thief7710 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 μιλάτε ελληνικά αυτό που μας έδωσαν παλιά η καλύτερη γλώσσα στον κόσμο και εμείς την διαλαμε... Ψιλοfail η κανω λαθος?
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δυστυχώς ή ευτυχώς η γλώσσα εξελίσσεται κ αλλάζει αλλιώς ακόμα θα γράφαμε με φοινικικό αλβάβητο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:49 ---------- Ψιλοfail η κανω λαθος? Οχι αυτό είναι PHAIL:devil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ψιλοfail η κανω λαθος? είναι Thresh approved fail...
linkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εγω ''αγαπαω'' πραγματικα το ερημην/ερημης και ολα τα συνθετοπαραγωγα καθως επισης ελαχιστοι γνωριζουν τι σημαινει!
deminho11 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ συνέχεια το Αμί με ένα μακρύ ιιιιιιιι (Αμμμμίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....) το Μινάρας όλη μέρα!!!!! και το Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
kng Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αγαπημένη απάντηση στο τηλέφωνο οταν μου λένε "Έλα"... -"Ήρθα!" Επίσης οταν φωνάζει κανένας πελάτης: -"Τί θέλει ο βαλκάνιος;"
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εμενα δεν μου αρεσουν όλα αυτα τα ξενα omg τεσπα κτλ επίσης δεν μοθ τη δινει αλλα ειναι καπως χαζο όταν σε βλέπει ο άλλος και λέει που εισαι εγω του λεω εδώ
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 το Gouda τι είναι τυρί ή κασέρι? εμείς κασέρι το λέμε (οι θεσσαλονικείς) Σορρυ αλλα για να μην μενουν μυστηρια Το Κασερι ειναι ημισκληρο, κιτρινο, Ελληνικης προελευσης Το Γκουντα ειναι ημισκληρο, κιτρινο, Ολλανδικης προελευσης, κατα την γνωμη μου ελαφροτερο ως προς το αλατι Βασικα, το Εμενταλ, πως το λετε?Γιατι εμενα μου το παρουσιασαν ως κασερι ενω ειναι μαλακη γραβιερα
stavi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 δεν ξέρω ρε σεις αλλά τις πρωινές ώρες μου φαίνονται όλα πολύ αστεία.. εκεί που διαβάζω διάφορες εκφράσεις... αγαπημένες ατάκες και τα λοιπά διαβάζω κι ένα...Το Κασερι ειναι ημισκληρο, κιτρινο, Ελληνικης προελευσης Το Γκουντα ειναι ημισκληρο, κιτρινο, Ολλανδικης προελευσης, κατα την γνωμη μου ελαφροτερο ως προς το αλατι Βασικα, το Εμενταλ, πως το λετε?Γιατι εμενα μου το παρουσιασαν ως κασερι ενω ειναι μαλακη γραβιερα ε? thanks by the way για την απάντηση...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Το κλαιν μαιν (μαζι με τις υποεκφρασεις τυπου κλαιν μαιν π0υτς κλπ) ειναι οτι πιο σπαστικο μπορω να ακουσω. Συνδυασμος αργκο, βουκολικης. Για ενα περιεργο λογο δε, αισθανονται και υπερηφανοι για τετοιου τυπου εκφρασεις που ευδοκιμουν στα μερη εκεινα. No offence για τους συμπρωτευουσιανους. Αλλες σπαστικες εκφρασεις ειναι αυτες των πρωιναδικων εως απογευματινων εκπομπων:"καλε υπαρχει?", "δεν υπαρχει", "το χει", "για ονομα" Επισης και το LOL μου τη δινει να το ακουω να προφερεται σε διαλογο in real. Οπως και το OMG (ο μι τζι, οχι oh my god).
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Αγαπημενη εκφραση μου εχει γινει το "ελα ρε μαλακα" οταν ο αλλος λεει κατι που δεν βουτηξε τη γλωσσα στο μυαλο του πριν το πει. Παντα με χαμογελο και χωρις ειρωνια και καλη διαθεση σε στυλ "μην τα πετας ετσι αυτα"...το υφος μετραει γιατι παμε στον αντιποδα, σε κατι που σιχαινομαι... ...δεν ειναι φραση, ειναι κατηγορια ανθρωπων. Ειναι ολοι αυτοι που λες κατι σε μια παρεα, για την καινουρια σου τηλεοραση, το καινουριο σου κινητο, κατι που εκανες. Ψιλοποζερια?Πες το οπως θες. Εχεις κανει μια αγορα, μια κινηση, μια εκτιμηση και θεωρεις πως ειναι καλη για σενα. Ε, υπαρχουν παρα πολλοι εκει εξω που θα πουν "Αυτα ειναι μαλακιες, επρεπε να κανεις αυτο αυτο κιαυτο ή να παρεις το αλλο". Και στην ουσια μπορει εσεις να θες ενα media center 150E και να σε λενε μαλακα που δεν πληρωσες εξοπλισμο σπιτιου 1500Ε "να το εχεις μια ζωη" ή ακομα χειροτερα "δεν εκανες αυτο που εκανα εγω..." Τι σκατα κομπλεξ κουβαλανε ρε πουστη μου και πρεπει παντα οι επιλογες των αλλων να ειναι μαλακιες και οι δικες τους να ειναι οι σωστες? Εχω αρχισει νεο παιχνιδακι και το καταδιασκεδαζω, αν ειναι επιλογη μεταξυ Α και Β ας πουμε, παω και λεω οτι εκανα το Β και αρχιζει το κομπλεξ και μετα τους λεω οτι στην πραγματικοτητα ειχα κανει το Α γιατι ειναι φανερο οτι παιρνουν λιγοτερη ικανοποιηση αν εχεις κανει οτι προτινουν αποτι αν δεν το εχεις κανει και μετα θα θελουν να στην πουν
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Εχω αρχισει νεο παιχνιδακι και το καταδιασκεδαζω, αν ειναι επιλογη μεταξυ Α και Β ας πουμε, παω και λεω οτι εκανα το Β και αρχιζει το κομπλεξ και μετα τους λεω οτι στην πραγματικοτητα ειχα κανει το Α γιατι ειναι φανερο οτι παιρνουν λιγοτερη ικανοποιηση αν εχεις κανει οτι προτινουν αποτι αν δεν το εχεις κανει και μετα θα θελουν να στην πουν ποοο ρε φίλε! τι σατανικό σχέδιο έχεις φτιάξει εδώ πέρα... ρισπεκτ!!! Αν όμως σου βγει κάποιος με μια Γ επιλογή; Είδες έπρεπε να έχεις προνοήσει και για τη Γ επιλογή. Δεν έκανες καλά. . . By the way όταν θα παρουσιάζεις τη διατριβή σου πάνω στην κεφαλογαβιέρα, να μου το πεις να έρθω να την παρακολουθήσω. με την καλή έννοια εμένα φράση που μου τη σπάει να τη λένε οι άντρες μεταξύ τους: έλα αγόρι τι είσαι ρε; could you sound more gay???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ναι, να λένε "τρελό αγόρι"...
Mika Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 could you sound more gay??? of course: "Ελα αγορινα μου!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.