members Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 χαίρετε μπορείτε να μου πείτε ποια οθόνη είναι καλύτερη (με επιχειρήματα) από αυτές τις δύο? LG Flatron L194WT και LG Flatron L1970HR κάνετε κλικ εδώ για μια σύγκριση μήπως έχει κανείς να προτείνει μια καλύτερη οθόνη στις 19" ? ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 i lg exoun tin orea eggiisi gia 0 kamena pixel. to basiko ine na rotiseis ton euato sou ama theleis wide i 4:3.gia tainies i oxi?to melon einai to 16:9 alla esena se boleuei?
Melinbonian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Αποψή μου,σκέψου αν θες 19αρα η μεγαλύτερη.Εγώ θα έλεγα αν πάρεις 19αρα, να παρεις ΟΧΙ wide και μια από τις LG που κυκλοφορούν.Αν πάντως ψήνεσαι για wide,τότε καλύτερα ισως πάνω απο 19αρα.Αλλά στις LG υπάρχει το προβλημα με την εγγυηση σε >19αρες.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Αποψή μου,σκέψου αν θες 19αρα η μεγαλύτερη.Εγώ θα έλεγα αν πάρεις 19αρα, να παρεις ΟΧΙ wide και μια από τις LG που κυκλοφορούν.Αν πάντως ψήνεσαι για wide,τότε καλύτερα ισως πάνω απο 19αρα.Αλλά στις LG υπάρχει το προβλημα με την εγγυηση σε >19αρες. blakia tis lg auto pou kanei pantos na min dinei 0 pixel eggiisi gia tis 19 kai pano.pantos os tora opoia exo parei den exei kameno.
Melinbonian Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 blakia tis lg auto pou kanei pantos na min dinei 0 pixel eggiisi gia tis 19 kai pano.pantos os tora opoia exo parei den exei kameno. Και εγω αυτό ακριβώς σκέφτομαι.Anyway εγώ φοβάμαι λίγο γιαυτο και δε κουνιεμαι απο τη 17αρα crt Panasonic που έχει κρατήσει 5 χρόνια χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ πρόβλημα.Θα περιμένω μέχρι το καλοκαιράκι που θα εχουν πέσει(ελπίζοντας πάντα) οι 22αρες στις τιμες των 19ων ή έστω των 20αρων και θα χτυπήσω τότε.Θέλω να ειναι wide γιαυτο και ειναι κριμα 19αρα wide.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 i 20 ara wide lg einai ftini.ego crt ixa sony itan korifi alla epidi ine gia ta matia gia auto pira tft afou kathome arketes ores.opote gia mena xtipa tin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.