Προς το περιεχόμενο

Φράσεις που σιχαίνεστε - Φράσεις που αγαπάτε

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με διαφορα το χειροτερο ολων τον εποχων ειναι το "δεν υπαρχει".

Ειλικρινα δεν μπορω να το ακουω.. Το σνομπαρω, φτυνω, ξερναω και περιμενω να φυγει απ τη μοδα να τελειωνουμε με αυτο το αισχος.. :P

Δημοσ.
Με διαφορα το χειροτερο ολων τον εποχων ειναι το "δεν υπαρχει".

Ειλικρινα δεν μπορω να το ακουω.. Το σνομπαρω, φτυνω, ξερναω και περιμενω να φυγει απ τη μοδα να τελειωνουμε με αυτο το αισχος.. :P

Δεν υπάρχει η φράση αυτή λέμε... Τα σπάει :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Το "Πλακα με κανεις" οταν δεν προερχεται απο β.ελλαδιτη! Αφου ρε φιλε δεν χρησιμοποιεις το "με" οταν μιλας, τι μου το κοτσαρεις στην κουβεντα? Σε κανα δυο που το ειχα πει ειχαν σπαστει βεβαια, αλλα θα συνεχισω τις προσπαθειες εξαλειψης της φρασης απο μας τους "χαμουτζηδες"!

Επισης το "Που εισαι" οταν χρησιμοποιηται για να αντικαταστησει τον χαιρετισμο οταν απαντας στο κινητο. Τι εννοεις "Που ειμαι", οπου θελω ειμαι, πες ενα "γεια" πρωτα και ισως σου δωσω στιγμα! Ο κολλητος μου το εχει πεταξει μια φορα μαλιστα οταν με πηρε στο σταθερο (και το μετανιωσε)!

Χρησιμοποιω ελεεινα πολυ την εκφραση "Δεν παιζει" οταν δηλωνω αρνηση, αλλα προσπαθω να το κοψω :-D

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω συχνα το "Μας επεισες" "Οτι πεις" "Μας τα κλασες"

Οντως το "δεν υπαρχει" ειναι πολυ σπαστικοοοοοοοο

Δημοσ.

δεν μπορω να ακουω τα εξης:

1.πλακα κανεις!(οταν το λεει καποιος ειρωνικα για κατι πουναι γνωστο)

2.ολα του ραδιο αρβυλα

3."σημερα θα βγω"

4."σημερα θα παω στα μπουζουκια"

για τα 3,4 μπορεις απλα να πεις "σημερα θα παω εκει" η "σημερα θα παω να δω τον ταδε καλλιτεχνη" κλπ :P

Δημοσ.
Πιστεύω 8 στους 10 που είπαν για τις ατάκες του Ράδιο αρβύλα οτι τις σιχαίνονται είχαν καεί να τις λένε.

δεν νομιζω, απλα ξεκινησαν ολες απο πλακα αλλα αρχισε να τις λεει ο κοσμος ολος μεχρι αηδιας..

Δημοσ.

Η κοπέλα μου χρησιμοποιεί μια φράση όταν θέλει "ε, μα βέβαια" που μου αρέσει και τελευταία τη χρησιμοποιώ:

"Του πούστου."

Είναι καθαρευουσιάνικο. :-)

Δημοσ.

Πολλές φράσεις μου την δίνουν και όσες χρησιμοποιώ την δίνουν στους άλλους (συνήθως υβριστικές, δεν είναι της μόδας ακόμα φαίνεται :P). Οπότε καλά πάμε!

Δημοσ.
Πιστεύω 8 στους 10 που είπαν για τις ατάκες του Ράδιο αρβύλα οτι τις σιχαίνονται είχαν καεί να τις λένε.

Δεν ήξερα καν ότι οι ατάκες αυτές ξεκίνησαν από το ράδιο αρβύλα. Δεν πολυβλέπω τηλεόραση(αν εξαιρέσεις μπάλα), το έμαθα μετά από πολύ καιρό.

Δεν είχα καεί να τις λέω, για την ακρίβεια δεν είπα ποτέ κάποια, όχι ότι ήταν κακό, αλλά απλούστατα, ακούγονταν τόσο συχνά από όλους που τις σιχάθηκα πολύ πριν προλάβω να μου γίνει συνήθεια, όπως με διάφορες φράσεις ανα καιρούς...

Δημοσ.
Αυτό είναι πιθανό να το έχει βγάλει η κοπέλα μου και να διαδόθηκε. Σίγουρα το επινόησε μόνη της (δεν το άκουσε από αλλού) και δεν το είχα ακούσει από κανέναν άλλον για πολύ καιρό, ενώ αυτή το χρησιμοποιούσε. Αργότερα διαδόθηκε πολύ (θεωρούσα, όμως, μόνο στη Λάρισα και περιορισμένα σε επιλεγμένους προορισμούς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα κτλ)

Υπάρχει, βέβαια, και η πιθανότητα να είναι τυχαίο. Πότε την άκουσες για πρώτη φορά;

Η κοπέλα μου χρησιμοποιεί μια φράση όταν θέλει "ε, μα βέβαια" που μου αρέσει και τελευταία τη χρησιμοποιώ:

"Του πούστου."

Είναι καθαρευουσιάνικο. :-)

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΕΕΕΕΣ

ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΤ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΕΕΕΕΣ

Δημοσ.
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΕΕΕΕΣ

ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΤ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΕΕΕΕΣ

Χαχα! Ξεκίνησα να τα ποστάρω και τα δύο και μετά θυμήθηκα ότι "κάτσε ρε συ, το πρώτο πρέπει να το έχω ξαναγράψει".

Τι να κάνω, όμως; Τις δικές μου ατάκες δεν τις θυμάμαι. Τις λέω ασυναίσθητα. Άσε που αλλάζουν κάθε μήνα, οπότε τι να ποστάρω; :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...