Προς το περιεχόμενο

Μια απορία!!!!??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει το παραδέχομαι : Τον τελευταιο μηνα και ισως παραπανω ειμαι ευχαριστημενος απο την forthnet καθως η γραμμη παει με....200!! (2 mbit) !!

Λοιπον η απορια μου ειναι η εξης: Οταν κατεβαζω ενα αρχειο απο rapidshare ας πουμε, απο οπου υποτιθεται οτι τα δινει ολα η γραμμη κατεβαζω το πολυ μεχρι με 140(για ενα αρχειο)!Με το που βαλω 2 η περισσοτερα αρχεια κατευθειαν η γραμμη πιανει 200-220!!Ξερει κανεις γιατι δεν τελικιαζει η γραμμη με ενα αρχειο?

Δημοσ.

εξαρτάται απο που το κατεβαζεις. δεν εχουν ολοι οι server μεγάλη δυνατοτητα upload.Ουτε εσυ μπορεις να κανεις upload με μεγαλη ταχύτητα.

adsl -asymetric........

Δημοσ.

Κι εμένα μου κάνει ακριβώς το ίδιο στο rapidshare ότι και να κατεβάσω, από οπουδήποτε (de,com,sources).Ένα αρχείο 140.. 2 αρχεια220. Μήπως έχει να κάνει και με κανέναν περιορισμό του rapidshare (θέμα Bandwidth)?

Δημοσ.
Κι εμένα μου κάνει ακριβώς το ίδιο στο rapidshare ότι και να κατεβάσω, από οπουδήποτε (de,com,sources).Ένα αρχείο 140.. 2 αρχεια220. Μήπως έχει να κάνει και με κανέναν περιορισμό του rapidshare (θέμα Bandwidth)?

ama edine full to rapidshare malon tha ipirxe provlima bandwidtrh.isos to bazoun autoi.idi blepeis oti einai oi servers ine sto 70 kai 80 tis 100.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως γινεται να κατεβαζεις 2 αρχεια μαζι αλλα τεσπα......

Δημοσ.

εγω την τελευταια εβδομαδα απο αμπελοκηπους με γραμμη 2 mbit σερνομαι στο speed test της forthnet.

πιανω απο 400 εως 800 kbit/sec.

αφου δεν εχει προβλημα η forthnet ή η περιοχη μου ?

ή στην τελικη πρεπει να ψαξω για δικο μου λαθος ?

ολα ειναι ενταξει στο pc μου απο αποψη router, firewall συνδεσεων κ.τ.λ.

εδω δειτε τα χάλια μου.

σημερα ακομα χειροτερα. (γραμμη 2ΜB)

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

26/03/2007 18:50:27

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.53Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 291.82kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

26/03/2007 18:51:10

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 142.61Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 144.45kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...