Προς το περιεχόμενο

Φράσεις που σιχαίνεστε - Φράσεις που αγαπάτε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
η αγαπημενη μου λεξη ειναι το μ.....α. ολους τους αποκαλω ετσι πια χωρις δευτερη σκεψη

ναι αυτό ακριβώς ρωτάει το topic :P

Δημοσ.
ναι αυτό ακριβώς ρωτάει το topic :P

χα χα χα χα χα χαχα χα χα χα

εμένα μου τη σπάει το " πας καλά" με φωνή και στυλ σαν αυτουνού απο το "πολυκατοικία"

Δημοσ.

Μου την σπαει η φραση "οπου φτωχος και η μοιρα του" γιατι ειναι κοινως αποδεκτο οτι για την μοιρα του φτωχου δεν φταιει ο φτωχος...εκτος κι αν ανηκετε σε καποια προτεσταντικη-καλβινιστικη σεκτα και ειστε υποστηρικτες της προγεγραμμενης ιστοριας του ανθρωπου...

Επισης μου τη σπαει η φραση "καταλαβαινεις τι σου λεω..?"που μου την πεταει μια συναδελφος 42323525 τη μερα.Ετσι μου ερχεται να της πω "ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΕΙΜΑΙ ΟΥΓΚ ΕΝΤΕΛΩΣ"Αει συχτιρια ναουμ μεσημεριατικα.

Δημοσ.

το αλλο σπαστικο οταν καποιος προσπαθει να σου εξηγησει κατι, δινει το 1/10 των πληροφοριων και στο τελος σου λεει "ξερεις τωρα"/"καταλαβενεις" οχι ρε μαλακα δεν καταλαβενω γτ δεν μιλας σαν ανθρωπος

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
η αγαπημενη μου λεξη ειναι το μ.....α. ολους τους αποκαλω ετσι πια χωρις δευτερη σκεψη

Κοίταξε φίλε μου και εγώ εντυπωσιάστηκα παρατηρώντας πόσες φορές χρησιμοποιώ την λέξη μα__κας σε μια μέρα. Το θέμα είναι να μην σου ξεφύγει και την πεις στο λάθος άτομο (άντρα ή γυναίκα), π.χ. αφεντικό. :lol:

Δημοσ.

η φραση που χρησιμοποιω πιο συχνα ειναι "Στο λογο σου?!"

και αυτη που συχαινομαι να μου λενε ειναι το "ξεκολλα!"... μου την δινει πολυ ασχημα!! τι να ξεκολλησω ρε βλακα??? και απο που?? το θεο σου δλδ!!

Δημοσ.
η φραση που χρησιμοποιω πιο συχνα ειναι "Στο λογο σου?!"

και αυτη που συχαινομαι να μου λενε ειναι το "ξεκολλα!"... μου την δινει πολυ ασχημα!! τι να ξεκολλησω ρε βλακα??? και απο που?? το θεο σου δλδ!!

Ξεκολλάάάάάάάά :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μέγα σπάσιμο ειναι το...''πολύ ιδιαίτερο''

πχ οταν θέλουν να πουν για κάτι οτι ειναι πολύ καλό ή γαμάτο και δεν έχουν λεξιλόγιο η πρέπει να το πούνε ευπρεπώς κοτσάρουν το ''πολύ ιδιαίτερο'' :mad::mad: και μετά ξαναδώστου πολύ ιδιαιτερο και ξανά...

Δημοσ.

Βασικά αυτό το χρησιμοποιούν για πράγματα που ήταν τελείως μούφα και δεν τους άρεσαν καθόλου αλλά η πλύση εγκεφάλου που έχουν φάει από όλες τις μπάντες δεν τους επιτρέπει να τα χαρακτηρίσουν στεγνά μαλακίες και χρησιμοποιούν τη φράση "πολύ ιδιαίτερο"

Τρανό παράδειγμα όταν προσπαθεί φίλη να σου περιγράψει γκόμενα που ντύνεται σαν τον καρνάβαλο που καίνε στις απόκριες αλλά με ρούχα των 1000€.Η άλλη θέλει να πει ότι η γκόμενα είναι κλόουν και όντως δεν της έκανε καλή εντύπωση έτσι πως την είδε..αλλά πως μπορεί αυτή η τιποτένια να χαρακτηρίσει ρούχα των 1000ων € έτσι;Θα την φάει ο ντουνιάς.Θα πέσει η γή να την πλακώσει.Οπότε έρχεται και σου λέει:"Η γκόμενα έχει ιδιαίτερο στυλάκι,το ντύσιμό της είναι πολύ ιδιαιτερο"..

Άμα είσαι άντρας ξέρεις!Και κάνεις γρήγορα τη σωστή μετάφραση για να γλιτώσεις χρόνο.:-D

Δημοσ.
Μια είναι η τοπ φράση της σπ@ζ@ρχιδιάς τούτες τις μέρες. Το ''τυχαίο, δεν νομίζει''.

Ξέχασες την οποιαδήποτε κοτσάνα μαζί με το 11888 μπροστά. Δεν είναι χαζός αυτός που το 'βγαλε πρώτος ;)

Δημοσ.

Πραγματικά, σταματάω και κοιτάω με απορία κάθε ΒΛΑΚΑ που παπαγαλίζει το "τυχαίο, δε νομίζω!" και μετά χαζογελάει μόνος του επί 30" με το καταπληκτικό αστείο που είπε.

Τέτοιου μεγέθους διανοητική καθυστέρηση μου κάνει εντύπωση κάθε φορά.

Γενικά, τα άτομα που κολλάνε με εκφράσεις από διαφημίσεις ή από το Ράδιο Αρβύλα (έχει κάνει μεγάλη ζημιά, έχει κάψει πολύ κόσμο)...δεν ξέρω, απλά δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω.

Και το κακό είναι πως κάθε μήνα βγαίνει και μια νέα τέτοια βλακεία που την ακούς κάθε 5 λεπτά αν είσαι έξω. Κάθεσαι για καφέ, πετάει ένα γίδι από μια παρέα "τυχαίο; ΤΥΧΑΙΟ;;;" ξεκινάνε γελάνε όλοι μαζί, αρχίζουν ομαδικά "τυχαίο?!?!?", το πιάνει η διπλανή παρέα, χαχανίζει, ξεκινάει και αυτή...απίστευτες καταστάσεις πραγματικά, να έχεις μια γκλίτσα και να αρχίζεις τα σφυρίγματα στα πρόβατα να μπουν στο μαντρί είναι.

Ο άλλος στο facebook είναι γραμμένος σε 8 διαφορετικά groups "τυχαίο??!?", "ΤΥΧΑΙΟ??" (λιγότερα ερωτηματικά, άρα ας γραφτούμε και σε αυτό), έχει status update "είμαι καταπληκτικός! Τυχαίο;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ" και στο τέλος βλέπω και ένα user τάδε just joined group "μας τα πρήξατε με το τυχαίο και τυχαίο ρε γελοίοι, έλεος δηλαδή!" και ολοκληρώθηκε η εικόνα μου για αυτόν.

Να σκεφτείς μετά ότι το παιδί μπορεί να είναι σοβαρό και έξυπνο κατά βάθος, απλά κάνει τον χαβαλέ του και είσαι εσύ ο ξενέρωτος ή να σκεφτείς ότι είναι απλά άλλος ένας ανεγκέφαλος μέσα στον χαμό των ηλιθίων; Αλλά δεν πρέπει να κρίνουμε αυστηρά, δεν τον ξέρουμε τον άλλον...:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...