tonypapadovic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Αν ξέρει κανείς, μπορεί να μου πει πόσο περίπου πληρώνονται οι δακτυλογραφήσεις βιβλίων (που είναι ήδη τυπωμένα σε γραφομηχανή); Με την λέξη; Με την σελίδα; Αν ξέρει κανείς παρακαλώ να μου πει....
pc_admin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δεν το γνωριζω ,μαλλον ανα σελιδα αλλα γιατι να πληρωσει καποιος για δακτυλογραφηση τυπωμενου βιβλιου οταν υπαρχουν τα OCR Software (βλεπε finereader) που το κανουν πανευκολα χωρις κοπο ????
Japan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Είναι ανάλογα σε τι θα πέσεις. Άνοιξε μια εφημερίδα με αγγελίες και θα δεις πολλές. Έχε υπ'όψιν πως τo standard είναι double space και μεγάλα margins.
tonypapadovic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 pc_admin είναι τυπομένα σε γραφομηχανή! Υπάρχει πρόγραμμα που να διαβάζει καλά από γραφομηχανή; To readiris ούτε από βιβλίο δεν διάβαζε καλά καλά... Japan, τι εννοείς με το double space και τα μεγάλα margins;
Freakster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Aν καταλαβα καλα εννοει πως αφηνουν μεγαλυτερα κενα και περιθωρια για να πολλαπλασιαζονται οι σελιδες οπως και η πληρωμη. Με το abby finereader εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος, τι να σου πω ομως, αναλογα τα γραμματα, το μεγεθος των γραμματων, δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Αν τα θεωρεις πληρως ευαναγνωστα, νομιζω θα καλυφθεις απο αυτο που σου λεω.
tonypapadovic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Και μιλάμε πάντα για γραφομηχανή, ε; Είναι και σε πολυτονικό βέβαια (εγώ μονοτονικό το γράφω)...Τι να πω, thanx θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.