Προς το περιεχόμενο

Φράσεις που σιχαίνεστε - Φράσεις που αγαπάτε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το "να πα να γαμηθείς" σε ποια κατηγορία εμπίπτει?

Εξαρτάται...

Αν το πετάξεις στο γήπεδο είναι βρισιά. Αν το δώσεις σε κάποιον σαν ευχή είναι απλή αθυροστομία.

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν το πετάξεις στο γήπεδο είναι βρισιά. Αν το δώσεις σε κάποιον σαν ευχή είναι απλή αθυροστομία.

Σοβαρά τώρα με αυτό το παράδειγμα και την διευκρίνηση της paschaliaς έβγαλα νόημα.

Και πάλι όμως βρίσκω ανούσιο τον διαχωρισμό.

Με όποιον τρόπο και να σου πει κάποιος ότι τον παίρνεις θα τα απλώσεις τα χέρια σου φαντάζομαι.

Δημοσ.
Σοβαρά τώρα με αυτό το παράδειγμα και την διευκρίνηση της paschaliaς έβγαλα νόημα.

Και πάλι όμως βρίσκω ανούσιο τον διαχωρισμό.

Η όλη πλάκα που κάνω είναι για το ότι δεν βρίσκω κάποιο διαχωρισμό. Δόξα των Σατανά η ελληνική γλώσσα έχει μπόλικες συνώνυμες λέξεις να κάνεις παιχνίδι. Ε τώρα δεν θα παίζουμε με τα εκατοστά.

Με όποιον τρόπο και να σου πει κάποιος ότι τον παίρνεις θα τα απλώσεις τα χέρια σου φαντάζομαι.

Εκτός αν τον παίρνεις όντως.

Εδιτ: Τις φάτσες γιατι τις έβαλες? Μην παρεξηγηθώ?? Χαχαχαχαχαχα... :cry:

Δημοσ.
' Χειρότερο πάντως απο γυναίκες να βρίζουν δεν έχω. Μια φορά μία με είπε ''Έλα να με σκίσεις πουτσ@ρ@ μου'' και σηκώθηκα κι έφυγα. Να μα την παναγία σας λέω.

Εσύ τις μπινελικιάζεις γενικά; "Ελα να σου σκίσω την κωλ*** μουν***" κτλ;

Δημοσ.
Εσύ τις μπινελικιάζεις γενικά; "Ελα να σου σκίσω την κωλ*** μουν***" κτλ;

Ωωωχοοο... Τις δίνω και καταλαβαίνουν...

Σοβαρά πάντως. Απλά δεν μ΄αρέσει. Ως εκεί. Δεν επιβάλλω τίποτα. (Γκαρνέλε μην μιλήσεις).

Δημοσ.

Aγαπημενες Φρασεις

Οι απελπιδες προσπαθειες να σιχτιρισεις χωρις να ιεροσυλησσεις

Γαμω την Πανακωλα μου, γαμω την Πανα...χαικη μου, γαμω τον Χρι...στοφορο Κολομβο κτλ

Συγκηνιτικη προσπαθεια ομολογουμενος. Doesn't work though

Mισητες φρασεις

Το 'Γαμ... τα" οταν λεγεται καταχρηστικα.

Μου την σπαει να το λενε συνεχεια γιατι βγαζει μιζερια χωρις λογο και προσπαθεια επιδειξης "του σαλονιου και του λιμανιου"

Σου εσπασε το καπακι του big?Γαμ... τα

Σου πεθανε ο σκυλος?Παλι γαμ... τα? Πως γινεται?

ΥΓ. Στο πνευμα του 'αν το πεις πολλες φορες γαμηθηκε' το 'Ελεος'. Καλο οταν ξεκινησε, βαρετο πλεον.

Για το 'Τυχαιο,δεν νομιζω' οντως ξεχειλωθηκε, ακομα εχει πλακα αν το λενε 2, ειδικα οταν δεν μετεχουν και οι 2 στην κουβεντα

-Τυχαιο?

-(απο το βαθος της αιθουσας)Δεν νομιζω!

Δημοσ.

τυχαιο?δν νομιζω η πιο απαισια φραση ever....

Αγαπημενες οι Χριστοπ@ν@γιες-νταξει το ξερω οτι δν ειναι και οτι καλυτερο καθως και Αι στα διαλα μωρη πατσαβουρα.....!!!

Δημοσ.

Πολύ σπαστικό είναι όταν υπάρχει και συνομιλία μεταξύ διαφόρων ατόμων και κάποιος πετάγεται και λέει "μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κόλοι" ...επίσεις το "γυναίκα είσαι τι χαμπέρια έχεις" :confused: ...αλλά μόλις μιλάς εξακριβωμένα και πλήρες για το θέμα σου λένε "οκέι,οκέι,δικό μου λάθος,κάτι κατέχεις" :mad:

Δημοσ.
Μια φορά μία με είπε ''Έλα να με σκίσεις πουτσ@ρ@ μου'' και σηκώθηκα κι έφυγα.

Εσύ τις μπινελικιάζεις γενικά; "Ελα να σου σκίσω την κωλ*** μουν***" κτ;

τα 'χει πει ο φιλοσοφος παλιοτερα...

http://www.tubechop.com/watch/75898

Δημοσ.
Εκφράσεις που μισούμε:

Το “Ναι, το παραδέχομαι, είμαι ρατσιστής” με το αδιάφορο σήκωμα των ώμων στη συνέχεια.

"Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ΟΛΟΙ οι μαύροι έχουν στυλάκι και μου τη σπάει",το γαμάτο ήταν του φαινόταν και λογικό αυτό που έλεγε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...