nhstikos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Για μένα η χειρότερη φράση που δεν μου αρέσει καθόλου να ακούω είναι η " σε βλέπω σαν φίλο". Πολύ σπαστική δεν είναι;
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Φραση που μου αρεσει και την χρησιμοποιω: "Οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι" Φραση που μου λενε και την μισω οταν με παιρνουν τηλεφωνο: "Πως παει? ησυχια ε?"
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Για μένα η χειρότερη φράση που δεν μου αρέσει καθόλου να ακούω είναι η " σε βλέπω σαν φίλο". Πολύ σπαστική δεν είναι; δυστυχως το "σε βλεπω σαν γκομενο" δεν το λεει καμια. συνηθως το δειχνει αμεσα
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 δυστυχως το "σε βλεπω σαν γκομενο" δεν το λεει καμια. Θες να κανεις την αρχη ?
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 μπα, σε βλεπω σαν φιλο. Η φιλια μεταξυ ανδρων-γυναικων , ειναι σαν τον κομμουνισμο στην Ελλαδα.Δε προκειται να 'ρθει ποτε.
digimyth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μισώ αυτούς που λένε "Hellooo" που συνήθως είναι χαζογκόμενες και ότι να ναι τύπισσες. Μισώ αυτή τη φράση και αυτούς που τη λένε!
marduc812 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μ'αρεσει το "η πιπερια γαμήθηκε" απο το γνωστο βίντεο με τον φορτηγά! οπως και η λέξη βαλούτα που την κολλάω παντού!
Φιλολογίνα Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μ'αρεσει το "η πιπερια γαμήθηκε" απο το γνωστο βίντεο με τον φορτηγά! +1, κι εμένα μ' αρέσει, και από 'κει μου έχει κολλήσει και το "τα πήρα στη μασχάλη"
freedubus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 +1, κι εμένα μ' αρέσει, και από 'κει μου έχει κολλήσει και το "τα πήρα στη μασχάλη" Κι εμένα μου κόλλησε αλλά οι ΑΝΙΔΕΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ δεν το καταλαβαίνουν.
Φιλολογίνα Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Κι εμένα μου κόλλησε αλλά οι ΑΝΙΔΕΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ δεν το καταλαβαίνουν. Μόρφωσέ τους! Πάει χαμένος τέτοιος πλούτος λεξιλογίου και τέτοια περιγραφική δεινότητα του φορτηγατζή! Btw, θυμήθηκα κι έκφραση - μάλλον προσφώνηση - που σιχαίνομαι: "Πουλάκι μου". Προσδιόρισε τουλάχιστον. Αλλιώς το μυαλό μου πάει σε μπεκάτσα, μπούφο και λοιπά κολακευτικά. Σπαστικό όσο δεν παίρνει, με κάνει να νιώθω 3χρονο.
skipperas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 γουστάρω φράσεις όπως : κομπαρσιλίκια,ξεφτιλίκια,πουθενιές,δηθενιές,παραγοντιλίκια.. σέρνομαι,θα γίνω φίδι,γατάκι,κάνε νιάου ρε γατάκι.. δε κάνεις για τίποτα,δεν είσαι για πουθενά,τελάρο,τελειωμένε.. μπακαλιάρε,τρελό αγόρι,παγουράς,αδέρφω.. Αυτά προς το παρών..γαμάτες όλες ε ? Καμιά που μου τη σπάει δεν μπορώ να σκεφτώ!
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 γουστάρω φράσεις όπως :κομπαρσιλίκια,ξεφτιλίκια,πουθενιές,δηθενιές,παραγοντιλίκια.. σέρνομαι,θα γίνω φίδι,γατάκι,κάνε νιάου ρε γατάκι.. δε κάνεις για τίποτα,δεν είσαι για πουθενά,τελάρο,τελειωμένε.. μπακαλιάρε,τρελό αγόρι,παγουράς,αδέρφω.. Αυτά προς το παρών..γαμάτες όλες ε ? Καμιά που μου τη σπάει δεν μπορώ να σκεφτώ! μου την σπανε ολες οι παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.