Προς το περιεχόμενο

What the fuck,

Core2Extreme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Well, καιρός έχει περάσει αφότου μια μερούλα είπα να μπω στο insomnia να δω τι γίνεται και είδα ότι είχα φάει μόνιμο ban με επεξήγηση ένα "spammer" ( mmm since when ? spammer ? για δώστε εδώ μια εξηγησούλα, να μάθω κι εγω τι έκανα... ).

Για λύστε μου 2 αποριούλες...ή μάλλον μια ερώτηση και ένα request:

a) Ποιός ο λόγος που αποκλείστηκε ο λογαριασμός μου ? ( username: billpeppas )

B) Επιθυμώ την διαγραφή των δύο παρακάτω θεμάτων ( http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101130 - http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80821 )

Χεραιτίσματα και καλά νούμερα να έχετε.

Δημοσ.

εννοείς να nukάρουμε και το χαρέμι. Αν είναι έτσι μέσα και μάλιστα πάω πρώτος πρώτος για να "βάψω" το στόχο για τα f16 ;)

Δημοσ.
Επιθυμώ να λούσουμε με πυρηνικά το Ισραήλ και τις ΗΠΑ καθώς και ένα χαρέμι με κλωνοποιημένες Beckinsale.

Sorry σοβαρέ μου άνθρωπε, χίλια συγγνώμη που ζητάω την διαγραφή δυο οδηγών που ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ.

Get real dude

Δημοσ.

bill φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι και τα δυο μέρη του πρώτου σου μυνήματος θα μπορούσαν να διευθετηθούν ΠΟΛΥ καλύτερα με ένα Pm προς τον admin.

Με τον αέρα του ότι σε ξέρω και με ξέρεις δικτυακά για χρόνια (αν και σχεδόν ποτέ με τις καλύτερες σχέσεις) σου λέω απλώς ότι τέτοιου είδους ποστ εντάσσονται στη γενικότερη κατηγορία του κλαψομουνιάσματος. Γενικότερα το "σβήστε μου ρε τα άρθρα" μου θυμίζει λίγο το παιδί με τη μπάλα και την απαίτηση να μην παίζει τέρμα, δε μου δίνει και την καλύτερη εντύπωση (ίσως επειδή ο τελευταίος αποχωρήσαντας που είχε κάνει το ίδιο είχε προκαλέσει κάπως το γέλιο) και είναι κάπως περίεργο σαν πρακτική, υπό την έννοια ότι πριν τα ποστάρεις δεν είχες ζητήσει διαβεβαίωση ότι δε θα γίνεις ποτέ και για κανένα λόγο ban.

Παρόλαυτά αν έχω ψυχολογίσει καλά τους ιθύνοντες στοιχηματίζω ότι η απαίτηση σου θα ικανοποιηθεί ίσως επειδή τα παιδιά εδώ είναι της λογικής αν δε μας θες μια δε σε θέλουμε χίλιες (και καλά κάνουν)

Δημοσ.

Δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο είναι δόκιμο αυτό dude. Πέρα από το ότι οτιδήποτε ποστάρεται αποτελεί "ιδιοκτησία" του φόρουμ, υπάρχει ένας λόγος που δν μπορούν οι χρήστες να κάνουν ντηλήτ. Αν και ψυλλιάζομαι πως δν θα τους πιάσει και φαγούρα για τον χαμό της πολύτιμης βοήθειάς σου. Όπως και να 'χει, προτείνω να απευθυνθείς στον αρμόδιο μοντ και όταν με το καλό κλειδωθεί και αυτό το θρεντ, να στείλεις πμ με τις απορίες σου σε κάποιον mod (όχι σε μένα ε) τηρώντας έτσι τους όρους χρήσης.

G'night dude.

Δημοσ.
Αν και ψυλλιάζομαι πως δν θα τους πιάσει και φαγούρα για τον χαμό της πολύτιμης βοήθειάς σου.

επειδή τα παιδιά εδώ είναι της λογικής αν δε μας θες μια δε σε θέλουμε χίλιες

Ωχ αυτό θα γραφτεί στην ιστορία. Μίλησα λίιιιιγο πιο κόσμια απο σένα ρε Lucie

Δημοσ.

@LL:

Έχω φάει τουλάχιστον 4 φορές ban.

Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα, ούτε αντέδρασα, ούτε ζήτησα διαγραφή θεμάτων μου, κλπ.

Αλλά το να τρώει κανείς ban δίχως να κάνει τίποτα, νομίζω πάει πολύ.

Δημοσ.

Γιατι εφαγε μπαν ο bill? Ti εγινε ρε παιδια? Λειπω ενα τριμηνο και γυρισε αναποδα το φορουμ? Λιγο ακομα και θα μου πειτε οτι ο σκυλος το παρατησε.

Δημοσ.

na po tin alithia epidi ego milisa me ton paredose gia to spam pou ginotan ekini tin ora sto forum (pithanotata ton ksipnisa kiolas :P)

kai epidi milaga kai me ton bill msn....i simperifora tou bill ston msn den itan i klasiki pou milame sinithos....opote paizei na itan kana pc take over :P

Δημοσ.

Με το συμπαθειο αλλα το να θες να γινει διαγραφη δυο τοπικ που ειναι ''οδηγιες προς ναυτιλομενους'' επειδη εγινε ban ο λογαριασμος σου , ειναι αθλιο σαν συμπεριφορα κ σε υποτιμαει σαν χαρακτηρα .

Υ.γ. Ηθελα να ρωτησω κ κατι .

Εψαχνα χτες το τοπικ μου με τους ταξιδιωτικους προορισμους κ δε το εβρισκα .

Που ειναι ?

• Moderators
Δημοσ.

Και μου εκανε εντυπωση πως και δεν μπαινει ο bill....

Βασικα πειτε μας κι εμας για ποιο λογο ακριβως "εφαγε" το ban...

;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Well, καιρός έχει περάσει αφότου μια μερούλα είπα να μπω στο insomnia να δω τι γίνεται και είδα ότι είχα φάει μόνιμο ban με επεξήγηση ένα "spammer" ( mmm since when ? spammer ? για δώστε εδώ μια εξηγησούλα, να μάθω κι εγω τι έκανα... ).

Για λύστε μου 2 αποριούλες...ή μάλλον μια ερώτηση και ένα request:

a) Ποιός ο λόγος που αποκλείστηκε ο λογαριασμός μου ? ( username: billpeppas )

1. Αν δεν το θυμάσαι εσύ, μπορώ να στο θυμίσω εγώ:

Ως ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείω, μπήκες ένα πρωί και άρχισες να 'spammάρεις' το forum. Μπορώ να σου υπενθυμίσω και τι έγραφες.

Όπως και την ΙΡ από την οποία έγραφες. Η οποία είναι ομοιάζει υπερβολικά με την ΙΡ από την οποία γράφεις το παραπάνω μήνυμά σου...

Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες συζητήσεις δεν γίνονται δημόσια.

Αν θες, με pm.

B) Επιθυμώ την διαγραφή των δύο παρακάτω θεμάτων ( http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101130 - http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80821 )[...]

2. Προφανώς δεν υφίσταται θέμα διαγραφής θεμάτων.

ΥΓ: Εάν θες κάποιου είδους επικοινωνία με pm, θα σε παρακαλούσα να μην συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό Core2Extreme, όπως έκανες ήδη, γιατί θα αναγκαστώ να τον διαγράψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...