petermer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδιά έχω 2 δίσκους στον Η/Υ μου: 1 SATA στον οποίο έχω εγκατεστημένα τα Windows Xp Professional και 1 άλλον στον οποίο δν έχω τίποτα. Επειδή έγινε κάτι με τα Windows [Μου λέει:" Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows επειδή το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: \WINDOWS\system32\config\SYSTEM\] και μου ζητάει repair των Windows. Εγώ στο Internet βρήκα έναν τρόπο repair που λέει ότι μπαίνω στην εγκατάσταση των Windows, πατάω Enter για κανονική εγκατάσταση, ελέγχεται εαν έχω ήδη εγκατεστημένα τα Windows και κανονικά πρέπει να βρίσκει τα Windows και να έχει μία επιλογή repair. Μα έλα που σε εμένα δεν αναγνωρίζει καν τον δίσκο που έχω εγκατεστημένα τα Windows [υπενθυμίζω: είναι SATA], παρά μόνο τον άλλο δίσκο. Έχετε καμία λύση; :confused:
thanocaster Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Πάτα F6 κατά την έναρξη φορτώματος του CD στο boot και βάλε τη δισκέτα (όχι cd) με τους drivers του SATA Controller. Μετά θα δει κανονικά τον SATA δίσκο σου.
petermer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ Thanocaster για τη συμβουλή.:-P Αυτό που μου είπες δούλεψε, αλλά δεν είδε ότι ο δίσκος SATA έχει μέσα ήδη Windows και έτσι δεν μπορώ να κάνω repair. Έχετε να προτείνετε κάτι;
happy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα για κοιτα και εδω αν σε βοηθησει κατι->http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182546 Παντως αν ξερει κανενας τι προκαλει προβλημα σε αυτο το αρχειο ας μας πει,εγω καθε 2-3 μερες κανω την ιδια διαδικασια γιατι εμφανιζει ξανα και ξανα αυτο το προβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.