Προς το περιεχόμενο

Νεο διαμέρισμα στο c χωρις format.

vaso7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα τις τελευταίες 4 σελίδες και κάτι σχετικό δεν είδα, αλλά sorry αν έχει απαντηθεί ξανά.

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα δεύτερο διαμέρισμα στο c για να δω και εγώ τι λένε τα vista. Το θέμα είναι όμως οτι δεν θέλω να κάνω φορμάτ σε ολόκληρο το c (ποιος ξαναπερνάει τα ΧΡ και τόσα προγράμματα) αλλά να δημιουργήσω το διαμέρισμα είτε με το Partition magic είτε από την διαχείριση δίσκων. Είναι ασφαλές αυτό? Υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσω να ξαναμπω στα windows?

Θέλω γνώμες. Thanks!

Δημοσ.

ειναι ασφαλεστατο.για καλυτερα βεβαια προτεινω να το κανεις με τις start-up δισκετουλες του partition magic

δημιουργεις λοιπον κανονικα ενα partition στηνεις vista και στην αρχη σου βγαζει μενου να επιλεξεις λειτουργικο

καλη επιτυχια!

Δημοσ.

Loipon file yparxoyn 2 lyseis sto provlima soy. 1 lysi kaneis ena backup toy diskoy soy me ena apo ta backup programmata opws: acronis true image, norton ghost, nero 6 & 7 k.a. (Egw proteinw acronis true image) kai pernas ekei kanonika ta vista panw sta windows xp xanontas fisika ta xp. 2 Lysi einai na kaneis ena deftero partitition me ena apo ta programmata norton partition magic 8.05 h' acronid disk suite kai alla polla. Dialexe kai pare tropo. Sou sistinw na kaneis oyto si allws ena backup toy diskoy soy se dvd wste na to exeis kaloy kakoy(Giati pote den xereis ti ginetai pes 1 stis 10000 re file kati den paei kala) kai na mporeis na to epanafereis mesw dos meta. Emena me exei swsei to acronis true image 10 apeires fores.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...