Προς το περιεχόμενο

Χωρίς CD..

arni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σου forum..

Λοιπόν όλα αυτά είναι πολύ καλά και κατανοητότατα και τα χρειαζόμασταν. Εδώ εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα και αν μπορείτε βοηθήστε..

Μού έκαναν δώρο ένα παλιό laptop Dell (Latitude L400-PP01S) με εγκατεστημένα τα winxp2 sp2 από την δουλειά μου γιατί αναβάθμισαν όλα τα παλιά PC πού είχαν. Το συστήματα είναι πολύ ωραίο και μία χαρά δουλεύει και το πιο αξιόλογο είναι το βάρος και το μέγεθος.. Πολύ μικρό και δεν σου κόβει την μέση αλλά.. δεν έχει CD γιατί υπάρχει ένα docking station πού βρίσκεται κάπου στις αποθήκες και μαζί ίσως και το CD που συνδέεται στην πίσω μεριά του laptop. Εδώ να σημειώσω ότι δεν υπάρχει ούτε δισκέττα. Έτσι πού το ακούτε μπορεί να φαίνεται σαχλό αλλά όλα αυτά είναι στο docking station και είναι πραγματικά μακράν το πιο ελαφρύ και πιο καλόβολο πού είχα. 1 PCMCIA, Ethernet, modem 1 USB, μιλάμε όμως για πολύ μικρό μέγεθος.. Τέλος πάντων.. Μαζί μού έδωσαν και 1 φάκελο με τα windows xp sp2 OEM αλλά χωρίς κωδικό. Ο κωδικός μάλλον βρίσκεται σε κάποιο άλλο λαπτοπ, με την μορφή του γνωστού αυτοκόλλητου.. Ο βλάκας έχω ανοίξει το σελοφάν.. Οι ερωτήσεις είναι 2:

1. Υπάρχει περίπτωση να βρω έναν κωδικό από την Microsoft; Ποια είναι η διαδικασία;

2. Αφού δεν έχω CD πως μπορώ να σετάρω το λαπτοπάκι από δίκτυο; Τι χρειάζεται; Έχει δυνατότητα boot από δίκτυο, έχω πάρει και ένα free TFTP server και DHCP server από το Internet αλλά μέχρι εκεί..

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Arni

Δημοσ.

νομιζω αν περασεις το pc wizard2007 με ενα usb στικ, και το τρεξεις σου εμφανισει τον κωδικο των windows που εχεις εγκατεστημενα

μολις το ανοιξεις,θα πας αριστερα και κατω στο

configuration/ μετα θα επιλεξεις το εικονιδιο operatin system/και μετα δεξια στη λιστα serial number και κατω θα σου γραψει το product key

Δημοσ.

Φιλε Basilis5

Ευχαριστώ γιά τήν απάντηση. Ηδη γνωρίζω το cd-key των windows πού υπάρχουν στο laptop. Το πρόβλημα είναι ότι τα laptops αυτά ήρθαν με κάποιουσ φακέλους πού μέσα βρισκόταν τα cd της Dell γιά επανεγκατάσταση. Εγω κατέχω ενα φάκελλο με το ΟΕΜ cd αλλά ο κωδικός ο δικός μου είναι μάλλον γιά άλλο φάκελλο...

Ετσι έχω απειραχτα windows αλλά δεν έχω CD-key.

Υπάρχει τρόπος νά βρω το cd key μεσα πο το cd?

Ευχαριστώ

Αρνι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...