Προς το περιεχόμενο

Γυναικες που αγαπαμε!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια λεω να ασχολουμαστε με διαφορες γυναικες απο οποιονδηποτε χωρο (τραγουδι-ταινιες-μοντελο κλπ) αρκει να...μας αρεσουν!!!

Δηλαδη να υπαρχει η "γυναικα της ημερας" και να λεμε πληροφοριες για αυτην,να σχολιαζουμε κλπ κλπ..

Νομιζω ειναι ενα θεμα που θα εξιταρει τον αντρικο πληθυσμο και θα κανει τις γυναικες να ζηλεψουν πολυ..Ποιος θελει να κανει την αρχη?

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι ακομα για τις κοπελες μας...

Εγω θα ξεκινησω με τη Τζουλια Αλεξανδρατου...Tην κοπελα που 'σνομπαρε' τον τιτλο (της δευτερης θεσης) που πηρε στα καλλιστεια του ΑΝΤ1 και ισως μεσω αυτης της κινησης της απεκτησε ακομα μεγαλυτερη δημοσιοτητα...Αν και ηδη το 'νουμερο 9' ειχε ξεχωρισει...

Μετα τη 'φανελα με το 9' εχουμε και το νουμερο 9 πλεον..χαχαχα

Δεν ξερω,αυτη η γυναικα μου βγαζει μια...αγριαδα...ενα καυτι θηλυκο με πολυ πολυ καλο σωμα...

Εσας σας αρεσει??

Δημοσ.

Αληθινή ιστορία, είχε ένα ραντεβού η Τζούλια στην οδό τάδε νούμερο 25. Παίρνει τηλέφωνο και λέει, ήρθα με το ταξί αλλά δεν το βρίσκω. Μετά το 24 πάει στο 26, δεν έχει 25...

Τουλάχιστον είναι κουκλάρα.

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω την έκπληξη.

Θα πω δύο πασίγνωστες:

1. Η μελαχροινή που παίζει στο Myth-Busters στο σκαι (προσέξτε την αύριο στις 10 το βράδυ νομίζω)

2. Η ξανθιά που έλεγε τα αθηλητικά στις ειδήσεις στις 3 το μεσημέρι το Σαββατο (Αναστασοποόλου Κατερίνα; Ειναι ελεύθερη;)

Ποια Τζούλια τώρα...

Δημοσ.
Αληθινή ιστορία, είχε ένα ραντεβού η Τζούλια στην οδό τάδε νούμερο 25. Παίρνει τηλέφωνο και λέει, ήρθα με το ταξί αλλά δεν το βρίσκω. Μετά το 24 πάει στο 26, δεν έχει 25...

Τουλάχιστον είναι κουκλάρα.

:shock: :shock: :shock:

ξανθιες... :-P :-P :-P

τεσπα επειδη απο ελληνιδες δεν πολυασχολουμαι για να ξερω, ψηφιζω angelina jolie και alyssa milano... :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ αυτό τον καιρό έφαγα κόλλημα με την Lostίνα Evangeline Lilly. Μα δείτε μουτράκι και βλέμμα που κρύβει θλίψη:

lilly701600x1200pz3.th.jpg

Δημοσ.

πωπω εχεισ δικιο φιλε..θα ψαξω για φωτογραφιες της...Ρε παιδια η Ζενιλντα αυτη η βραζιλιανα που βγαινει στο Μικρουτσικο σας αρεσει? Τα εχει με τον Σομερ? Δεν ξερω..Με εχει μπερδεψει..Εχει ωραια ποδια..

Δημοσ.

Εντυπωσιακη,απλα...

Εχετε δει την Sylvie Meis? Ειναι η γυναικα του ποδοσφαιριστη Van Der Vaart...Eχουν και παιδακι...Ειναι Ολλανδεζα παρουσιαστρια και μοντελο(νομιζω)...Ολα τα λεφτα πραγματικα..Τελειο στηθος ,τελειο σωμα..Φοβερα ντυσιματα..

Γουγλαρετε και απολαυστε..

Ποια θα ειναι η επομενη?

Δημοσ.

Θα απαντησω εγω...

Η επομενη ειναι η Denise Lee Richards...Ηθοποιος,γεννημενη το 1972..Το τελειο ποδι..Παιδια γουγλαρετε και απολαυτσε..Εχω παθει την πλακα μου και με αυτη και με τη Sylvie Meis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...