stare Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Παιδιά συμφωνώ με την ΑΟC την 19" είναι πολύ καλή οθόνη και έχει τέλεια σχέση απόδοσης/τιμής την συστήνω άμα και μόνο θέλετε μια 19" φτηνή και αρκετά καλή.Για φτηνή 17" μπορώ να πω και την ΕΙΖΟ F520 είναι πάρα πολύ καλή αν και όχι επίπεδη.Ακόμα τέλεια είναι και η ΝΟΚΙΑ 720c που έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής που σημαίνει πολλά HZ σε μεγάλες αναλύσεις.Και η Ε200e της sony η οποία δεν έχει διαφορες απο την g200.
Lazarazou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Ego pisteuw pws i othoni prepei na einai poiotiki kai markas kai sou proteinw gia akomi mia fora ti sony. Alla kai philips i nokia i eizo i mitsubishi pareis einai kales. To thema einai i poiotita.
Lazarazou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Symfonw apolita. Opws eipa ego parapanw alla kai o Sallarine to thema einai poiotita kataskeyis kai megalo onoma(Sony,Philips).
Saranille Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 OTI KAI NA SOU POUNE POIOTITA EUKRINIA KAI XRWMA SAN THS SONY KAI NOKIA DEN THA BREIS BEBAIA TA LEFTA POU MILAME DEN SOU FTANOUN ALLA KATA THN GNWMH MOU KALITERA NA PERIMENHS NA MEZEPSEI KATI PARAPANW PARA NA PAREIS KAMOIA PATATA KAI NA METANIWNEIS META ALLWSTE THN OTHONH THA THN KRATISEIS KAI KAMOIA 3ARA XRONIA DEN EINAI CPU H MOTHERBOARD.
privateer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by DJ XLR8:<BR><STRONG>ONLY SONY! </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>Pesta DJ XLR8!!!<P><BR> <BR>SONY RULES!!
panosony Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 1024/768 - 100 Hz και ο σωλήνας σηκώνει εως 120 με αλλο driver .<P>H Iyama Vision Master 410 εχει καθοδικό σωλήνα Diamondtron ,ο οποίος είναι σαφώς καλύτερος του Trinitron της Sony .Εγώ την έχω τέσσερις μήνες ,και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι πολύ καλύτερη απ τη Sony σε καλή τιμή .<P>Και το πλαίσιο είναι κορυφή σε εξυπηρέτηση - εγγύηση σε σχέση με κάτι cosmodata και λοιπούς φταγκοφονιάδες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.