Προς το περιεχόμενο

Turn Your Laptop into a Touch Screen

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NAVIsis has demonstrated an interesting new product at this year's CeBIT, with its LaptopTablet, a device which allows you to turn a normal LCD notebook screen into a touch screen to give it features similar to tablet PCs. You simply attach it to the side of the screen, plug it into a USB port and start writing/ drawing. The recommended price is $130 and more information can be found here - presumably it works with all LCD screens, not just notebooks, but it looks like it could potentially scratch them if there isn't a screen guard.

touch1.jpg

touch2.jpg

Δημοσ.

ειχα δει πριν αρκετα χρονια ενα παρομοιο συστημα της sony το οποιο ομως μετετρεπε εναν οποιονδηποτε τοιχο σε touch-screen...

ετσι οπως το βλεπω το συγκεκριμενο ειναι ογκωδεσταστο και δυσχρηστο.ασε που η εργονομια του λαπτοπ δεν ειναι για τετοιες δουλειες!

Δημοσ.

Ναι υπαρχει και το συστημα των νεων keyboard που προβαλουν κουμπια αλλα δεν εχει καμια σχεση αυτο με το να μπορεις να ζωγραφιζεις στην οθονη του laptop με πενα...

Δημοσ.

Λοιπον εξαρταται αν η οθονη εχει προτατευτικο πλαισιο με την γνωστη γυαλαδα και τις περισσοτερες φορες εχουν αντοχες οποτε δεν υπαρχει προβλημα γρατσουνισματος. Ομως το ερωτημα μου ειναι αν αποθηκευει αυτες τις εγγραφες και τις ζωγραφικες στο τοπικο δισκο και με ποιο τροπο..

Δημοσ.

Τέτοιες συσκευές υπάρχουν εδώ και χρόνια με εφαρμογή στους πίνακες που γράφεις με μαρκαδόρο (αυτούς τους άσπρους). Εμείς στο ΤΕΙ μου έχουμε μια τέτοια συσκευή εδώ και 2+ χρόνια. Η τεχνολογία δεν είναι καινούργια, η υλοποιήση είναι.

Καλή φάση πάντως.

Κατά την γνώμη μου βέβαια όταν κάποιος θέλει να πάρει ένα λάπτοπ που για κάποιο συγκεκριμένο λόγο θέλει η οθόνη να είναι touchscreen πρέπει να βρεί ένα λάπτοπ που να κατασκευάζεται με αυτά τα χαρακτηριστικά. Γιατί δεν νομίζω να μπορέσει κάποιος την εγγύησή του αν το λάπτοπ πάθει κάτι από την χρήση μιας τέτοιας συσκευής.

Δημοσ.
υπαρχει λαπτοπ με touchscreen??δεν εχω δει πουθενα.

Μερικά Fujitsu-Siemens που βρήκα στα γρήγορα.

Ουτε εγω , και να υπαρχει δεν θα κοστιζει +130ευρω οπως αυτη η συσκευη αλλα τουλαχιστον 400-500ε πανω...

Σίγουρα κοστίζει παραπάνω από ένα κανονικό laptop αλλά αν η δουλειά που κάνει κάποιος απαιτεί την χρήση κάποιου είδους touchscreen εγώ θα του πρότεινα ένα τέτοιο Tablet PC και όχι την συσκευή αυτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...