Προς το περιεχόμενο

Φράσεις που σιχαίνεστε - Φράσεις που αγαπάτε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βαριέσαι. Καλά είναι εκεί. :P (ζήλια-ψώρα)

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Α, stormrain θα κάνουμε καταπληκτική παρέα.

Το "ρε παιδί μου", και πολλές ακόμη άκυρες φράσεις που είναι άχρηστες και τραβάω κολλήματα κατά καιρούς με αυτές, τις έχω συνεχώς στο ρεπερτόριο.

Επίσης, η κοπέλα μου είδε και έπαθε να με κάνει να μη λέω "στις μια", αλλά "στη μια". Τελικά τα κατάφερε είναι η αλήθεια.

Τώρα προσπαθεί να με μάθει να μη λέω "σαν" αλλά "ως" όταν δεν πρόκειται για σύγκριση. Πχ:

ΟΧΙ: Θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό, σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι.

ΑΛΛΑ: ...ως έξυπνος άνθρωπος που είναι.

Πρήξιμοοο...

By the way, μου τη σπάει όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να διορθώσουν στους άλλους κάτι που λέει όλος ο κόσμος αλλά δεν θεωρείται τυπικά σωστό από τα βιβλία. Εγώ γνωρίζω ότι υπάρχουν γραμματικοί κανόνες που βγήκαν απλά και μόνο επειδή τους χρησιμοποιούσαν όλοι. Πότε αποφασίσαμε να το σταματήσουμε αυτό; :P

Ontopic: Το "τυχαίο; δε νομίζω" έχει αρχίσει να μου τη δίνει πολύ άσχημα.

Κορυφη η κοπελα :lol::lol:

Το "τυχαιο? Δεν νομιζω" με εκνευριζει αφανταστα. Αν και ευτυχως παρατηρω πως εχει σταματησει να ακουγεται τοσο πολυ πια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα σπάς-ει, υπεργαματος, τιτανομεγιστος (συνήθως η μια λέξη συντροφεύει την άλλη ) με γουστάρω τρέλα, είμαι θεός και άλλες τέτοιες εκφράσεις ειναι αυτές στο καθημερινό λεξιλόγιο μου!

Αντιθέτως , το "τυχαίο δεν νομίζω" το βαρέθηκα Από την πρώτη στιγμή...

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Ειλικρινά, για μήνες -όποτε το πετύχαινα- το νικ σου το διάβαζα ως "mavlamenos".

Μέχρι πριν λίγο.

Δεν εισαι ο μόνος....:-( . Ντοντ γουορι όμως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...