Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Lineage

Mariosxaniaomg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ασχολουμαι με παιχνιδια και δεν το ξερω καν σαν παιχνιδι...απλα το εχω ακουσει,δεν το εχω δει ποτε

σχετικα με το θεμα τωρα δεν νομιζω οτι εχει να κανει σχεση με τον υπολογιστη φιλε μου.δεν μας εδωσες ομως τις ρυθμισεις των γραφικων σου..

Δημοσ.

Loipopn to paixnidi egw to c3 p epiaza to eixa valei me antigrafi epikollhsh kai oxi install epishs kai to c4 p apaize kanonika alla twra to evala me install kai kollaei ayrio enas filos apo sxoleio 8a m ferei to allo cd m ayto p paizei aytos kai dn kollaei kai exei 256 ram p3 1ghz kai karta grafikwn asta kai pezei mia xara apo oti m leei.

Δημοσ.

γι'αυτο δεν ασχολουμαι με παιχνιδια....σου καινε εγκεφαλικα κυταρα και δεν μπορεις να καταλαβεις ας πουμε οτι δεν κανουμε 3 σερι ποστ,ειδικα ζητωντας απλα βοηθεια..οτι ας πουμε υπαρχει και το edit στο φορουμ...

εδω καραβια πνιγονται....

(generally speaking...)

(ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...)

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω που εχεις προβλημα οταν αναφερεσε σε κατι που αντιμετωπιζουν ολοι οσοι ασχολουνται με τα mmorpg.καλο ειναι να κοιταξεις και τις ρυθμισεις στο παιχνιδι μηπως εχεις ενεργοποιηση τιποτα sky και water και τα παιζει το pc

Δημοσ.

OXi oxi s lew exw paixei apo alloy kai exw dei dn einai probleem toy paixnidioy enas filso m me 256 ram kai karta agnwsth oyte xerei ti exei kai epexergasti 1ghz p3 paizei me low detail gia na mhn kollaei epeidh exei isdn 64k alla mporei an paiksei kai se kanonikes ry8miseis.Opote kati allo paizei dn kserw:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...