rockislander Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια, Νέος στην παρέα σας αντιμετοπιζω καποια προβληματα με ενα Η&Β 3255 που αγορασα απο την Pixmania. Για να παρουμε τα πραγαματα απο την αρχη, την πρωτη φορα που παρηγγειλα το προιον αυτο μου ηρθε με χαλασμενο πορτακι. Το επεστρεψα αμεσα και μετα απο ενα μηνα μου εστειλαν χθες ενα καινουριο. Βαζω ενα DVD+R με ταινιές divx και επαιζε κανονικα εκτος απο ελληνικους υποτιτλους. Κατεβασα το Firmware για το συγκεκρυμενο μοντελο 3255.501.xxxxx και προσπαθησα να το περασω στο player.Ομως μου εβγαζε το μυνημα Unknown Disc or No disc. Μετα απο καμια δεκαρια προσπαθειες τα παρατησα και σημερα ειπα να δω καμια ταινια χωρις υποτιτλους. Δεν επαιζε όμως ουτε την ταινια. Οσα δισκακια και αν εβαλα original η γραμμενα , απ ολους τους τυπους DVD μου βγαζει ακριβως το ιδιο μυνημα NO DISC. Αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω. Δεν Θελω να πιστεψω πως ειναι η δευτερη συνεχομενη φορα που μου στελνουν ελατωματικο player!
161089 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ με το Toshiba 250E. Μετά από 1 χρόνο άψογης λειτουργίας εκεί που έβλεπα ενα divx (λούφα και παραλλαγή) ξαφνικά παγώνει η τηλεόραση και αναγκάστικα να το βγάλω απο την πρίζα για να το επαναφέρω. Έλα όμως που από τότε όταν βάζω DVD δισκάκι μέσα μου λέει NO DISK! Είτε dvd (αυθεντικό ή κόπια) είτε divx. Αν δοκιμάσω vcd ή audio cd δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα να το καθαρίσω με 1 CD, το άνοιξα μήπως και είχε φύγει κανένα καλωδιάκι κ το σκούπισα αλλά τίποτα. Καμιά βοήθεια? Αλήθεια rockislander εσένα τα cd τα παίζει?
rockislander Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 δεν παιζει τιποτα! κ ολα αυτα μεσα σε μια μερα απο την παραλαβη!!! οχι ενα χρονο!
161089 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 kala egw to eixa parei kai 75 euro, to diko sou kanei 40
rockislander Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 kala egw to eixa parei kai 75 euro, to diko sou kanei 40 +20 τα ταχυδρομικα!!= 60 Αλλα ειλικρεινα δεν ειναι τα λεφτα. το θεμα ειναι η ταλαιπωρια και η κοροιδία.
161089 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 kala re paidia stin plati to kouvalane k einai tosa polla ta metaforika?
rockislander Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 kala re paidia stin plati to kouvalane k einai tosa polla ta metaforika?[/ Απο Γαλια ερχονται. Τελος παντων δεν ειναι το θεμα μας τα λεφτα!!! αν ξερει καποιος τη λυση στο προβλημα που εχω .... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.