paschalia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το ''δεν υπάρχει''. Πιο άσχετη έκφραση δεν έχω ακούσει. Τι πάει να πει να λες ''δεν υπάρχει'' και να εννοείς ''είναι τέλειο''...
Morticia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 το αλλο σπαστικο οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι, δινει το 1/10 των πληροφοριων και στο τελος σου λεει "ξερεις τωρα"/"καταλαβενεις" οχι ρε μαλακα δεν καταλαβενω γτ δεν μιλας σαν ανθρωπος +++++++++ και εάν ρωτήσεις να σου εξηγήσει ούτε αυτός μπορεί! Πώς να καταλάβω εγώ τι εννοείς όταν ούτε εσύ ξέρεις τι θες να πεις???!!!
steliospal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πραγματικά, σταματάω και κοιτάω με απορία κάθε ΒΛΑΚΑ που παπαγαλίζει το "τυχαίο, δε νομίζω!" και μετά χαζογελάει μόνος του επί 30" με το καταπληκτικό αστείο που είπε.Τέτοιου μεγέθους διανοητική καθυστέρηση μου κάνει εντύπωση κάθε φορά. Γενικά, τα άτομα που κολλάνε με εκφράσεις από διαφημίσεις ή από το Ράδιο Αρβύλα (έχει κάνει μεγάλη ζημιά, έχει κάψει πολύ κόσμο)...δεν ξέρω, απλά δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω. Και το κακό είναι πως κάθε μήνα βγαίνει και μια νέα τέτοια βλακεία που την ακούς κάθε 5 λεπτά αν είσαι έξω. Κάθεσαι για καφέ, πετάει ένα γίδι από μια παρέα "τυχαίο; ΤΥΧΑΙΟ;;;" ξεκινάνε γελάνε όλοι μαζί, αρχίζουν ομαδικά "τυχαίο?!?!?", το πιάνει η διπλανή παρέα, χαχανίζει, ξεκινάει και αυτή...απίστευτες καταστάσεις πραγματικά, να έχεις μια γκλίτσα και να αρχίζεις τα σφυρίγματα στα πρόβατα να μπουν στο μαντρί είναι. Ο άλλος στο facebook είναι γραμμένος σε 8 διαφορετικά groups "τυχαίο??!?", "ΤΥΧΑΙΟ??" (λιγότερα ερωτηματικά, άρα ας γραφτούμε και σε αυτό), έχει status update "είμαι καταπληκτικός! Τυχαίο;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ" και στο τέλος βλέπω και ένα user τάδε just joined group "μας τα πρήξατε με το τυχαίο και τυχαίο ρε γελοίοι, έλεος δηλαδή!" και ολοκληρώθηκε η εικόνα μου για αυτόν. Να σκεφτείς μετά ότι το παιδί μπορεί να είναι σοβαρό και έξυπνο κατά βάθος, απλά κάνει τον χαβαλέ του και είσαι εσύ ο ξενέρωτος ή να σκεφτείς ότι είναι απλά άλλος ένας ανεγκέφαλος μέσα στον χαμό των ηλιθίων; Αλλά δεν πρέπει να κρίνουμε αυστηρά, δεν τον ξέρουμε τον άλλον... well said... η νέα μόδα ! Δηλαδή επειδή το λένε μερικοί , πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι! ΑΗ ΣΗΧΤΙΡΙ ΠΙΑ! ΝΑΙ ΡΕ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ!
Merdock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 well said...η νέα μόδα ! Δηλαδή επειδή το λένε μερικοί , πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι! ΑΗ ΣΗΧΤΙΡΙ ΠΙΑ! ΝΑΙ ΡΕ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ! Δεν νομίζω
steliospal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω AAAAAAAAAAAAAAAAARGH την κατάρα μου να 'χεις
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εκνευρίζομαι όταν ακούω ορισμένους να μιλάνε με τον παρακάτω τρόπο: << Έλα ρε *αλάκα... όχι ρε *αλάκα... τι είπες ρε *αλάκα... πήγα για ένα ποτό χθες ρε *αλάκα και να σου πω τι έγινε *αλάκα >> Όλα αυτά βεβαίως συνεχόμενα σε μια πρόταση!!
steliospal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εκνευρίζομαι όταν ακούω ορισμένους να μιλάνε με τον παρακάτω τρόπο: << Έλα ρε *αλάκα... όχι ρε *αλάκα... τι είπες ρε *αλάκα... πήγα για ένα ποτέ χθες ρε *αλάκα και να σου πω τι έγινε *αλάκα >> Όλα αυτά βεβαίως συνεχόμενα σε μια πρόταση!! Ακόμα χειρότερα , μου γυρνάνε τα λαμπάκια όταν το ακούω απο γυναίκες
freedubus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το "στ' αρχίδια μου", "θα μου κλάσει τ' αρχίδια" από θηλυκό. Ψίτ, νταλικέρη, μάντεψε: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
paschalia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παρένθεση : Ενώ το να βρίζουν -πέρα των συγκεκριμένων που ανέφερες- σαν λιμενεργάτες, είναι νορμαλ.
freedubus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ας βρίζουν όσο θέλουν, δικαίωμά τους. Η δηθενιά και το πουλ-μούρ μέσω της επιδεικτικής χρησιμοποίησης παραδοσιακών αρσενικών συμπεριφορών είναι που μου τη σπάει.
paschalia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μμ. Αντιφάσκεις. Επειδή δεν γίνεται να μην σ'αρέσει να βρίζουν -με τις βρισιές που ανέφερες- και να μην σε νοιάζει η γενικότερη στάση τους όσον αφορά το βρίσιμο -μιας και αυτό είναι δηθενιά και πουλμουρ.
freedubus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν αντιφάσκω καθόλου. Η αθυροστομία γενικά ασφαλώς και δεν είναι δηθενιά και πουλμούρ.
Praetorianos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το "στ' αρχίδια μου", "θα μου κλάσει τ' αρχίδια" από θηλυκό. Ψίτ, νταλικέρη, μάντεψε: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. Πάντως τελευταία ακούω και την θηλυκή version. Ειλικρινά δεν ξέρω ποια είναι πιο εμετική.
paschalia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν αναφέρθηκα στην αθυροστομία. Αναφέρθηκα στο βρισίδι. Υπάρχει μια λεπτή διαφορά μεταξύ των δυο .
freedubus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Την οποία αδυνατώ να αντιληφθώ paschalia. Praetorianos τουλάχιστον η θηλυκή βερσιόν είναι αξιοπρεπής και αυτάρκης, όχι ανόητη μίμηση για δημιουργία εντυπώσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.