Προς το περιεχόμενο

MERLIN GERIN UPS 500 VA....apo Ram-Shop...gnwmes?

TonyMontana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides mias kai i DEH ton exei kanei sfentona (kai idiws mexri na poulithei apoti akousa tha einai ligo xalia i katastasi) apofasisa na parw ena UPS...den thelw na dwsw kamia periousia kai ena sxetika fthino pou vrika einai to parapanw pou vgainei kamia 40ara teliki..vasika ithela na kserw an to sugkekrimeno einai aksiopisto kai posi autonomia exei gia ena fortomeno tower kai mia othoni..epsaksa sto web gia review kai den vrika kati ikanopoiitiko an kapios exei sxetiko link tha to ektimousa...<p>euxaristw prokatavolika

Tony

Δημοσ.

Σε αυτή τη σελίδα, καταρχάς διάλεξε το σύστημα που θέλεις να προστατέψεις, ώστε να βρεις τα απαραίτητα VA.<p>Επειδή ενδιαφερόμουν και εγώ, δεν κατάφερα να βρω κάποιο review πάνω σε UPS. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις ένα με USB, και να αγνοήσεις τα σειριακά. Και πάνω απ' όλα, μην πάρεις κάποιο φθηνάρικο. Στα UPS ισχύει το 'όσα χρήματα δίνεις, τόση ποιότητα-χρόνο παίρνεις'... smile.gif" border="0 <p>ʼμα βρω τίποτα θα σε ενημερώσω...

Δημοσ.

euxaristw file timi polu wraio to link..sumperana oti 500VA einai uperarketa...mporeis na mou eksigiseis tin xrisimotita twn seiriakwn i USB thirwn se ena UPS? (prostasia se USB suskeues? i paizei kapio interface metaksu PC kai UPS?)

Δημοσ.

Κάθε UPS, έχει και software ελένχου μέσο PC (τάση μπαταρίας-ρεύματος, χρόνος αυτονομίας, alarms κ.α). Οπότε χρειάζετε να επικοινωνεί με το PC μέσω κάποιου interface (usb ή serial). Βλέποντας ότι το serial τρώει πόρους και irq, καλύτερα να πάρεις ένα usb, ώστε να είσαι καλυμένος, από πλευράς συμβατότητας και οικονομίας πόρων, αφού όσα usb και να βάλεις, θα πιάνουν μόνο ένα irq. grin.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

@ TonyMontana: Εγώ το έχω και το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο UPS εδώ κι ένα 18μηνο. Μπορώ να σου δώσω άμεσα πληροφορίες:<p>(1) Δεν συνδέεται με τον υπολογιστή. Δεν είναι ούτε σειριακό, ούτε USB.

(2) Είναι πολύ αξιόπιστο στα σκαμπανεβάσματα της τάσης, δεν είχα κανένα πρόβλημα όλο το χρονικό διάστημα που το έχω. Και μένω σε περιοχή που η τάση ανεβοκατεβαίνει καθημερινά - είτε με χιόνι είτε χωρίς.

(3) Έχω συνδέσει το σύστημά μου (tower) και την 19άρα οθόνη μου και μου δίνει αυτονομία περίπου 20-22 λεπτά από την μπαταρία.

(4) Στο πίσω μέρος του έχει (α) δύο πρίζες οι οποίες, σε περίπτωση διακοπής, τροφοδοτούνται από την μπαταρία και (β) άλλες δύο που απλά δίνουν σταθερή τάση αλλά δεν τροφοδοτούνται από μπαταρία.<p>Σαν συμπέρασμα, αν έπαιρνα 500άρη UPS, πάλι αυτό θα έπαιρνα, με κλειστά μάτια. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό και αξιόπιστο και κάνει δουλειά χωρίς να σε αφήσει.

Δημοσ.

Το εχω κι εγώ εδώ κι ένα χρόνο. Δουλεύει μιά χαρά. Οι θύρες που λές χρησιμεύουν μόνο για πληροφορίες και τιποτά άλλο. Σου δίνει τρείς σούκο πρίζες, οι δύο πέρνουν απο την μπαταρία του. Εκει να συνδέσεις οθόνη και κεντρικη μονάδα. Στην τρίτη που την εχει ξεχωρα βάλε άνα πολύμπριζο και σύνδεσε όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά σου. Πρόσοχη η τρίτη πρίζα είναι μόνο γιά προστασία.<p>Ελπίζω να βοηθησα.<p>Υ.Γ.

Φόρτισε το 24 ώρες πριν το συνδέσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...