι ρε" για τον ενα κολλητο. Κατσε ρε κοπελια δεν εισαι ο Βαγγελης ο Πεταλουδας,κοπελιτσα εισαι.
filtrohouana Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ωραίο topic.... .... Παιδιά ωραίο μ**νι είναι η Παπαρίζου......Άρε... και τι δεν θα εδινα να μου τραγουδαγε πάνω μου γυμνή "You are the one, your my number one... ααααχ...
poscaman Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 εγω παντως ξενερωνω αν μια γυναικα μιλαει σα νταλικερης. συμφωνω απολυτα...αν και δεν αναφερθηκα σε αυτο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.