Προς το περιεχόμενο

μηπως το χαλασα?

dpapai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογω βαρεμαρας ειπα να καθαρισω το πσ μου.το καθαρισα παντου κ σκεφτηκα να καθαρισω κ την cpu.

εβγαλα το ανεμιστηρακι λοιπον κ βγηκε κ η cpu η οποια ηταν κολημενη πανω στο στην ψυκτρα.μετα δε μπορουσα να τα βαλω στη θεση τουσ

ειδα το μανιουαλ της cpu κ ειδα οτι μπαινει πρωτα η cpu κ μετα η ψυκτρα με τον ανεμιστηρα.σε καποια φαση προσπαθωντας να το κουμπωσω ξεκολησε η cpu (τετραγωνακι)απο την ψυκτρα.τσεκαρα τα σιδερακια κ δεν ειχε στραβωσει κανενα οποτε την εβαλα με τον τροπο που ελεγε το μανιουαλ.μετα παλι δε μπορουσα να κουμπωσω καλα ττην ψυκτρα με τον ανεμιστηρα με απο τελεσμα να χαλασει το ενα πιαστρακι(αυτα που κατεβαινουν για να σφιξει) αλλα εδειχνε οτι ειναι κουμπωμενο σταθερα.

το αποτελεσμα ειναι οτι δεν κανει boot το pc.μαλιστα λεει boot disc failure κ κανει εναν ηχο σαν αυτον που κανει οταν πατας συνεχως ενα πληκτρο πχ.

μαλλον χαλασα την cpu?πως να το τσεκαρω?

Δημοσ.

Λογικα και απο τη στιγμη που ανοιγει δεν εχει παθει τιποτε ο επεξεργαστης παρολα τα οργια :razz: :razz:

Το μηνυμα "boot disc failure" δειχνει μαλλον πως κατι δεν παει καλα με το σκληρο δισκο σου,πιθανον να βγηκε κανενα καλωδιο του καθως τον καθαριζες.Αποκλειεται βεβαια να εχεις ξεχασει καμια δισκετα μεσα ετσι?Μπες και στο BIOS να δεις αν τον βλεπει και αν ειναι επιλεγμενος σαν 1st boot drive.

Δημοσ.
Όταν έβαλες την cpu έβαλες πάστα?

Κατα τα άλλα ότι είπε ο happy .

δεν εβαλα τπτ..που να βρω παστα?

Δημοσ.

όχι σε ζαχαροπλαστείο!!!

Σε κάποιο κατάστημα με h/y.

Πρέπει να βάλεις γιατι αλλιώς θα κάψεις την cpu.Βάζεις λίγο πάνω στην cpu και την απλώνεις.Μπαίνει μεταξύ της cpu και της ψύκτρας.

Δημοσ.

Αν δε μπουτάρει με τίποτα, δοκίμασε να βγάλεις τον επεξεργαστή και να τον ξαναβάλεις. Μου έχει τύχει παλιότερα σε ένα celeron. Επίσης ρίξε μια ματιά στο bios μήπως έκανες clear cmos...

Δημοσ.
όχι σε ζαχαροπλαστείο!!!

Σε κάποιο κατάστημα με h/y.

Πρέπει να βάλεις γιατι αλλιώς θα κάψεις την cpu.Βάζεις λίγο πάνω στην cpu και την απλώνεις.Μπαίνει μεταξύ της cpu και της ψύκτρας.

γι αυτο ηταν κολλημενη πανω στην ψυκτρα οταν την εβγαλα..

ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

κατι παιζει μετο καλωδιο ide.λειτουργει μονο το ενα βισμα.

βασικα βλεπει τον ενα δισκο(πριν το "καθαρισω" εβλεπε κ τους 2) κ κανει restart

μονο του οτΑν δειχνει τα windows να φορτωνουν στην αρχη.κ ακουγεται κ ο ηχος απο το ηχειακι του κουτιου.

ο ηχος μηπως ειναι καμια προιδοποιηση για το cpu?

Δημοσ.

Βγάλε και τα δύο καλώδια από τις υποδοχές των ide καναλιών στη μητρική και ξαναβάλτα. Αν δεν έχεις πειράξει τίποτε άλλο πρέπει να δουλέψει.

Δημοσ.
Βγάλε και τα δύο καλώδια από τις υποδοχές των ide καναλιών στη μητρική και ξαναβάλτα. Αν δεν έχεις πειράξει τίποτε άλλο πρέπει να δουλέψει.

το εχω κανει κ αυτο..

Αμα δν έχεις βάλεις πάστα ναι.

λες γι αυτο να μη μπουταρει κανονικια?

Δημοσ.

Re paidia... ti sxexi exi i pasta me at Boot...???

Ama den exis vali pasta, to poly poly na anevasi 5 vathmous...

File mou, dokimase diafores rithmisis sto BIOS...

Gia padigma dokimase na valis xirokinita dikesou times gia tis mnimes apo to BIOS...

Dokimaze... dokimaze ta panta... min paretise...

Kai propanton... min apagoitevese... kai min fovase ~

Δημοσ.
λογω βαρεμαρας ειπα να καθαρισω το πσ μου.το καθαρισα παντου κ σκεφτηκα να καθαρισω κ την cpu.

εβγαλα το ανεμιστηρακι λοιπον κ βγηκε κ η cpu η οποια ηταν κολημενη πανω στο στην ψυκτρα.μετα δε μπορουσα να τα βαλω στη θεση τουσ

ειδα το μανιουαλ της cpu κ ειδα οτι μπαινει πρωτα η cpu κ μετα η ψυκτρα με τον ανεμιστηρα.σε καποια φαση προσπαθωντας να το κουμπωσω ξεκολησε η cpu (τετραγωνακι)απο την ψυκτρα.τσεκαρα τα σιδερακια κ δεν ειχε στραβωσει κανενα οποτε την εβαλα με τον τροπο που ελεγε το μανιουαλ.μετα παλι δε μπορουσα να κουμπωσω καλα ττην ψυκτρα με τον ανεμιστηρα με απο τελεσμα να χαλασει το ενα πιαστρακι(αυτα που κατεβαινουν για να σφιξει) αλλα εδειχνε οτι ειναι κουμπωμενο σταθερα.

το αποτελεσμα ειναι οτι δεν κανει boot το pc.μαλιστα λεει boot disc failure κ κανει εναν ηχο σαν αυτον που κανει οταν πατας συνεχως ενα πληκτρο πχ.

μαλλον χαλασα την cpu?πως να το τσεκαρω?

φίλε μου εγώ θα σου πρώτεινα, από τη στιγμή που δεν το κατέχεις το άθλημα, να πάρεις το pc σου και να το πάς ή σε κάποιον γνωστό που γνωρίζει από αυτά ή στην τελική σε ένα κατάστημα να ρίξουν μια ματιά και να βεβαιωθούν ότι όλα είναι οκ. καλύτερα να πληρώσεις τώρα 20-30 ευρώ και να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο παρά σε λίγο καιρό να σου βγάλει κανένα πιο σοβαρό πρόβλημα (με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...