mitsos24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μήπως απλα εχει τρελο lag το παληκαρι? Γιατι αυτα με τις περιοχες που λεει τετοιο μου θυμιζουν!
gherudos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 φιλαράκι μπες http://www.la2.gr και κατέβασε το patch από εκεί και δες αν τρώει πλέον κολλήματα
Mariosxaniaomg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 online είναι αλλά είναι κόλλημα του συστήματος δεν είναι <<lag>>οπως λέγεται.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 δεν πιστευω τοσο καιρο να εννοουσες οτι κολαει σε on-line gaming??? Γίνεται και off-line?
poscaman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 δεν ασχολουμαι με παιχνιδια και δεν το ξερω καν σαν παιχνιδι...απλα το εχω ακουσει,δεν το εχω δει ποτε σχετικα με το θεμα τωρα δεν νομιζω οτι εχει να κανει σχεση με τον υπολογιστη φιλε μου.δεν μας εδωσες ομως τις ρυθμισεις των γραφικων σου..
Mariosxaniaomg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 s oles tis ry8miseis kollaei.oxi dn pezete offline.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Loipopn to paixnidi egw to c3 p epiaza to eixa valei me antigrafi epikollhsh kai oxi install epishs kai to c4 p apaize kanonika alla twra to evala me install kai kollaei ayrio enas filos apo sxoleio 8a m ferei to allo cd m ayto p paizei aytos kai dn kollaei kai exei 256 ram p3 1ghz kai karta grafikwn asta kai pezei mia xara apo oti m leei.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ELpizw re paidia na mporesw na paiksw epishs yparxei kana rpogrammataki na doyme an to hardware ienia ok kartes grafikwn kai etc i kaneis tropos na to diapistwsoyme?
poscaman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 γι'αυτο δεν ασχολουμαι με παιχνιδια....σου καινε εγκεφαλικα κυταρα και δεν μπορεις να καταλαβεις ας πουμε οτι δεν κανουμε 3 σερι ποστ,ειδικα ζητωντας απλα βοηθεια..οτι ας πουμε υπαρχει και το edit στο φορουμ... εδω καραβια πνιγονται.... (generally speaking...) (ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...)
Mariosxaniaomg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 ok sorry katalava apla variomoyna na kanw edit sygnwmmh dn 8a xanaginei>mporei kapoios allos na proteinei kapoia lysh eyxaristw.
chek2fire Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 δεν μπορω να καταλαβω που εχεις προβλημα οταν αναφερεσε σε κατι που αντιμετωπιζουν ολοι οσοι ασχολουνται με τα mmorpg.καλο ειναι να κοιταξεις και τις ρυθμισεις στο παιχνιδι μηπως εχεις ενεργοποιηση τιποτα sky και water και τα παιζει το pc
Mariosxaniaomg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 OXi oxi s lew exw paixei apo alloy kai exw dei dn einai probleem toy paixnidioy enas filso m me 256 ram kai karta agnwsth oyte xerei ti exei kai epexergasti 1ghz p3 paizei me low detail gia na mhn kollaei epeidh exei isdn 64k alla mporei an paiksei kai se kanonikes ry8miseis.Opote kati allo paizei dn kserw:D
Mariosxaniaomg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 A kai ta fraps m einai epishs gyrw sta 30-40.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.