Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wifi δίκτυο

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μπορεις.το αλλο δεν ειναι ασυρματο?η το θες απλα για να μεγαλωσεις την εμβελεια.??μπορεις να το συνδεσεις πανω στο αλλο ρουτερ απλα δινοντας του μια αλλη Ip απο το adsl router σου(pstn) kai κλεινωντας τον dhcp ωστε να ειναι ανοιχτος μονο ο dhcp του pstn router σου.τωρα αν θες το ενα να επικοινωνει με το αλλο ασυρματα αυτο δεν γινεται.

Δημοσ.

Όχι για ενσύρματη επικοινωνία μιλάω. Το Comtrend δεν είναι ασύρματο. Ευχαριστώ για την απάντηση ελπίζω να μην έχω πρόβλημα..

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα το δοκίμασα και είχα κάτι προβλήματα. Πρώτα απ' ολα να πω ότι τελικα δεν έχω το linksys wag354g αλλά το wag200g. Ελπίζω αυτό να μην αλλάζει κάτι. Λοιπόν, να ξεκινήσω με τις ερωτήσεις: Αρχικά, το ethernet το συνδέω από το comtrend στο "line" του linksys ετσι? Στην συνέχεια κλείνω το DHCP του linksys και του δίνω Router Local IP Address 192.168.1.2. (Το comtrend έχει 192.168.1.1). Από το comtrend δεν πειράζω τίποτα αφού είναι ήδη ενεργοποιημένο το DHCP με starting IP την 192.168.1.2. Το θέμα είναι ότι όταν το κάνω αυτό το linksys μου ζητάει username και password (στο PPPoE Settings), τα οποία όμως τα βάζω στο comtrend το οποίο συνδέω με τη γραμμή. Θα πρέπει να βάλω κάτι και στο linksys σε αυτά τα πεδία όντως ή εχω κάνει κάποιο λάθος και δεν θα έπρεπε να μου τα ζητάει? Θυμίζω ότι στη γραμμή θέλω να συνδέσω το comtrend και μέσω του linksys να μοιράσω τη σύνδεση ασύρματα και ενσύρματα. Ευχαριστώ για την βοήθεια..

edit: Τελικά το λάθος που έκανα ήταν ότι έβαζα το ethernet από το lan του ενός στο line του άλλου. Το έβαλα στο lan, έβαλα και στα username και password τυχαίες τιμές και δουλεύουν όλα οκ.

Δημοσ.

οχι στο Line.καλα που δεν εκαψες κανα ρουτερ.δεν αλλαζχει κατι που ειναι Linksys wag200 και οτι adsl router και να ηταν ειναι παλι το ιδιο.παντα ethernet me ethernet και κλεινεις τον dhcp στο δευτερο ρουτερ που θες να παιζσει ασυρματα και τους δινεις μια αλλη Ip μακρια απο του adsl router Και γενικα εξω απο το ευρος του dhcp του adsl router.απλα μην ξεχασεις να μπεις στο Linksys να κλειδωσεις το wireless.στο pppoe οτι και να βαλεις δεν παιζει καμια σημασια αφου δεν εχεις πανω τηλεφωνικο καλωδιο.θα epaize ρολο μονο αμα δεν ηταν Linksys wag200 αλλα καποιο wrt και το ειχες συνδεσει στην wan/internet και οχι σε lan.επισης στο Port forward Το Linksys ειναι σαν να μην υπαρχει.θα κανεις Port forward σασν να ηταν μονο το comtrend.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...