Προς το περιεχόμενο

Φράσεις που σιχαίνεστε - Φράσεις που αγαπάτε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλά κι αυτοί που το γαμάνε στις λαικές διαλέγοντας ντομάτες, ζουλώντας όλα τα ροδάκινα, και γενικά ψειρίζοντας τη μαιμού δέκα ώρες λές και θα αγοράσουν σπίτι δεν είναι λιγότερο σπαστικοί ε.

Δημοσ.
Εκεί απλά του πατάς ένα δυνατό σκαμπίλι να δεί αστεράκια.

:lol: θα το έχω υπόψην μου την άλλη φορά ..αλλά με επιχειρήματα δύσκολα κανείς να σου την "μπει" :devil:

Δημοσ.

Για να το δέσω με το χθεσινοβραδινό chat: γιατί ψαρώνετε έτσι εύκολα οι γυναίκες όταν σας υποτιμάμε; :lol:

Χωρίς πλάκα τώρα, γείωση. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να αποδείξεις οτιδήποτε σε κάποιον. Και μη κάνετε ιδιαίτερα, μας τρώτε τη δουλειά. Ε, όπως και να έχει ο μαθητής θέλει να του λένε οι καμπύλες και όχι τα μούσια τα θεωρήματα και τις αρχές. Ευτυχώς, υπάρχουν και μαθήτριες. (Μη καλέσετε το ηθών, είμαι καλό παιδί).

Επί του θέματος:

Συχνά μου κολλάνε στίχοι από τραγούδια στο μυαλό. Που σημαίνουν όμως κάτι. Αυτή την εποχή ας πούμε είναι το "Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει σε ό,τι σου τρώει τη ψυχή." Γενικώς, το υποσυνείδητο μου έχει μια τάση να επικοινωνεί μέσω στίχων. Ξυπνάω μια μέρα και μου κολλάει ένας στίχος από τραγούδι που έχω να ακούσω ακόμα και χρόνια.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί γιατί προφανώς δεν διάβασα όλο το topic, αλλά αυτά που σιχαίνομαι απίστευτα είναι τα "Εντάξει", "Όπως θες", "Μάλιστα", in context καυγά ή εν δυνάμει καυγά με γυναίκα όπως καταλάβατε. Speak your god damn mind woman!

Διαχρονικά επίσης, μισώ τα wowαδικα "Νιώσε", "Είναι imba", "πήρα aggro" και χίλια μύρια άλλα που δεν μου έρχονται τώρα. Είναι αξιοσημείωτο πως έχει δημιουργήσει νέα γλώσσα ένα παιχνίδι. Κομμένες αγγλικές λέξεις, ακρωνύμια και ω μπο! Μη συζητήσω πόσο δολοφονικό βλέμμα εισπράττει όποιος διανοηθεί να μου πει κατά πρόσωπο lol, ρε. Ίσως να κάνω λάθος για την προέλευση από wow. Αλλά τα λένε οι wowαδες φίλοι μου, που τα έμαθαν από 'κει και μου έχει κολλήσει και μένα ότι φταίει αυτή η πρέζα για τις απαίσιες αυτές εκφράσεις. Εντάξει το ξέρω ότι το lol δεν είναι από το wow. Δεν είμαι τόσο noobας :devil:!

• Moderators
Δημοσ.

Τελευταια ακουγεται απο γυναικες η ατακα "καλο μου" και κυριως ακολουθει ενος οχι, ή γενικοτερα αρνητικης προτασης και υπερανω στασης. Και μαλιστα το ακουω γενικα πολυ συχνα και σε συζητησεις αλλων.

πχ. "Θα βρεξει? Οχι καλο μου, δεν ακουσα κατι."

Ακομα χειροτερα μιλας για κατι ψιλοεκνευρισμενος και τσουπ ερχεται η ερωτηση: "γιατι το λες αυτο καλο μου?"

Ειναι σαν να μου πατανε νευρα εκεινη τη στιγμη κυριως διοτι η εκφραση προερχεται απο γυναικες κατω των 60 για να εχει εστω και ελαχιστη λογικη βασισμενη σε υποφωσκοντα μητρικα ενστικτα :P

Οποτε οχι, δεν ειμαι καλο σου και μην παιρνεις ειρωνικο υφος οταν δεν ταιριαζει στην συζητηση.

Δημοσ.
Τελευταια ακουγεται απο γυναικες η ατακα "καλο μου" και κυριως ακολουθει ενος οχι, ή γενικοτερα αρνητικης προτασης και υπερανω στασης. Και μαλιστα το ακουω γενικα πολυ συχνα και σε συζητησεις αλλων.

πχ. "Θα βρεξει? Οχι καλο μου, δεν ακουσα κατι."

Ακομα χειροτερα μιλας για κατι ψιλοεκνευρισμενος και τσουπ ερχεται η ερωτηση: "γιατι το λες αυτο καλο μου?"

Ειναι σαν να μου πατανε νευρα εκεινη τη στιγμη κυριως διοτι η εκφραση προερχεται απο γυναικες κατω των 60 για να εχει εστω και ελαχιστη λογικη βασισμενη σε υποφωσκοντα μητρικα ενστικτα :P

Οποτε οχι, δεν ειμαι καλο σου και μην παιρνεις ειρωνικο υφος οταν δεν ταιριαζει στην συζητηση.

μα, :confused: γτ το λες αυτο;

καλο μου:lol::lol:

οντως πολυ σπασιμο νευρων και γενικως οτι περιεχει μου στο τελος.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τρελαίνομαι για:

- Τα παδανά (νταφού, φωςμπά, νακιμού, φτοςγύ, ζακιπρέ, ταναπού κλπ...) ειδικά στα ονόματα (Έλα Κημά [Μάκη], που 'σαι ρε Τηςφώ [Φώτη])

- Τα συγκοπτόμενα (κκόρι)

- Τα αληγορικά (φως)

- Τα στρατιωτικά (Δεν την παλεύω κάστανο, κωλυώμενος, προσχή, ημιανας)

- Τα βορειοελλαδήτικα (κλάιν μάιν, πάνε [όχι πήγαινε], δε με λες)

- Τα τζογαδόρικα (Όοοολα μέσα, τα βλέπω, κέντα χρώμα [ειδικά αυτο το λατρεύω], σε διαβάζω σα playboy, πολλά βάζετε πολλά παίρνετε κύριοι, μονά ζυγά μονόζυγα)

Παίζει κανά φως???

Έχουμε τίποτα καλοοοό???

Όοοοοπααααα

Θα χιονίσει σήμερα????

Μαρμαροκονίαμα παίζει???

Ζαααμποοόν

Νιωωωώσεε ρε

Το νου σου ψηλέ

Έκοψε αζιμούθιο

Τι σου ζητάαω, μια ψιλή, να μην πονάωω!

Γουστάρω τα μανιτζέβελα

Ζμπούτσαμ

Γαρμπιίλιι

Σκου

Σκουλαμέντο

Μακακούρα

Μ' άρχισε στα σώτα, τόσο πολύ, που περνάγανε τα φίδια του ΣΚΑΊ'

Σωτηράκη φιδέμπορα

Γου Του Που Κου Κου

Δημοσ.

καποια ζωα δε με πιστευανε

δεν σε χαλασε

σκασε

οχι τωρα...ΤΩΡΑ!

εισαι γιδι

γιδοβοσκος

βοιδι

γλοιωδες υβριδιο

NOT

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...