Προς το περιεχόμενο

proxy server se pc με 2 καρτες

nigiana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

εχω ένα laptop με 2 καρτες και (ασύρματη και κανονική) και ενα σταθερο.Στην ασύρματη είναι συνδεμένο το adsl router.Τα αλλα 2 pc είναι συνδεμένα μεταξύ τους με καλώδιο.Θέλω να μπω στο ιντερνετ απο το σταθερό pc με χρήση proxy server στο laptop.

χρειάζεται προγραμμα client server;

με ποια ip σεταρω τον proxy(φαντάζομαι την ασυρματη που εχει το adsl)

Ποιο interface επιλέγω στον σταθερό(στις ρυθμίσεις internet option...lan setting...use proxy...);αυτο που βλεπει την ασυρματη η την ασυρματη καρτα του λαπτοπ;

στο λαπτοπ δεν μπορω να δω ιντερνετ γιατι δινει προτεραιοτητα στην ενσύρματη κάρτα δικτύου. μπορω να κανω χρήση του proxy που τρεχει πανω του και να παίξεί; η χρειαζεται κατι σαν bringe connectio(δεν ξερω τι ειναι αυτο);

εχω δοκιμασει τα παντα με ccproxy αλλα τιποτα

Eυχαριστω

Δημοσ.
http://www.winproxy.com mpenei sto mixanima pou exei to adsl.san gateway ta alla pc exoun tin ip tou pc pou exei to winproxy i na to po kai kalitera bazeis xrisi proxy server ston internet explorer kai dineis tin ip tou pc-server.alla pantosi pio eukoli lisi ine na pareis ena wi fi router kai oloi na ine isodinamoi.gia protereotites parepx linksys pou exeis qos.mporeis na pexeis kai me bridge connection alla mplekeis se pola meta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...