Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Τώρα που 'πες σταύρωση, μίλησες με τον πρεσβύτερο;
pappous_soulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Για το "ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΑΑΑΑΡΧΕΙ" τι λέτε. Άμα βρούμε ποιος το ξεκίνησε, ούτε αυτός θα υπάρχει. Προχτές στην καφετέρια είχε κάτσει δίπλα μου ένα αλάνι, έτσι μίλαγε πολύ μάγκικα, που ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ΚΑΘΕ φράση που ξεστόμιζε πέταγε μέσα "ΤΖΑΚ ΜΠΑΟΥΕΡ" στο άσχετο. Και καλά ατάκα; Κόλλημα; Ψυχοφάρμακα; Ξερωγώ; Φραγγέλιο και σταύρωση ανάποδα πάντως. Ναι, κυκλοφορούν κάτι ποζεράδες που θέλουν να το παίξουν ιστορία και αναφέρονται σε κάτι μιάσματα τύπου Τζακ Μπάουερ και Μελ Γκίμπσον σαν να μιλάνε για τον Τσακ Νορρις.
user12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το ''δεν υπαρχει'' ειναι η πιο χαζη εκφραση.Επισης μου την σπανε το πανε,πατε,θα σε κανω τηλεφωνο οταν το λενε οχι γιατι εχουν συνηθησει ετσι αλλα απο μαγκια.Αγαπημενες εκφρασεις ''τα σπα'' και ''enough said''.
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Πάτε είναι τρίτο πληθυντικό. Τι ακριβώς σου τη σπάει; Ρε αϊ πάνε παραπέρα. =ρ
freedubus Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Τώρα που 'πες σταύρωση, μίλησες με τον πρεσβύτερο; Ναι αλλά δε ψάξαμε. Εντός των ημερών, θα σου πώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ναι, κυκλοφορούν κάτι ποζεράδες που θέλουν να το παίξουν ιστορία και αναφέρονται σε κάτι μιάσματα τύπου Τζακ Μπάουερ και Μελ Γκίμπσον σαν να μιλάνε για τον Τσακ Νορρις. αν ο Jack Bauer ήταν gay θα τον έλεγαν Chuck Norris...
user12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Πάτε είναι τρίτο πληθυντικό. Τι ακριβώς σου τη σπάει; Ρε αϊ πάνε παραπέρα. =ρ Πηγαιντε ειναι το τριτο πληθυντικο δεν εχω προβλημα οταν το λενε ξερω γω ατομα απο Θεσσαλονικη Καβαλα, αλλα οταν βλεπεις τον διπλανο σου να μιλαει ετσι το κανει απο μαγκια και ειναι λιγο σπαστικο.
Linus_21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Όλα του ράδιο αρβύλα που μέχρι αηδίας επαναλαμβάνουν ορισμένοι.. Ήταν αστεία τις 2 πρώτες φορές, και δεν λένε να σταματήσουν..
BadBoy Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Όλα του ράδιο αρβύλα που μέχρι αηδίας επαναλαμβάνουν ορισμένοι.. Ήταν αστεία τις 2 πρώτες φορές, και δεν λένε να σταματήσουν.. Αν ξανακούσω το «ωωωω Σουλτάν» άλλη μια φορά, ειλικρινά θα ρίξω μπουκέτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 σκίστε! wipeout!
Ioannis1908 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Οταν εχω να μιλησω με τον αλλο μερικες ωρες και με το που με παιρνει τηλεφωνο να ρωταει "που χαθηκες ρε..":rolleyes:
minarokeftes Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιώ, Όλα του Ράδιο Αρβύλα και ειδικά το "Γεια χαρά" Μινάρα και τα παράγωγά του καντίλια Σώπα καημένεεεεεεεε και πολλά άλλα.......
pappous_soulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 αν ο Jack Bauer ήταν gay θα τον έλεγαν MacGyver... Fixed και δεν ασχολούμαι ξανά με βλάσφημους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.