akisnav Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Re paidia,pira exthes to united 7080..paizei divx alla mou ta xalaei stous ipotilous..kamia lisi ypopsi??
aledjo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 gia pes plirofories.... apo pou to pires, poso ktl...
akisnav Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 apo to praktiker,giro sta 35 euros..eksoterika einai idio akrivos me to 7077..
yositosi Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Νέο λογισμικό... σε beta μορφή... http://rapidshare.com/files/25595764/DVD7080_firmare_1.01beta.zip ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!!! Ελπίζω να σε βοήθησα... (σε εμένα δουλεύει μια χαρά!)
hamil Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 @akisnav Telika evales to firmware? Παιζει subtitles?
panp27 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ligo asxeto alla epeidi exw kai go ti idio kai den eixa idea oti paizei divx mporeite na mou peite pos mporw na grapso ena dvd i cd me divx arxeio pou na paizei ston player. Thelei kapoio programma? Eyxaristw poly!
kastorasgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Κατ αρχάς χαιρετώ όλους τους φίλους εδώ, και συγχαίρω όσους βοηθάνε για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Σαν moderator σε άλλο τεχνικό forum ξέρω πόσο όρεξη αλλά και πόσο κόπο έχετε διαθέσει. Ας δώσω και γω λοιπόν κάποιες πληροφορίες για αυτό το θέμα. Το συγκεκριμένο μηχάνημα πωλείται αυτές τις μέρες απο τα alex pak, και στοιχίζει 32,90 Ε. ! Έβαλα την παραπάνω αναβάθμιση και βλέπω και Ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (srt κτλ) Να σημειωθεί όμως ότι χρειάστηκε να κάνω 2 φορές την διαδικασία, δεν ξέρω γιατί. Ευχαριστώ τα παιδιά για το λογισμικό. Πρώτες εντυπώσεις για το 7080 πολύ καλές. Το μόνο μικρό μειονέκτημα, ο περιορισμένος αριθμός χαρακτήρων στα ονόματα των αρχείων, που δυσκολεύει λίγο στα mp3. Αυτό όμως με μια μελλοντική αναβάθμιση διορθώνεται, μην τα θέλουμε κι όλα με 33 Ε. Αυτά προς το παρόν, τα λέμε.
kastorasgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Τώρα πρόσεξα και κάτι ακόμη, ότι στα Mp3, ενώ οι Ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά στους τίτλους των αρχείων, δεν υποστηρίζονται κάτω που εμφανίζονται οι πληροφορίες για το όνομα του τραγουδιού που παίζει, τον καλλιτέχνη κτλ. Θα μου πείτε τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα, αλλά εγώ το αναφέρω έτσι για κάποιους που ίσως τους ενδιαφέρει και αυτό.
akisnav Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Παιδια,παιζει κανοικα το firmware..yositosi εισαι μορφη...!!
kastorasgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ναι, ναι, όπως λέω και παραπάνω, και σε μένα μια χαρά. Επίσης πληροφοριακά, η τιμή του πλέον (εκτός προσφοράς) πήγε 35 Ε.
theopan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει last memory αυτή η συσκευή (και με ποιόν τρόπο); Last Memory εννοώ το να κλείνεις από το on/off το DVD και στο επόμενο άνοιγμα να ξεκινάει να παίζει από εκεί που είχε μείνει.
ferongr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα πρόσεξα και κάτι ακόμη, ότι στα Mp3, ενώ οι Ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά στους τίτλους των αρχείων, δεν υποστηρίζονται κάτω που εμφανίζονται οι πληροφορίες για το όνομα του τραγουδιού που παίζει, τον καλλιτέχνη κτλ.Θα μου πείτε τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα, αλλά εγώ το αναφέρω έτσι για κάποιους που ίσως τους ενδιαφέρει και αυτό. Δοκίμασε με ένα πρόγραμμα μαζικου tagging να αφαιρέσεις απο τα MP3 τα ID3 version 2 και να τα αφήσεις με ID3 version 1 μονο, και σιγουρέψου οτι τα αρχεία δεν έχουν tags απο το MP3 Gain. Στα CD Mp3 players που χρησιμοποιούσα παλιά οτιδήποτε αλλο πέραν του ID3v1 προκαλούσε προβλήματα, όπως και στα CD που παίζω στο DVD player (Pioneer φαντάσου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.