Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Lineage

Mariosxaniaomg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα πρόβλημα με ένα παιχνίδι και συγκεκφριμένα το lineage το σύστημα μου είναι p4 3.2 1gb ram ati x600 pro το συγκεκριμένο παιχνίδι κολλ΄΄αει ενώ άλλο φίλοι μου με χειρότερα συστήματα παίζουν τι μπορεί να φταίει?:cry: :cry: :cry:

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το προβλημα σου ειναι πολυ γενικο και δυσκολα θα βρεις μια λυση.η απαντηση μπορει να ειναι ειτε πολυ απλη (πχ εχεις καποιον ιο ο οποιος "χτυπαει" 100% τον CPU ) ειτε χιλια αλλα δυο.προγραμματα τα οποια φορτωνουν πολυ τη RAM κλπ κλπ κλπ.για αρχη δοκιμασε να κατεβασεις γραφικα και αναλυση.αν ακομα εχεις προβλημα οταν τρεχεις το παιχνιδι ελαχιστοποιησε το και ανοιξε ενα task manager κανε screenshot και ανεβασε το εδω..απ'αυτο,κατι μπορει να βγει

Δημοσ.

ε,χμ...ολοκληρη την καρτελα διεργασιες....:-P:-P

(μη μασας,μια προσπαθεια κανω,δεν ειναι τπτ σημαντικο...:razz:)

επισης,για να μην γραφεις 2-3 ποστ μπορεις να κανεις edit (επεξεργασια) το ηδη μηνυμα σου.απλα πατωντας το κουμπι κατω δεξια στο ποστ σου

Δημοσ.

λοιπον....

1)απ'τα screenshots βλεπω τα εξης.το μηχανημα δεν ζοριζεται ουτε κατα διανοια απ'το παιχνιδι.το σηκωνει με μεγαλη ανεση.o CPU δεν χτυπαει τπτ τρελα και η χρηση της RAM ειναι αστεια.αυτα λενε πολλα.αρα αποκλειουμε ιους,malware γενικα

2)δοκιμασε να κατεβασεις σε παρακαλω τις επιδοσεις των γραφικων μεσα στο παιχνιδι.κατι μου λεει οτι η γραφικων την κανει την ζημια...

Δημοσ.

Oι διεργασίες φαίνονται μια χαρά και είναι και λίγες.

Ορισε το "κολλάει",υπάρχουν πολλών ειδών κολλήματα:

Συνεχώς το παιχνίδι δείχνει να τρέχει με μειωμένα frames,από καιρού εις καιρόν σταματάει για να φορτώσει,τι ακριβώς.

Με τι settings το παίζεις;

Δημοσ.

Apo kairo eis kairon kollaei dhladh ak8e ligo kai ligaki paizi kollhmata san an fortwnei ala an eimai se mia perioxh p <<thn exei fortwsei>>ola einai ok pezw kanonika.pws mporw na katalabw an ftaiei i karta telika.OTan meiwsw ta grafika pali kollaei.

Δημοσ.

ksexasa na pw kati shmantiko palia epeza to game xwris na kollaw pote na ta requirments toy game apla deite.

recommender requirments

cpu 1ghz or better

ram higher than 512mb

graphics card ge force 4 ti or better 3d graphics card

Δημοσ.

σε τι server παιζεις?το game παντως εχει τα προβληματα του με συχνα κρασαρισματα αλλα και τα κοληματα σαν αυτα που λες οταν φορτωνει τις περιοχες ειναι συχνο φαινομενο.μην ανησηχεις ειναι απο το game και ασφαλως με τιποτα απο το συστημα σου.εδω σε official παιζω και αυτο το κολημα οταν ειμαι σε ωρα αιχμης ειναι συχνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...